Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Sakinles..
Telefonu usulca yere birak...
Biraz kafani dinle...

Napıyo o Zaman ya yemin ederim hiç böyle yapmadı hiç.. Bu ne kadar uzun bi çevrimiçi ya şuan girdi yine öyle çevrimiçi..
Bos bos durmuyordur biriyle konusuyordur
Sevglisi olablr, arkadaşı olabilir, akrabası olabilir vs vs
Niye bu kadar takiliyorsn cevrm içi olmasina
Aç bir muzik kafani dinle
Bukadar yorma aklini

Sevgilisi yok biliyorum kendi dedi daha dün ya..
Niye bukadar dert ediyorsn o zaman canm vatsapa girmesini
Dayanamicaksn sen kesin pazartesi işe gider gitmez yanina gidicen cocugun
Kadnlar kulubene daral geldi senin aşkından cok paniksn ya
Yemek filan yiyormsn sen cocugu takip etmekten :)

Yemiyorum zayıfladım 4 kilo verdim daha girmiyo bak

Yarın başlıyor yine macera.. Lakin benim kafamda milyonlarca düşünce var.. Utanıyorum arkadaşlar
Nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum..
O mesajdan sonra kendimi küçük gibi görüyorum.. ( verdiği cevap sertti sanki )
Başım önde mi gezmeliyim ? Utanıyorum, korkuyorum..
Tepkili olmakta değil amacım ona karşı.
Nasıl davranmalıyım ?
Mesajda adımı söyledi ama kelime kelime tahlil yapıyorum.. " Sanada o zaman iyi akşamlar Aslı "
Bu cümle ya çok sert kızmış bir tavır ya da bilmiyorum..
Yazı karakterlerini kısaltarak yazmış.
"Aynen şöyle: sna da iy aksmlr aslı "
aynen böyle. Önce mesajımı görmedi
( görmemez gibi yaptı ) O günün ertesi günden beri girmemişti whatsaba. Ben attığımda hemen çevrimiçi oldu.
Benim mesajım ise : Elinizde telefon vardı iyi akşamlar dedim duymadınız neyse artık dedim mütevazi bi gülücük koydum yanına ( abi filan demedim )
Genelde ondan izinsiz çıkmıyorum yanlış anlamasın diye yazdım.

sonra tekrar girdi durarak yazdı..
Neyse detayı vermek için yazdım onada demeyin bişe
Sizden Nasıl davranmam gerektiği konusunda yardım istiyorum..
Çünkü birlikte proje gibi bişe yürütüyoruz ve yani sürekli görüyoruz birbirimizi. O benden sorumlu üstüm..
Yarın ne yapmalıyım ?

Normal davran canim son msj daha açıklayıcı olmuş ona haber vermeden cikmiyor mussun ondan msj çekme gereği duyduğunu düşünsün. bir zahmet sıkıntı yok aynen devam

Seninle konusana kadar konusma kısa cumleler kur ilgilenme pozitif ol gulucukler saç gordugum kadariyla bakimli bir kizsin zaten onu hic soylemiyorum o yuzden yarın konunu takio edicigim gazan mübarek olsun asli :))

Bence sen cok fena aşık değilsin sadece başta hoşlanıyordun sonra takıntı haline getirdin bu işi aşığım sanıyorsun ayrıca oluruna bırak adamın geleceği varsa da gelmeyecek ne yapsam ne etsem diye sorma başka şeylerle ilgilen zırt pirt girip çevrimiçi mi değil mi kafayı yiyeceksin ayrıca sen ise gireli daha kısa bir zaman olmuş adam senden hoşlanıyorsa bile bu kadar kısa sürede açılmaz kaçırma adamı ustune dusup artik utanmada Günaydın iyi akşamlar normal davran biraz ya sana da yazık adama da dengesiz olmak istiyorsun herhalde gözünde adamin takıntı yaptın resmen zamanını boşa harcıyorsun başka işlerle meşgul ol derim onuruna bırak demişler işte onuruna bırakmayı denesene canım azicik

Yok zaten daha üstelemiycem ben sadece nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Onun için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…