Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Ben dedim ki iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama gülücük koydum yanına sonra abi dedim ( hani yanlış anlamasın diye ) bu videoyu izlememe gerek var mı dedim oda izle kardeş ama üstünde durma dedi.

E sen ona abi diyosan o da sana tabi kardes der. Belki o sana tepki olcmek için kardes diyodu,sen mesajda ona abi dedin diye bozuldu ve bu yuzden uzatmadi belki....

Bitti.. Bütün hayallerim aşkım sevdam.. Kokusu burnumdaydı ya hani artık kokusu olmayacak..:KK43:
Unutuyorum onu..
Az önce whatsaptan mesaj attım işle ilgili bana dediği şu : izle kardeş ama öyle üstünde durma fazla
Benim cevabım Tamam ve bişe demedi.:KK42::cry: Hani insan bi lafı uzatır ya.. Yok onun gönlü yok bende..
20 dkadır girmeyen adam ben mesaj atar atmaz girdi
Bu akşam ( normalde whatsaba hiç girmeyen girip çıkmaya başladı )
Bugün yemekte hala sevgilisinin olmadığını bastıra bastıra söylemesine rağmen..
Bugün arabada yan yana giderken istersen şarkısını açıp hem sesli söyleyen Ada'm..
Bana üç beyazı çok kullanıyorsun diyip gülen espri yapan Ada'm..
Demekki gerçekten kardeşten öte değilim:KK42:
Artık onun yüzüne bakmıycam..

( Bugünkü yaşananlar özet) : Bugün yine yemek yedik çok hoştum bu arada mini ( fazla abartı olmayan bir elbise ) giydim.
Yemekte nerelisin şunu biliyo musun falan filan yok ayağına mı çarptım gibi şeyler söyledi.
( Neyse bu kısmı geçelim ) :KK55: kız çocukları çok tatlı oluyo muş filan bebeklerden söz etti. O ortamda hiç kardeş lafı geçmedi.
Ben bir şey için bi yere gidicektim ben giderim yarın dedim bende gidiyorum bırakıyım seni dedi.
( Açtı müziği arabada bir yandan söylüyor bir yandan benle sohbet ediyor )
Arabanın içinde bi artistlik hareketler görmeniz lazım :KK59: Buray ın istersen şarkısı çalıyo bi yandan onu söylüyor. ( Etkilemeye mi çalışıyor anlamadım, ,zaten aşkından geberdim En Büyük KK)
O an yani yicektim bu sefer gerçekten :KK59:
Neyse sonra bu sakız istedi verdim sakızı eli elime değdi :KK45:
Sonra bu bana hemen emniyet Kemer'ini tak kardeş dedi. ( benim şalterler attı tabi :KK53: )
Sonra bıraktı beni ben giderim dedim işin bitince ara beni numaram var mı sende dedi. ( tabikiiii var ama yok dedim :KK45: )
Ben seni alırım gideriz dedi işlerimi hallettim. Arada bi bana bakıyo yandan. :KK200:
Sonra bu ben bi video izliyorum eğitimle ilgili dediki onu bir an önce bitir birlikte yapmamız gereken işler var gösteriyim sana ddi :KK51:)
Ben aynı bu moddayım :KK53:
Yanına gitmiyorum ya saatlerce eğitim videosu izliyorum sonuçta :KK76:
Neyse arada ağzından kaçıyor kardeş.
Ben anlamıyorum yani ben söylemiyorum abi artık o ise söylememeye başladı.
Çayıma şeker atıyorum diyo sende 3beyazdan kaçınmıyorsun güldü filan :KK48:
Şimdiki taktiğim ablalarım ve kardeşlerim kaçmak. Artık kaçış planlarımıgerçekleştiriyorum.
Salak olan anlar yani ona vurulduğumu. :KK11:
Anlamadim bu arkadasinmi yoksa ilk bulusmamiz

Ben kimseden gaz beklemiyorum ( bu yorum sana değil Can'ım )
Gelelim mevzuya bilmiyorum ama artık sinir oluyorum gerçekten.. Tmm kardeş nedir yeter yani.
Tamam desin. Bilmiyorum canım ne yapmaya çalışıyor..
Ya acaba tepkini mi olcuyor? Mesela "birak su kardes kardes demeyi,hic hoslanmadigim hitaplar,adimi soyle,yanlis anlama ama genel olarak boyle hitaplari sevmiyorum,abla kardes,yenge... Bana cok bayagi geliyor" falan desen... Yani aslinda sadece onun degil,genel olarak hickimsenin sana boyle hitap etmesini istemiyormus gibi davran.

Belki de tepkini olcuyor,belki de ne diyecek diye bekliyordur...
den

Buradakileredemi göz dağı veriyosunuz gidiyorum deyip konu açıp daha fazla ayy kıyamammmm dememizimi beklediniz?
Konunun amacı ne olmuyosa zorlama dünyada adam kıtlıgımı var platonik aşık olup bonooo kordoşş deeyoo diye tepiniosunuz adama göre kardeşsiniz işte ümitte vermemiş normal takılmış yani.
KK sizin yoklugunuzu fazla takmaz 15 dk ya unuturuz
Not: by by :KK47:

Benim aptallığım işte ama hafif görmesin diye dedim ya offfff :KK43:

Bak nasil olsa konusuyosunuz.... Sana ilk kardes dediginde tepkini koy bakalim ne diyecek... Ama dedigim gibi,sadece o degil, hickimsenin boyle hitaplarda bulunmasi hosuna gitmiyormus gibi davran.

Bu ne ya "kardes kardes" , benim adim yok mu,ne sinir bozucu bir hitap,oldum olasi, abla,kardes,yenge laflarindan nefret ederim. Cok bayagi geliyor bana. İsmimle hitap edersen sevinirim... Whatsapp gibi mesajlasma olarak gonderiyosan gulen smiley koy ki sert olmasin, karsilikli konusuyosaniz gulumseyerek soyle...kizmis gibi olmasin.

Eger sen de bana abi diyosun derse,kardes kardes diye diye beni de kendine benzettin ama artik valla kaldiramoyorum bu baci gardas muhabbetini,isimlerimiz var bizim yahu... Diyerek sakayla karisik yapistir laflarini... Bence :)

Ya koşa koşa gitti sen sevdamısın şarkısını açtı bişe söylüyor asansörde. Daha dün o şarkıyı paylaşmıştım ya yemin ederim aynen böyle oldu..

Ben iyi akşamlar dedim duymadınız desem whatsaptan Nasıl olurki ya ?
Gülücük filan koysam ? Bişe deyin ya çok
Heyecanlandım :KK45:
Çünkü asansörde gördü beni beklerken abi demedn söyleyim

Ben iyi akşamlar dedim duymadınız desem whatsaptan Nasıl olurki ya ?
Gülücük filan koysam ? Bişe deyin ya çok
Heyecanlandım :KK45:
Çünkü asansörde gördü beni beklerken abi demedn söyleyim

Yaz. İyi aksamlar dedim duymadiniz,bari buradan duyurayim dedim :)

Diye yazabilirsin. Ne olacak ya. Bak sana bi tuyo vereyim yasin kac gerci bilmiyorum ama universitedeyken, esime ben acilmistim.

Ne cevap verecegin umrumda degil. Belki dalga gecersin belki ciddiye alirsin bilmiyirum ama ben senden cok hoslaniyorum sana asik oldum. Demistim.

Sonra basladik. Ayri sehirlerde tam 10. Yilimizda evlendik,hic kopmadik ayrilmadik :)

Mesajı atıyorum kızlar
ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim
:cry:
Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..:KK42:
Devamıda gelmedi zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar çıkarken iyi akşamlar dicekken telde konuşuyordu bende asansördeydim o arada ( benim dün paylaştığım şarkıyı açmış bir yandan söylüyor bir yandan elinde evrak vs. Yanımdan geçe geçe söyledi ) saf saf baktım arkasından n'oluyo diye..
Sonra ben mesaj attım buna ( abisiz )
Mesaj detayı :

ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık dedim Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim
:cry:
Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..:KK42:
Devamıda gelmedi zaten..
Bu arada mesaj atmadan önce son girme zamanı 1.30 gece dün. Ben mesaj attım bugün 19.00 gibi hemen girdi ( tabi mesajı görmedi girmedi yani )
Sonra tekrar girdi ve yazdı.
Benimde yazmamı bekledi böyle mal gibi ekrana baktım çevrimiçiyken..
Durum bu.
Söylediği şarkı sen sevda mısın yoksa ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ç
Buradakileredemi göz dağı veriyosunuz gidiyorum deyip konu açıp daha fazla ayy kıyamammmm dememizimi beklediniz?
Konunun amacı ne olmuyosa zorlama dünyada adam kıtlıgımı var platonik aşık olup bonooo kordoşş deeyoo diye tepiniosunuz adama göre kardeşsiniz işte ümitte vermemiş normal takılmış yani.
KK sizin yoklugunuzu fazla takmaz 15 dk ya unuturuz
Not: by by :KK47:
Ne alaka Allah aşkına ya cevap vermiyim diyordum ama ne bu şimdi.. Zaten mal oldum. Umudum bitti.

X