Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Geçip gidiyo burda birisine soru soruyor sesi sert ama bana hiç gelmedi yanıma dünkü whatsapta konuşmasına mı sinirlendi bilmiyorum..
Bende oturdum köşemde. Bakalım kim kazanacak akşam iyi akşamlar demeden çıkmayı düşünüyorum.
Eğer öyle yaparsan kapıları kapatma ihtimalin olur.. İyi akşamlar de ki laf atabilsin :KK66:

Geçip gidiyo burda birisine soru soruyor sesi sert ama bana hiç gelmedi yanıma dünkü whatsapta konuşmasına mı sinirlendi bilmiyorum..
Bende oturdum köşemde. Bakalım kim kazanacak akşam iyi akşamlar demeden çıkmayı düşünüyorum.

O kadar da yapma canım sende iyi akşamlar de yani

Odasına gittim pc yi bıraktım buyrun pc dedim tmm kardeş dedi :cry: suratı 5 karış bir şekilde..
Sonra tekrar çağırdı beni bu kablo ne dedi bende bilmiyorum dedim tmm dedi geldim odama.
Peşimden geldi bişe aldı niye böyle yaptı ki ya sanki kırılmış gibi anlamadım. Valla abi demedim ya :KK42:
Hafifte sırıtıyordu hiç konuşmadım ondan mı acaba..
Çıkarken demiycem hiç bişe.. Sanki benle oynuyo ya..
Çağırırken kardeş demedi ama direk bu kablo ne için dedi :cry:

Odasına gittim pc yi bıraktım buyrun pc dedim tmm kardeş dedi :cry: suratı 5 karış bir şekilde..
Sonra tekrar çağırdı beni bu kablo ne dedi bende bilmiyorum dedim tmm dedi geldim odama.
Peşimden geldi bişe aldı niye böyle yaptı ki ya sanki kırılmış gibi anlamadım. Valla abi demedim ya :KK42:
Hafifte sırıtıyordu hiç konuşmadım ondan mı acaba..
Çıkarken demiycem hiç bişe.. Sanki benle oynuyo ya..
Çağırırken kardeş demedi ama direk bu kablo ne için dedi :cry:
Sadistmi dir nedir:KK57:

Ben umudu kestim..

Ortada umutlanacak bir durum yoktu zaten.Bana bu kablo ne dedi?Izle ama fazla takilma,ben seni birakirim (ki araci olan hemen herkes is arkadasini gidecegi yere birakabilir) gibi ifadelerden nasil umutlandiysaniz bilemedim.Isabet olmuş karar.Umudu kes.Olursa daha cok sevinirsin.

Ortada umutlanacak bir durum yoktu zaten.Bana bu kablo ne dedi?Izle ama fazla takilma,ben seni birakirim (ki araci olan hemen herkes is arkadasini gidecegi yere birakabilir) gibi ifadelerden nasil umutlandiysaniz bilemedim.Isabet olmuş karar.Umudu kes.Olursa daha cok sevinirsin.
Bu ne sert düşünce ? Yavaş lütfen..

Bu ne sert düşünce ? Yavaş lütfen..

Sert olan ifade hangisi ? Onlarca komikli smiley kullansaydim yumusak yorum mu olacakti ya da ortada umutlanacak bisey yoktu demem mi? Bunlar sert yorum degil.Ruhunu oksayici yorum yapmadim realist yaklastim sadece o kadar.Cogu yorum gibi aragazi verseydim yumusak bir yorum mu olacakti ? Umutlanma olursa daha cok sevinirsin dedim.Hala da aynisini dusunuyorum.Olmayacak diye dusun.Olursa daha cok sevinirsin.

Bitti.. Bütün hayallerim aşkım sevdam.. Kokusu burnumdaydı ya hani artık kokusu olmayacak..:KK43:
Unutuyorum onu..
Az önce whatsaptan mesaj attım işle ilgili bana dediği şu : izle kardeş ama öyle üstünde durma fazla
Benim cevabım Tamam ve bişe demedi.:KK42::cry: Hani insan bi lafı uzatır ya.. Yok onun gönlü yok bende..
20 dkadır girmeyen adam ben mesaj atar atmaz girdi
Bu akşam ( normalde whatsaba hiç girmeyen girip çıkmaya başladı )
Bugün yemekte hala sevgilisinin olmadığını bastıra bastıra söylemesine rağmen..
Bugün arabada yan yana giderken istersen şarkısını açıp hem sesli söyleyen Ada'm..
Bana üç beyazı çok kullanıyorsun diyip gülen espri yapan Ada'm..
Demekki gerçekten kardeşten öte değilim:KK42:
Artık onun yüzüne bakmıycam..

( Bugünkü yaşananlar özet) : Bugün yine yemek yedik çok hoştum bu arada mini ( fazla abartı olmayan bir elbise ) giydim.
Yemekte nerelisin şunu biliyo musun falan filan yok ayağına mı çarptım gibi şeyler söyledi.
( Neyse bu kısmı geçelim ) :KK55: kız çocukları çok tatlı oluyo muş filan bebeklerden söz etti. O ortamda hiç kardeş lafı geçmedi.
Ben bir şey için bi yere gidicektim ben giderim yarın dedim bende gidiyorum bırakıyım seni dedi.
( Açtı müziği arabada bir yandan söylüyor bir yandan benle sohbet ediyor )
Arabanın içinde bi artistlik hareketler görmeniz lazım :KK59: Buray ın istersen şarkısı çalıyo bi yandan onu söylüyor. ( Etkilemeye mi çalışıyor anlamadım, ,zaten aşkından geberdim En Büyük KK)
O an yani yicektim bu sefer gerçekten :KK59:
Neyse sonra bu sakız istedi verdim sakızı eli elime değdi :KK45:
Sonra bu bana hemen emniyet Kemer'ini tak kardeş dedi. ( benim şalterler attı tabi :KK53: )
Sonra bıraktı beni ben giderim dedim işin bitince ara beni numaram var mı sende dedi. ( tabikiiii var ama yok dedim :KK45: )
Ben seni alırım gideriz dedi işlerimi hallettim. Arada bi bana bakıyo yandan. :KK200:
Sonra bu ben bi video izliyorum eğitimle ilgili dediki onu bir an önce bitir birlikte yapmamız gereken işler var gösteriyim sana ddi :KK51:)
Ben aynı bu moddayım :KK53:
Yanına gitmiyorum ya saatlerce eğitim videosu izliyorum sonuçta :KK76:
Neyse arada ağzından kaçıyor kardeş.
Ben anlamıyorum yani ben söylemiyorum abi artık o ise söylememeye başladı.
Çayıma şeker atıyorum diyo sende 3beyazdan kaçınmıyorsun güldü filan :KK48:
Şimdiki taktiğim ablalarım ve kardeşlerim kaçmak. Artık kaçış planlarımıgerçekleştiriyorum.
Salak olan anlar yani ona vurulduğumu. :KK11:

Ya acaba tepkini mi olcuyor? Mesela "birak su kardes kardes demeyi,hic hoslanmadigim hitaplar,adimi soyle,yanlis anlama ama genel olarak boyle hitaplari sevmiyorum,abla kardes,yenge... Bana cok bayagi geliyor" falan desen... Yani aslinda sadece onun degil,genel olarak hickimsenin sana boyle hitap etmesini istemiyormus gibi davran.

Belki de tepkini olcuyor,belki de ne diyecek diye bekliyordur...

X