Bitti.. Bütün hayallerim aşkım sevdam.. Kokusu burnumdaydı ya hani artık kokusu olmayacak..
Unutuyorum onu..
Az önce whatsaptan mesaj attım işle ilgili bana dediği şu : izle kardeş ama öyle üstünde durma fazla
Benim cevabım Tamam ve bişe demedi.
Hani insan bi lafı uzatır ya.. Yok onun gönlü yok bende..
20 dkadır girmeyen adam ben mesaj atar atmaz girdi
Bu akşam ( normalde whatsaba hiç girmeyen girip çıkmaya başladı )
Bugün yemekte hala sevgilisinin olmadığını bastıra bastıra söylemesine rağmen..
Bugün arabada yan yana giderken istersen şarkısını açıp hem sesli söyleyen Ada'm..
Bana üç beyazı çok kullanıyorsun diyip gülen espri yapan Ada'm..
Demekki gerçekten kardeşten öte değilim
Artık onun yüzüne bakmıycam..
( Bugünkü yaşananlar özet) :
Bugün yine yemek yedik çok hoştum bu arada mini ( fazla abartı olmayan bir elbise ) giydim.
Yemekte nerelisin şunu biliyo musun falan filan yok ayağına mı çarptım gibi şeyler söyledi.
( Neyse bu kısmı geçelim ) kız çocukları çok tatlı oluyo muş filan bebeklerden söz etti. O ortamda hiç kardeş lafı geçmedi.
Ben bir şey için bi yere gidicektim ben giderim yarın dedim bende gidiyorum bırakıyım seni dedi.
( Açtı müziği arabada bir yandan söylüyor bir yandan benle sohbet ediyor )
Arabanın içinde bi artistlik hareketler görmeniz lazım Buray ın istersen şarkısı çalıyo bi yandan onu söylüyor. ( Etkilemeye mi çalışıyor anlamadım, ,zaten aşkından geberdim )
O an yani yicektim bu sefer gerçekten
Neyse sonra bu sakız istedi verdim sakızı eli elime değdi
Sonra bu bana hemen emniyet Kemer'ini tak kardeş dedi. ( benim şalterler attı tabi )
Sonra bıraktı beni ben giderim dedim işin bitince ara beni numaram var mı sende dedi. ( tabikiiii var ama yok dedim )
Ben seni alırım gideriz dedi işlerimi hallettim. Arada bi bana bakıyo yandan.
Sonra bu ben bi video izliyorum eğitimle ilgili dediki onu bir an önce bitir birlikte yapmamız gereken işler var gösteriyim sana ddi )
Ben aynı bu moddayım
Yanına gitmiyorum ya saatlerce eğitim videosu izliyorum sonuçta
Neyse arada ağzından kaçıyor kardeş.
Ben anlamıyorum yani ben söylemiyorum abi artık o ise söylememeye başladı.
Çayıma şeker atıyorum diyo sende 3beyazdan kaçınmıyorsun güldü filan
Şimdiki taktiğim ablalarım ve kardeşlerim kaçmak. Artık kaçış planlarımıgerçekleştiriyorum.
Salak olan anlar yani ona vurulduğumu.