ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Ben izledim bu filmi canım İzlediğim 3 Hint filminden biri:)

Aman bana abilik yapmıyor onlar
Ne zaman izledin? Beğendin mi?

Ah hepsi hayırsız bu erkeklerin.Ne varsa kızlarda var.Anca para yesinler.Evlenince el oluyorlar zaten.

Ne zaman izledin? Beğendin mi?

Ah hepsi hayırsız bu erkeklerin.Ne varsa kızlarda var.Anca para yesinler.Evlenince el oluyorlar zaten.
2 hafta falan olmuştur, kızım Hint filmi izleyelim demişti ısrarla.(sonra satışa getirdi)
Film ararken açmıştım, sonra oturup izledim Fena değildi
Ben de ağlamadım ama etkilendim yani.Ama ağlayan çokmuş.
Daha dramatikleri izlediğimden etki etmedi herhalde Sadece, sonlarda İnder'in babasıyla olan konuşmasında gözlerim doldu

Böyle güzel filmler bulursan bana da söyle.Ben tesadüf rastladım.Anlaşıldı çok da beğenmemişsin:)

Ben dramatik sevmiyorum.Buna da romantik diye başladım dramla devam etti.Ben de İnder'in son sahnelerinde etkilendim.

Ben Hint filmleri izlemiyorum pek aslında canım, kızım ısrar etti diye izleyelim dedim:) Ama tek izledim
Birazcık sıkıldım Ben aksiyon, vurdulu, kırdılı seviyorum daha çok

Bir de Hint filmlerinde alakasız zamanda dans etmelerine sinir oluyorum.Filmin en saçma yerleri o iki dans sahnesiydi.

Ben Hint filmleri izlemiyorum pek aslında canım, kızım ısrar etti diye izleyelim dedim:) Ama tek izledim
Birazcık sıkıldım Ben aksiyon, vurdulu, kırdılı seviyorum daha çok
Off Vuslat hiç romantik değilsin.Nefret ederim o tarzdan.Hiç bana göre değil.Ben böyle yumuşak duygusal filmleri seviyorum.Tamam seninle film konuşmayalım bundan sonra.

Bir de Hint filmlerinde alakasız zamanda dans etmelerine sinir oluyorum.Filmin en saçma yerleri o iki dans sahnesiydi.
Orda ben de oldum, babası kızı öldü ilan ediyor, o pazarda dans ediyor

Off Vuslat hiç romantik değilsin.Nefret ederim o tarzdan.Hiç bana göre değil.Ben böyle yumuşak duygusal filmleri seviyorum.Tamam seninle film konuşmayalım bundan sonra.

Romantik çok izledim, baydı artık Aksiyon, ucundan acıkda romantzim severim
Niye

Orda ben de oldum, babası kızı öldü ilan ediyor, o pazarda dans ediyor

Romantik çok izledim, baydı artık Aksiyon, ucundan acıkda romantzim severim
Niye
Ama kız sarhoştu.Ben adamın olaya dahil olmasını saçma buldum:)

Romantik hiçbir zaman baymaz.Sen Hızlı ve Öfkeli'nin tüm serisini de izlemişsindir Allah bilir.Niye mi?Bizimle değilsin de ondan.

Romantik hiçbir zaman baymaz.Sen Hızlı ve Öfkeli'nin tüm serisini de izlemişsindir Allah bilir.Niye mi?Bizimle değilsin de ondan.

türk filmlerine gelin bayanlarr

Yok onu izlemedim Çok olmadı tarz değiştireli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…