Ne zaman izledin?Ben izledim bu filmi canımİzlediğim 3 Hint filminden biri:)
Aman bana abilik yapmıyor onlar
Ben de ağlamadım ama etkilendim yani.Ben hiç ağlamadım bu filmde Adra, duygusuz muyum neyim
2 hafta falan olmuştur, kızım Hint filmi izleyelim demişti ısrarla.(sonra satışa getirdiNe zaman izledin?Beğendin mi?
Ah hepsi hayırsız bu erkeklerin.Ne varsa kızlarda var.Anca para yesinler.Evlenince el oluyorlar zaten.
Daha dramatikleri izlediğimden etki etmedi herhaldeBen de ağlamadım ama etkilendim yani.Ama ağlayan çokmuş.
Böyle güzel filmler bulursan bana da söyle.Ben tesadüf rastladım.Anlaşıldı çok da beğenmemişsin:)2 hafta falan olmuştur, kızım Hint filmi izleyelim demişti ısrarla.(sonra satışa getirdi)
Film ararken açmıştım, sonra oturup izledimFena değildi
Daha dramatikleri izlediğimden etki etmedi herhaldeSadece, sonlarda İnder'in babasıyla olan konuşmasında gözlerim doldu
Ben Hint filmleri izlemiyorum pek aslında canım, kızım ısrar etti diye izleyelim dedim:) Ama tek izledimBöyle güzel filmler bulursan bana da söyle.Ben tesadüf rastladım.Anlaşıldı çok da beğenmemişsin:)
Ben dramatik sevmiyorum.Buna da romantik diye başladım dramla devam etti.Ben de İnder'in son sahnelerinde etkilendim.
Off Vuslat hiç romantik değilsin.Ben Hint filmleri izlemiyorum pek aslında canım, kızım ısrar etti diye izleyelim dedim:) Ama tek izledim
Birazcık sıkıldımBen aksiyon, vurdulu, kırdılı seviyorum daha çok
Orda ben deBir de Hint filmlerinde alakasız zamanda dans etmelerine sinir oluyorum.Filmin en saçma yerleri o iki dans sahnesiydi.
Off Vuslat hiç romantik değilsin.Nefret ederim o tarzdan.Hiç bana göre değil.Ben böyle yumuşak duygusal filmleri seviyorum. Tamam seninle film konuşmayalım bundan sonra.
4 e düştü5 ziyaretçiye selamlar.
Ama kız sarhoştu.Orda ben deoldum, babası kızı öldü ilan ediyor, o pazarda dans ediyor
Romantik çok izledim, baydı artıkAksiyon, ucundan acıkda romantzim severim
Niye
Ama kız sarhoştu.Ben adamın olaya dahil olmasını saçma buldum:)
Romantik hiçbir zaman baymaz.Sen Hızlı ve Öfkeli'nin tüm serisini de izlemişsindir Allah bilir. Niye mi? Bizimle değilsin de ondan.
Gelen de sağolsun giden de.4 e düştü
Güzel Türk filmi varsa gelelim.türk filmlerine gelin bayanlarr
bende sizden fikir almayı düşünüyordumGüzel Türk filmi varsa gelelim.
Yok onu izlemedimAma kız sarhoştu.Ben adamın olaya dahil olmasını saçma buldum:)
Romantik hiçbir zaman baymaz.Sen Hızlı ve Öfkeli'nin tüm serisini de izlemişsindir Allah bilir. Niye mi? Bizimle değilsin de ondan.
Meryem Uzerli'nin filmi iyi diyorlar.Gerisi sulu Türk filmleri.bende sizden fikir almayı düşünüyordum
bu aralar ek takıp edemıyorum vizyona ne girdi ne gitti
Meryem Uzerli'nin filmi iyi diyorlar.Gerisi sulu Türk filmleri.
Türk filmleri beni bozartürk filmlerine gelin bayanlarr