ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Ananas ve büsküvi.Değişik bir tercih.Ben büsküvinin yanına çay isterim:)Bizde de elmalı pasta var sağlıklı dimi Efser.
Güzel oluyor tok tutma özeligi var her ikisininde yavaş yavaş yaz geliyor ben çaýı kışın severim
Elması kesin sağlıklıda pasta kısmı biraz düşündürücü

Güzel oluyor tok tutma özeligi var her ikisininde yavaş yavaş yaz geliyor ben çaýı kışın severim
Elması kesin sağlıklıda pasta kısmı biraz düşündürücü
Hıı öyle diyorsun.Çayı yaz kış içerim.Kek,börek,büsküvi,poğaça yersem mutlaka çay ararım.

Elmalı pasta yemedim zaten.Sabah yerim artık:)

Hıı öyle diyorsun.Çayı yaz kış içerim.Kek,börek,büsküvi,poğaça yersem mutlaka çay ararım.

Elmalı pasta yemedim zaten.Sabah yerim artık:)
Teçrübeyle denenmiştir tok tutma konusuda başarılı bir ikili
Çayı kışın ararım,ben çay mevsimini kapatım galiba
Ölçülü ve bilincli yediğin zaman hiç bir sorun yaşamazsın yerine koyacagın seyler çok önemli eger yarın elmalı pasta yemek düşünuyorsan meyvede fedakalık edersin olur bitter

Sabahları ne içiyorsun o zaman?

Evet neyi neyle yediğini bilmek önemli.Dediğin gibi yaparım artık:)

Sabahları ne içiyorsun o zaman?

Evet neyi neyle yediğini bilmek önemli.Dediğin gibi yaparım artık:)
Sabahları en fazla bir iki çay içerim ama gün icerisinde hiç aramıyorum kışın pisikolojik olarak mı bilmem gün icerisinde canım istiyor...
Ben ramazanda hic içmiyorum....

Sabahları en fazla bir iki çay içerim ama gün icerisinde hiç aramıyorum kışın pisikolojik olarak mı bilmem gün icerisinde canım istiyor...
Ben ramazanda hic içmiyorum....
Sevmiyorsun demekki fazla.Ben de aşırı içmem ama ramazanda yemekten sonra mutlaka içilir bizde.

Sevmiyorsun demekki fazla.Ben de aşırı içmem ama ramazanda yemekten sonra mutlaka içilir bizde.
Bizde eşimde aramaz akşamları kışın ara sıra demlenir
Ramazandada sahurda usülen demlenir ben bazen yarım bırakırım içemem
Yazında sadece sabahları

Bizde eşimde aramaz akşamları kışın ara sıra demlenir
Ramazandada sahurda usülen demlenir ben bazen yarım bırakırım içemem
Yazında sadece sabahları
Karadeniz'de çok içiliyor size göre:)

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…