Güzel oluyor tok tutma özeligi var her ikisininde yavaş yavaş yaz geliyor ben çaýı kışın severimAnanas ve büsküvi.Değişik bir tercih.Ben büsküvinin yanına çay isterim:)Bizde de elmalı pasta var sağlıklı dimi Efser.
Hıı öyle diyorsun.Güzel oluyor tok tutma özeligi var her ikisininde yavaş yavaş yaz geliyor ben çaýı kışın severim
Elması kesin sağlıklıda pasta kısmı biraz düşündürücü
Teçrübeyle denenmiştirHıı öyle diyorsun.Çayı yaz kış içerim.Kek,börek,büsküvi,poğaça yersem mutlaka çay ararım.
Elmalı pasta yemedim zaten.Sabah yerim artık:)
Sabahları ne içiyorsun o zaman?Teçrübeyle denenmiştirtok tutma konusuda başarılı bir ikili
Çayı kışın ararım,ben çay mevsimini kapatım galiba
Ölçülü ve bilincli yediğin zaman hiç bir sorun yaşamazsın yerine koyacagın seyler çok önemli eger yarın elmalı pasta yemek düşünuyorsan meyvede fedakalık edersin olur bitter
Sabahları en fazla bir iki çay içerim ama gün icerisinde hiç aramıyorum kışın pisikolojik olarak mı bilmem gün icerisinde canım istiyor...Sabahları ne içiyorsun o zaman?
Evet neyi neyle yediğini bilmek önemli.Dediğin gibi yaparım artık:)
Sevmiyorsun demekki fazla.Ben de aşırı içmem ama ramazanda yemekten sonra mutlaka içilir bizde.Sabahları en fazla bir iki çay içerim ama gün icerisinde hiç aramıyorum kışın pisikolojik olarak mı bilmem gün icerisinde canım istiyor...
Ben ramazanda hic içmiyorum....
Bizde eşimde aramaz akşamları kışın ara sıra demlenirSevmiyorsun demekki fazla.Ben de aşırı içmem ama ramazanda yemekten sonra mutlaka içilir bizde.
Karadeniz'de çok içiliyor size göre:)Bizde eşimde aramaz akşamları kışın ara sıra demlenir
Ramazandada sahurda usülen demlenir ben bazen yarım bırakırım içemem
Yazında sadece sabahları
Burda galiba birtek biz böyleyiz cevremdekiler çok içerKaradeniz'de çok içiliyor size göre:)
Senin de kandilin kutlu olsun canım.Miraç kandiliniz kutlu mutlu olsun
Akşama özel bişeyler var mı?
Senin de kandilin kutlu olsun canım.
AminSenin de kandilin kutlu olsun canım.
Özel birşey yok.Ablam kandil simiti almış o var:)
Senin de kandilin kutlu olsun canım.
Ve tüm takipçilerimin kandilini kutluyorum.Tüm güzel dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.Hayırlı kandiller.
Ne oldu kuzumKuaför maduruyum yine.Beceriksizler.Hepsinin canı cehenneme.
Yine miKuaför maduruyum yine.Beceriksizler.Hepsinin canı cehenneme.
Saç olmasındaYine mi
Adranın kuoförden yana şansı yok herhaldeSaç olmasında
Bu sefer ne oldu artık saçlarını ćok seviyorumAdranın kuoförden yana şansı yok herhalde
Ne oldu kuzum
Yine mi
Evet yine.Saç olmasında