- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Hem de hiç yok.Adranın kuoförden yana şansı yok herhalde
Bu sefer ne oldu artık saçlarını ćok seviyorumbirşey olmamaştır inşallah
Saçımı kestirdim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de hiç yok.Adranın kuoförden yana şansı yok herhalde
Bu sefer ne oldu artık saçlarını ćok seviyorumbirşey olmamaştır inşallah
Şekilmi verdir,yoksa çok mu kesti ben gelip döveceğimHem de hiç yok.
Yok kesimde sorun yok ben istedim ama rengi olmadı.Omuzlardan az aşağıda kestirdim.Şekilmi verdir,yoksa çok mu kesti ben gelip döveceğim
Aynı rengemi boyattın yoksa değiştin miYok kesimde sorun yok ben istedim ama rengi olmadı.Omuzlardan az aşağıda kestirdim.
Karamel yaptı güya.Aynı rengemi boyattın yoksa değiştin mi
Son gördüğum renk güzeldiKaramel yaptı güya.
Tatlı mutlu eder
Birden o renkten sıkıldım yani beğenmedim.Ama hata etmişim.Son gördüğum renk güzeldi
Yıkandıkćada renk oturuyor
Evet biraz etti:)Tatlı mutlu eder
Sağlık olsun kuzum Bencede aktıkca renk güzelleşiyorBirden o renkten sıkıldım yani beğenmedim.Ama hata etmişim.
Bir iki kere yıkayayım sonra değiştireceğim.
Öyle tabi sağlık olsun.Bakalım:)Sağlık olsun kuzum Bencede aktıkca renk güzelleşiyor
Senin her halin güzeldirÖyle tabi sağlık olsun.Bakalım:)
Sağol canım benim.Senin her halin güzeldir
Evet yine.Evet saç.
Saçımın rengini değiştirdim.İstediğimin dışında çok alakasız bir renk yaptı.İki üç yıkamaya öyle olacak diyor ama mümkün değil.Tekrar gidip değiştireceğim.Yıpranması da var.Mahkemeye versem kazanırım.
Aynı kuaföre mi gitmştin O kadar para alıyorlar, bari adam gibi yapsalar işleriniHem de hiç yok.
Hadi ya:) 1 hakkım kaldı daha da değiştiremem nickimi Ne filmi
Benim de öyle ablam olsaydı keşke
Günaydın.
Bugün size yemek yerine bir film tavsiye ediyorum.Son yıllarda izlediğim en güzel Hint filmi.Sanam Teri Kasam.Mutlaka izleyin.Çok güzel bir aşk filmi.Mendiliniz de yanınızda hazır bulunsun. @-VUSLAT- sen de izle mutlaka.
Eki Görüntüle 1824694
Yok başka kuaför.Hepsi beceriksiz.Tekrar boyayacak mecbur.Aynı kuaföre mi gitmştin O kadar para alıyorlar, bari adam gibi yapsalar işlerini
Hadi ya:) 1 hakkım kaldı daha da değiştiremem nickimi Ne filmi
Keşke canım.Ama senin de abin var.Benim de öyle ablam olsaydı keşke
Ben izledim bu filmi canım İzlediğim 3 Hint filminden biri:)Yok başka kuaför.Hepsi beceriksiz.Tekrar boyayacak mecbur.
Evet hep sorun oluyor etikette.Bilmiyorum belki bendedir sorun.Bak yukarıdaki film.
Aman bana abilik yapmıyor onlarKeşke canım.Ama senin de abin var.