İnziva diyelimCanımNerelerdesin sen, görünmüyorsun hiç
Deli gibi kahkaha attımBiri görse sıyırmış der
Evet, cuk oturduKabul et iyi tahmin.
Çok şükür canımİnziva diyelimgeldim buralardayım sen nasılsın çoçuklar nasıl
İnsanın aklına bir sürü şey gelir bu ne ? ama hikayesini merak ettimİsmi de soğutur insanı yemekten.
Adra yazdı ya hikayesiniİnsanın aklına bir sürü şey gelir bu ne ? ama hikayesini merak ettim
Terapiler,işler,güçler hayat devam ediyor işte iyi diyelim iyi olsunÇok şükür canımÇocuklar da iyi, sen nasılsın
Allah iyilik versin canım, burayı da ihmal etmeTerapiler,işler,güçler hayat devam ediyor işte iyi diyelim iyi olsun
Bak ne buldum.İnsanın aklına bir sürü şey gelir bu ne ? ama hikayesini merak ettim
Tabi başka ne olabilir yani.Adra yazdı ya hikayesini
Aynen yaaaBak ne buldum.
Cüneyt Arkın'dan kalma: Köpoğlu
Küfreder gibi... Akşam rakı masanız hazır, mezeler de geldikçe geliyor. Eksik olan bir şey var ancak nasıl söylersiniz bilemiyoruz. Garsona el edip "köpoğlu" deseniz her an dövebilir. Siz en iyisi "Bir de köpoğlu rica edebilir miyiz?" deyin, işi sağlama alın.
Bak ne buldum.
Cüneyt Arkın'dan kalma: Köpoğlu
Küfreder gibi... Akşam rakı masanız hazır, mezeler de geldikçe geliyor. Eksik olan bir şey var ancak nasıl söylersiniz bilemiyoruz. Garsona el edip "köpoğlu" deseniz her an dövebilir. Siz en iyisi "Bir de köpoğlu rica edebilir miyiz?" deyin, işi sağlama alın.
Bence de başka açıklaması yokTabi başka ne olabilir yani.
Kafam yerinde ilaçlardan etkilenmiyorsam burlardayım zatenAllah iyilik versin canım, burayı da ihmal etme
Gitme tabiKafam yerinde ilaçlardan etkilenmiyorsam burlardayım zatennereye gideyim
Bu tarifi veriyorum.Bu da bir yemek sonuçta dimi.Siz de faydalanın:)Öğlene kızartma yiyip akşam bunu yiyebiliriz sanırsam.Yemeklerden önce yenilip az yemek yemenizi sağlayacak bir tarifim var ama şimdi bu kızartmanın üstüne ve bu başlığa olur mu hiç bilemedim.
Tarifi aldımBu tarifi veriyorum.Bu da bir yemek sonuçta dimi.Siz de faydalanın:)Öğlene kızartma yiyip akşam bunu yiyebiliriz sanırsam.Yani bu tartışılabilir. Bunu öğün olarak da yiyebilirsiniz.Yoğurtta bekletmezseniz yemesi biraz zor olur.
TOK TUTAN KARIŞIM
MALZEMELER
1 kase yoğurt
1 kahve fincanı yulaf kepeği
1 kahve fincanı fıstık tozu,fındık veya badem
Yarım çay kaşığı vanilya
Yarım çay kaşığı tarçın
YAPILIŞI
Yulaf kepeği robotta biraz inceltilir ve yoğurtla karıştırılır.(Pek incelmiyor söyleyeyim.Direk de karıştırabilirsiniz.)Bir iki saat yumuşaması için bekletilir.Fındık,vanilya ve tarçın eklenip yemeklerden yarım saat önce yenir.Veya öğün olarak tüketilir.
Eki Görüntüle 1822813
Eki Görüntüle 1822809
Eki Görüntüle 1822810
Olur canım niye olmasın.Tarifi aldımYalnız ben de yulafın toz haline gelmiş olanından var canım, onu kullansam olur mu
Söyledim, çok yemediğini düşünüyormuş beyimizOlur canım niye olmasın.Eşin bu hain planın hakkında ne düşünür acaba?
Neee 3 tabak mı?Söyledim, çok yemediğini düşünüyormuş beyimizBir kaç ay öncesine 3 tabak pilavdan 2 tabağa düşürdü de
Neresine sığdırıyor o kadar yemeği ben de anlamıyorumNeee 3 tabak mı?Gerçekten az yiyormuş. Yulafa devam et sen.Bir tabak yulaf ona çok bile gelecek.