Diktatör Vuslat.Neresine sığdırıyor o kadar yemeği ben de anlamıyorumMırın kırın etse de zorla yiyecek artık
Bir sürü gömlek almıştım, bir kaç kere giydi, göbekten düğmeler kapanmıyor artık
Diktatör Vuslat.
Hadi ya bu ev ekonomisine de darbe oluyor.Zayıflaması şart.
Haklısın bence de kolay kazanılmıyor.Kadınlar olmasa ev ekonomisi çöker.
Evet beni zarara sokuyorKolay mı kazanılıyor para
AynenHaklısın bence de kolay kazanılmıyor.Kadınlar olmasa ev ekonomisi çöker.Arkandayım devam et canım.
Kesinlikle.AynenYatıp kalkıp dua etmeleri lazım
Krep tavasında ben de denedim.Hamuru yaydıktan sonra fazlasını akıtacaksın.Yoksa krep davasında kalın oluyor.Bir de çevirmesini çok dikkatli yapmak gerek parçalanıyor.Yine en iyisi tost makinesi.Tost makinesinde hamur biraz ezilip kıtırlaşıyor.Bizim evde de patladı gitti.Waffle yaptirdim görümceme tarifinle kv el atti yine tavada yapildi hamuru he biraz kekimsi oldu amagüzel oldu patladi gitti tarifin
Aah ah kvye laf mi gecer. Yagli süt koyduk yag koymayalim bile dediKrep tavasında ben de denedim.Hamuru yaydıktan sonra fazlasını akıtacaksın.Yoksa krep davasında kalın oluyor.Bir de çevirmesini çok dikkatli yapmak gerek parçalanıyor.Yine en iyisi tost makinesi.Tost makinesinde hamur biraz ezilip kıtırlaşıyor.Bizim evde de patladı gitti.3 kere yaptık eklediğimden beri:)
Yağ koymazsanız iyice yapışırdı.Yarım ölçüyü ablam da düşünmüştü ama ben yumurtayı nasıl böleceksin diye vazgeçirmiştim:)Böylebiliyorsan iki tane çıkar ama yumurta mesele işte:)Aah ah kvye laf mi gecer. Yagli süt koyduk yag koymayalim bile dediben evde tost makinesi ile yapacagim esim ve ben icin yarim malzeme yeter mi
Yahu denenmis tarifi ne diye bozup yagsiz yapalim demi iste kv degil mi :-/ bak yumurtayi düşünmedim hic :)Yağ koymazsanız iyice yapışırdı.Yarım ölçüyü ablam da düşünmüştü ama ben yumurtayı nasıl böleceksin diye vazgeçirmiştim:)Böylebiliyorsan iki tane çıkar ama yumurta mesele işte:)
Unutmuşum fillim seyretmeyiGünaydın.
Bugün size yemek yerine bir film tavsiye ediyorum.Son yıllarda izlediğim en güzel Hint filmi.Sanam Teri Kasam.Mutlaka izleyin.Çok güzel bir aşk filmi.Mendiliniz de yanınızda hazır bulunsun.@-VUSLAT- sen de izle mutlaka.
Eki Görüntüle 1824694
İzlesene çok güzel:)Unutmuşum fillim seyretmeyi
İzliyecem mutlakİzlesene çok güzel:)
Bugün izle.İzliyecem mutlak
Açıkırsam unutmak icin aklıma bu gelsinBugün izle.
Çok iyi bir fikir.Açıkırsam unutmak icin aklıma bu gelsin
AnlaşdıkÇok iyi bir fikir.Ben bir kere daha izleyeceğim.
Ananas ve büsküvi.Değişik bir tercih.Eki Görüntüle 1824968 Filim arasında sağlık şeylede aklımıza gelsin