Yok zor olmuyor büyük tepside üçer dörder pişiyor.Zaten pişmesine de uzun sürmüyor.Burada lahmacun fırına verilme adeti yok.Bizim pidemiz meşhurdur.Onun içini hazırlayıp fırına veririz.Lahmacunu evde pişirmek zor olmuyor mu.Iç harcini evde hazırlayıp mahalle fırınana veriyoruz biz harcı bizden hamuru onlardan.
cnm linki varsa yazar mısın rica etsem bende izleyyim o 8 bölüm kamera arkası falanSağol canımYok canım midemi üşütmüşüm azıcık:)
Ben de tv de ilk gördüğümde ne biçim dizi dedim sonra mübtelası oldum:) 3 senenin ardından ek olarak 8 bölüm çekmişler, onu da bugün izledim
Gerçekten karizmaKhushi'yle de çok yakışıyorlar:) Arnav reeldeki eşini hiç yakıştıramadım, şaşırdım karısını görünce
Kahrolsun diyetler.ayy dizideki gibi aynı cnm harikasın diyetim bitsin yapıcam bende
eminim öyledir belli resimden maşallah becerineKahrolsun diyetler.Nedir bu diyetten çektiğimiz. Teşekkür ederim canım. Çok güzel oldu övünmek gibi olmasın. Kushi'den bile güzel yaptım.
İyi bari yediysen sorun yok Aus.Adra , neyse ki dün lahmacun yediydim , yoksa çok fena canım çekecekti.Yine de bir iştah kabarması yaşadım tabi
Ellerine sağlık canım
cnm linki varsa yazar mısın rica etsem bende izleyyim o 8 bölüm kamera arkası falan
Canım son sekiz bölüm dedin ya onu soruyor galiba.
http://www.hintfilmcenneti.com/3556/iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-jashn-1-bölüm
Kamera arkasını "Iss pyaar ko kya naam doon kamera arkası " yazarsan videoları çıkar
Kolay gelsin canım.Adracım şu örgü işin bitsin gelicem sohbeteŞimdilik arada bakıp kaçıyorum:))
Onu ekledim canım, 399. bölümü 1. bölüm ek olarak eklemişler:)Canım son sekiz bölüm dedin ya onu soruyor galiba.
Kolay gelsin canım.Gel tabi Arnav'ı konuşuruz seninle.
teşekkürler
http://www.hintfilmcenneti.com/3556/iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-jashn-1-bölüm
Kamera arkasını "Iss pyaar ko kya naam doon kamera arkası " yazarsan videoları çıkar
Efser görünmüyorsun.Naber nasılsın canım?
İyi olmaya çalışıyorum kötü bir dönem atlatıbEfser görünmüyorsun.Naber nasılsın canım?
Hoşgeldin canım.İyi olmaya çalışıyorum kötü bir dönem atlatıbdirenişe geçip geldim yine
Selamlar.
Biberli ekmeği duyanlarınız vardır.Yazın Adana'dan misafirlerimiz gelmişti.Çok methetmişlerdi oralarda sık yapılırmış.Ben de merak ediyordum ve hazır bu kadar methedilmişken yapıp denemiştim.Ama mesela ben bunu misafire yapmam.Ya da poğaça gibi yapıp yemem.Sabah kahvaltısında peynirin,zeytinin yanına ekmek niyetine olabilir.Gerçi ikincide de yapmadım onu da diyeyim.İsterseniz de yapmaya bilirsiniz. Şaka şaka. Sevenleri yapsın yesin.
BİBERLİ EKMEK
MALZEMELER
1 bardak ılık süt,
1 bardak ılık su
Yarım paket yaş maya
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 yemek kaşığı şeker
1,5 tatlı kaşığı tuz,
Un.
ÜST MALZEMESİ
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 orta boy soğan
1 adet domates
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
Nane
Kekik
Pulbiber
Kimyon
Susam
Tuz
YAPILIŞI
Süt,su ve maya karıştırılır.Diğer malzemeler eklenir.Aldığı kadar un eklenip yumuşak bir hamur elde edilir.Sıcak bir yerde üstü örtülüp 1 saat mayalandırılır.Yarım çay bardağı sıvıyağda yemeklik doğranmış soğan çok az pişirilir.Kabukları soyulup doğranmış domates eklenir.Az piştikten sonra biber salçası ve domates salçası eklenip çok az çevrilir.Sonra altını kapatılıp rondodan geçirilir.Nane,kekik,pulbiber,kimyon,susam ve tuz eklenir.Yağlı kağıt serilmiş tepside sıvıyağ yardımıyla yuvarlak hamurlar açılır.Salçalı karışım üzerine sürülüp pişirilir.(Bazılarının karışımına peynir ekleyip pişirdim.İsteğe bağlı)
Eki Görüntüle 1743193
Eki Görüntüle 1743180
Bir taneden birsey olmaz.Kız adraaaaam ben bu biberli ekmeği çok merak ediyorum.
Ama diyetteyim
Kız diyettesin diye tatmakta mı yasak.Kız adraaaaam ben bu biberli ekmeği çok merak ediyorum.
Ama diyetteyim
Bence de bir taneden birşey olmaz.Bir taneden birsey olmaz.bugün pastaneden aldim bizim burada her yerde satarlar aynı simit ve poğaça gibi.