ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Lahmacunu evde pişirmek zor olmuyor mu.Iç harcini evde hazırlayıp mahalle fırınana veriyoruz biz harcı bizden hamuru onlardan.
Yok zor olmuyor büyük tepside üçer dörder pişiyor.Zaten pişmesine de uzun sürmüyor.Burada lahmacun fırına verilme adeti yok.Bizim pidemiz meşhurdur.Onun içini hazırlayıp fırına veririz.

cnm linki varsa yazar mısın rica etsem bende izleyyim o 8 bölüm kamera arkası falan

ayy dizideki gibi aynı cnm harikasın diyetim bitsin yapıcam bende
Kahrolsun diyetler.Nedir bu diyetten çektiğimiz.Teşekkür ederim canım.Çok güzel oldu övünmek gibi olmasın.Kushi'den bile güzel yaptım.

Adra , neyse ki dün lahmacun yediydim , yoksa çok fena canım çekecekti.Yine de bir iştah kabarması yaşadım tabi

Ellerine sağlık canım

Adra , neyse ki dün lahmacun yediydim , yoksa çok fena canım çekecekti.Yine de bir iştah kabarması yaşadım tabi

Ellerine sağlık canım
İyi bari yediysen sorun yok Aus.Lahmacun her daim iştah kabartıyor zaten.Teşekkür ederim canım.

Adracım şu örgü işin bitsin gelicem sohbete Şimdilik arada bakıp kaçıyorum:))

Canım son sekiz bölüm dedin ya onu soruyor galiba.

Kolay gelsin canım.Gel tabi Arnav'ı konuşuruz seninle.
Onu ekledim canım, 399. bölümü 1. bölüm ek olarak eklemişler:)
Tamam Az kaldı canım 22-23 ünde kargolucam, o zamana kadar ne kadar yaparsam kâr:)

Bu aralar mutfaktan elektrik almıyorum.Aslında dolapta kadayıf var tatlı yapasım var ama elim gitmiyor.Hazır önüme gelse çok süper olur.

Kız adraaaaam ben bu biberli ekmeği çok merak ediyorum.
Ama diyetteyim

Kız adraaaaam ben bu biberli ekmeği çok merak ediyorum.
Ama diyetteyim
Kız diyettesin diye tatmakta mı yasak.Senin bu diyet ömürlük mü çözemedim.Sen bir sene önce de diyetteydin. Yap yap çok güzel.

Bir taneden birsey olmaz.bugün pastaneden aldimbizim burada her yerde satarlar aynı simit ve poğaça gibi.
Bence de bir taneden birşey olmaz.Benim yerime de yeseydin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…