- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.840
Hoşgeldin canım.Her kışın baharı,her gecenin de sabahı vardır.Bu şarkıyı da sana gönderiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım.Her kışın baharı,her gecenin de sabahı vardır.Bu şarkıyı da sana gönderiyorum.
Kız diyettesin diye tatmakta mı yasak.Senin bu diyet ömürlük mü çözemedim.Sen bir sene önce de diyetteydin. Yap yap çok güzel.
Bence de bir taneden birşey olmaz.Benim yerime de yeseydin canım.
Bir taneden birsey olmaz.bugün pastaneden aldimbizim burada her yerde satarlar aynı simit ve poğaça gibi.
Yok canım Mersin deyim ben.ama bazı şeylerimiz benziyor galiba Salça yapımı falan zeytin yapımı belki oradan karıştırma olabilirsin canım.Ben burada hiç görmedim kız sen Çanakkale'de değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Yok canım Mersin deyim ben.ama bazı şeylerimiz benziyor galiba Salça yapımı falan zeytin yapımı belki oradan karıştırma olabilirsin canım.
Tüh başa döndün yani.Olsun canım ya azmin elinden birşey kurtulmaz.Yeterki gerçekten iste.Kız 1 sene önce diyet yaptım bırakmak zorunda kaldım ve verdiğimi geri aldım
Tüh başa döndün yani.Olsun canım ya azmin elinden birşey kurtulmaz.Yeterki gerçekten iste.
Yok canım yok sen diyetine devam et.Bu ara Hint dizisine sardım izlemem gereken bir üçyüz kırk bölüm daha var.O bitene kadar yemek falan yok.Yemeğe de gerek yok zaten.Ahh bir de fazla seyredince çarpıntı yapmasa çok iyi olacak.adra bu aralar güzel yeni şeyler yoksa diyetime rahalıkla devam edebilirmiyim lütfen bir süre daha ekleme
ya iyi iyi ben bir diyete gireyim bu arada hangi dizi diye sormayım şu bir garip aşk olan galiba bende iki bölüm izledim baktım çok güzel şimdilik kenara attım depresyona girince izlemek içinYok canım yok sen diyetine devam et.Bu ara Hint dizisine sardım izlemem gereken bir üçyüz kırk bölüm daha var.O bitene kadar yemek falan yok.Yemeğe de gerek yok zaten.Ahh bir de fazla seyredince çarpıntı yapmasa çok iyi olacak.
Sende mi bürütüs.Öfff nedir bu diyetten çektiğimiz yahu.İyi baksaydın bari yemeklere gözün doysaydı.Yarın diyete başlıyorum bugün buraların tadını çıkaryım
Sen diyette değilmisin daha yeni mi gireceksin. Bak bu mevsim diyete hiç uygun değil.Şöyle bahar gelsin kilolar ortaya çıkmaya başlasın işte tam o mevsim diyet mevsimi. Evet o dizi tam depresyonluk valla.Ama ne kadar geç başlarsan o kadar çok pişman olursun söyleyeyim.ya iyi iyi ben bir diyete gireyim bu arada hangi dizi diye sormayım şu bir garip aşk olan galiba bende iki bölüm izledim baktım çok güzel şimdilik kenara attım depresyona girince izlemek için
Kanal7 oynayan dizimi tv de 3 bölüm anca baktim bu dizi senlik değil dedim izlemedim Nerede O Eski pembe diziler rosalinda. Sarıl bana dizisi vardı.Sende mi bürütüs.Öfff nedir bu diyetten çektiğimiz yahu.İyi baksaydın bari yemeklere gözün doysaydı.
Sen diyette değilmisin daha yeni mi gireceksin. Bak bu mevsim diyete hiç uygun değil.Şöyle bahar gelsin kilolar ortaya çıkmaya başlasın tam o mevsim diyet mevsimi işte. Evet o dizi tam depresyonluk valla.Ama ne kadar geç başlarsan o kadar çok pişman olursun söyleyeyim.
Baştan ben de öyle dedim.İzleyenlerle dalga geçtim.Ama şimdi harıl harıl eski bölümleri izlemeye çalışıyorum.Dizi sinir aslında çok bakışıyorlar insana fenalık geliyor ama adamın aşkı,öfkesi,kıza acı çektirerek sevmesi süper.Diğer karakterleri geç zaten pek birşeye yaramaz.Dizi bahane Arnav şahane.Kanal7 oynayan dizimi tv de 3 bölüm anca baktim bu dizi senlik değil dedim izlemedim Nerede O Eski pembe diziler rosalinda. Sarıl bana dizisi vardı.
Baştan ben de öyle dedim.İzleyenlerle dalga geçtim.Ama şimdi harıl harıl eski bölümleri izlemeye çalışıyorum.Dizi sinir aslında çok bakışıyorlar insana fenalık geliyor ama adamın aşkı,öfkesi,kıza acı çektirerek sevmesi süper.Diğer karakterleri geç zaten pek birşeye yaramaz.Dizi bahane Arnav şahane.
Onu hatırlamadım ama Manuela vardı.Oradaki Antonyo'muydu neydi adını unuttum ona hastaydım.Bu dizi de güzel ya izle bak pişman olmazsın.Ama altyazılısı güzel Türkçesi berbat.fernando colunga pembe dizilerde favorim di eskiden hala olsa izlerim.
kız işte bir ara diyete ara verdim yedim bol bol şimdi tekrar girmem lazım diyete yoksa ipin ucu kaçıyor hazır sende tarif eklemezken o diziye bakıcam aklımda ama beklesin ya bir süre dahaSende mi bürütüs.Öfff nedir bu diyetten çektiğimiz yahu.İyi baksaydın bari yemeklere gözün doysaydı.
Sen diyette değilmisin daha yeni mi gireceksin. Bak bu mevsim diyete hiç uygun değil.Şöyle bahar gelsin kilolar ortaya çıkmaya başlasın işte tam o mevsim diyet mevsimi. Evet o dizi tam depresyonluk valla.Ama ne kadar geç başlarsan o kadar çok pişman olursun söyleyeyim.
Onu hatırlamadım ama Manuela vardı.Oradaki Antonyo'muydu neydi adını unuttum ona hastaydım.Bu dizi de güzel ya izle bak pişman olmazsın.Ama altyazılısı güzel Türkçesi berbat.
Seninki serbest diyet benimki gibi.İyi bari fırsatı iyi değerlendirir bak benim işime hiç belli olmaz elektrik gelirse mutfaktayım ona göre.Ben elektrikle çalışıyorum.Tamam sen sonra bak diziye bir hayran daha istemiyorum zaten.kız işte bir ara diyete ara verdim yedim bol bol şimdi tekrar girmem lazım diyete yoksa ipin ucu kaçıyor hazır sende tarif eklemezken o diziye bakıcam aklımda ama beklesin ya bir süre daha
Altyazılı izliyorum zaten.Gerçekten kelimeleri kafalarına göre çeviriyorlar ve bu çok sinir.Bir de o kadar çok kelimemiz aynıki hintlilerle şaşırıyorum.Sen yine de hint dizisine
Sen yine alt yazılısını izle.Tvde dublaj sanatçısından dinlemiştim.Hint filmlerinde dili zor olduğu için anlaşılması zormuş, önceden izleyip kendileri kafadan sözler,konuşmalar uyduruyormuş,filmle alakalı değil yani.