ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

zerdeçal mı
hay gözüme emi tarçına benzettim resimdekini

-VUSLAT- kayboldun yine.Seni etiketlerken bazen sorun oluyor.Bir tek bende mi oluyor anlamadım.
Benim nick zor biraz yalnız değilsin, başkaları da var rabia01 gibi
Canım İstanbul'dan arkadşımla konuşmuştuk ihtiyaç sahibi çocuklar için atkı bere yardımı yapılacakmış. Ocak sonunda teslim edilecekmiş, ben de yaparım dedim:) Yapabildiğim kadar atkı yapıcam, o yüzden gelemiyorum, yetiştirmek için:)
geçmişe bakmadım ama son sayfada jalebi yaptığını tahmin ettim Kaç gündür ben de yapmayı düşünüyordum:) Khushi yedikçe canım çekiyordu Geçmişi yarın okur bulurum jalebiyi

Canım nikini yazmakda sorun yok da sen çıkınca tıklıyoruz ya sondaki alt çizgiyi almıyor bazen.Almadığı için de etiket olmuyor.O bakımdan yani:)Demek atkı dokuyorsun.Ne güzel canım.Evet jalebi yaptım.Çok merak ettim nasıl birşeymiş diye deneyiverdim.Benimki biraz kalın oldu ama önemli olan tadı dimi.

Çok güzel görünüyor canım Ellerine sağlık
Ben kakule de ekleyim diye erteliyorum, dışarı çıkıp alamadım soğuk diye:)) Şimdi daha çok canım çekti

Çok güzel görünüyor canım Ellerine sağlık

Ben kakule de ekleyim diye erteliyorum, dışarı çıkıp alamadım soğuk diye:)) Şimdi daha çok canım çekti
Sağol canım.Kakule ben hiç kullanmadım.Nasıl bir tadı var bilmiyorum.Bana yabancı:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/allah-rizasi-icin-bakin.892428/unread

Bu konuya bir bakar mısınız arkadaşlar? Küçük bir çocuğun duaya ihtiyacı var.
Allah sağlık versinBen de okurum.

TOST EKMEĞİ

MALZEMELER

4 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kuru maya
4/3 kahve fincanı sıvıyağ
2 yemek kaşığı ev yoğurdu
1 dolu su bardağı ılık su (Çok az su ilave edilebilir)
1,5 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz

YAPILIŞI

Derin bir kaba mayayı ve şekeri koyup ılık suyu ilave edip ikisini eritiyoruz.Sıvıyağı,yoğurdu,şekeri ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz. Unu ilave edip cıvık bir hamur elde ediyoruz.Üzerini kapatıp sıcak bir yerde mayalanana kadar bekletiyoruz.Mayalanınca tezgahta çok az yoğurup elimizle hamuru açıp rulo yapıyoruz.Yağlanmış ve unlanmış kalıba koyup üstünü örtüp yarım saat kadar tekrar mayalandırıyoruz.(Kaloriferin üstü olabilir)Hamur mayalanınca 190-200 derece fırında pişiriyoruz.Soğuyunca kalıptan çıkarıyoruz.

Harikaymis bu adram ya Oglumun tost ekmegini evde yaparim artik Benim bu kaliptan yok ama ya :/ En kisa zamanda boyle bi kalip edinmeliyim

Harikaymis bu adram ya Oglumun tost ekmegini evde yaparim artik Benim bu kaliptan yok ama ya :/ En kisa zamanda boyle bi kalip edinmeliyim
Teşekkür ederim nur'cuğum.Evet evde yapmak her zaman çok sağlıklı.Hazırları ısınınca tuhaf tuhaf kokuyor.Aslında yuvarlak da yapabilirsin.O şekilde de olur.

Teşekkür ederim nur'cuğum.Evet evde yapmak her zaman çok sağlıklı.Hazırları ısınınca tuhaf tuhaf kokuyor.Aslında yuvarlak da yapabilirsin.O şekilde de olur.

Mutfagima bi bakim , uygun kalip bulabilirsem yapiyim hemen Yarin tost yaparim ogluma saglikli saglikli Tesekkurler canim

Sahte yağlar arasında Bim`de satılan bu zeytinyağı da varmış.Ben de bunu saçlarıma iyi gelsin diye bol bol sürmüştüm.Emeklerime saçlarıma yazık.Sahtekar düzenbazlar.Haram olsun.

Yaziklar olsun.zaten tadindan belliydi.hic guzel degildi diger bilindik markalara nazaran esime demistim bu ne bicim yag bir daha alma diye

Yaziklar olsun.zaten tadindan belliydi.hic guzel degildi diger bilindik markalara nazaran esime demistim bu ne bicim yag bir daha alma diye
Ben sadece saçıma sürüyordum canım.Ama yemeklere,salatalara katanlar daha iyi anlar tadını.Bize ağır geldiği için kullanmıyoruz yemeklerde.İşin kötüsü halen satıyorlarmış.

Ben sadece saçıma sürüyordum canım.Ama yemeklere,salatalara katanlar daha iyi anlar tadını.Bize ağır geldiği için kullanmıyoruz yemeklerde.İşin kötüsü halen satıyorlarmış.
Ben zeytin yagi riviera ve sizma kullaniyrm.ama bu yag daHa bi agir....yazik biz ogrendik bilenler de almaz artik ins.

Ben zeytin yagi riviera ve sizma kullaniyrm.ama bu yag daHa bi agir....yazik biz ogrendik bilenler de almaz artik ins.
İşte sahte olduğu için sana ağır gelmiş canım.İnşallah almazlar.Yazık verilen paraya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…