ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Bazı tost makineleri yapıştırıyor maalesef.Bizimki Korkmazın.Süper bir tost makinesi.Herkese tavsiye ederim.Ben de iyi pişmiş severim.Çıtır çıtır.:KK48:

Tamam canım deneyeceğim.:kk77:

Görüntü daha iyi oluyor dvd`de ondan:)Onu da alıştırmışsın korku filmine işte ne güzel.:KK48:
Yanımda yemediğin sürece sorun yok :KK70:o ses benim beynimi alt üst ediyor :KK53:

Dünya küçük:KK60:aklıma geldi biz tatil için geldiğimizde eşim önceden söylesen seni bir gün de adra'nın yanına götürürdüm demişti :rolleyes:
Evet dünya küçük hiç belli olmaz.:KK200:Tüh kaçırmışız fırsatı:)Eşini taktir ettim valla.:KK22:

Evet tatlım benimde aklımdasın :KK60:kızın iyimi :KK60:
Bu ara çok sık bayılıyor canım, ama nöbet değil normal baygınlıkmış. Okul, dersler çok stresli geçiyor, sanırım o etkiliyor:KK43: Sınavları atlatınca daha iyi olur İnşaAllah.
Sen iyi misin canım:KK60:

Bu ara çok sık bayılıyor canım, ama nöbet değil normal baygınlıkmış. Okul, dersler çok stresli geçiyor, sanırım o etkiliyor:KK43: Sınavları atlatınca daha iyi olur İnşaAllah.
Allah şifa versin canım:KK15:mutlaka sitresdendir:KK14:iyim bende terapiler devam ediyor işte ne olsun gidip geliyorun :KK14:

SÜT REÇELİ

MALZEMELER

5 su bardağı süt (Ben organik inek sütü kullandım.Tercihen bu olması lazım.)
1 su bardağı şeker
1 silme çay kaşığı kabartma tozu

YAPILIŞI

Süt ve şekeri tencereye koyup kaynatın.(Derin bir tencere kullanın çünkü kabartma tozu eklenince köpürüp kabarıyor.)Kaynamaya başlayınca içine karbonatı ekleyin.Çok sık şekilde karıştırın.Muhallebi kıvamına gelince reçeliniz hazır.Yaklaşık bir saate yakın bir zamanda pişiyor.Bu 45-50 dakikada pişti.Dolapta daha da koyulaşıyor.

Eki Görüntüle 1706983
Eki Görüntüle 1706985
ay bunu aylar önce yapacaktım, hala yapmamışım, çok merak ediyorum, cahidejibekte görmüştüm, hele yazın bunu yapıp, ardından güya dondurma yapacaktım, nerdeee, çok tembel oldum

ellerine sağlık canım, gayet başarılı, ayrıca ilk sayfaya tarif ve linkini eklemen çok iyi olmuş,

şimdi bisküvili pasta tarifi arıyorum, bakmaya devam edeyim. belki sende vardır:KK68:

Allah şifa versin canım.Dersleri çok önemsiyorsa kafasını onlara takıyordur.İnşallah daha iyi olur sınavları bitince.:KK60:

ay bunu aylar önce yapacaktım, hala yapmamışım, çok merak ediyorum, cahidejibekte görmüştüm, hele yazın bunu yapıp, ardından güya dondurma yapacaktım, nerdeee, çok tembel oldum

ellerine sağlık canım, gayet başarılı, ayrıca ilk sayfaya tarif ve linkini eklemen çok iyi olmuş,

şimdi bisküvili pasta tarifi arıyorum, bakmaya devam edeyim. belki sende vardır:KK68:
Teşekkür ederim canım.:KK200:Süt reçelinin tarifini ben de Cahide Jibek'ten almıştım.Şimdi de çikolatalısını yapmayı düşünüyorum.Evet gerçekten link eklemek kolaylık oldu.Bisküvili pasta ekledim ama tarif vermemiştim.Büsküvileri dizip aralarına muzlu puding dökmüştüm.Çok güzel oluyor öyle de.:KK66:

Bugün çok yoruldum.Yarın ablamın günü var.Evini temizleyip pastasını,kurabiyesini yaptım.Günü o yapıyor ama eziyeti biz çekiyoruz.:-)

Kurabiyeler:)

20151218_194121.jpg

Allah şifa versin canım.Dersleri çok önemsiyorsa kafasını onlara takıyordur.İnşallah daha iyi olur sınavları bitince.:KK60:

Teşekkür ederim canım.:KK200:Süt reçelinin tarifini ben de Cahide Jibek'ten almıştım.Şimdi de çikolatalısını yapmayı düşünüyorum.Evet gerçekten link eklemek kolaylık oldu.Bisküvili pasta ekledim ama tarif vermemiştim.Büsküvileri dizip aralarına muzlu puding dökmüştüm.Çok güzel oluyor öyle de.:KK66:
Amin canım, İnşaAllah:KK60:

Selamlar.:KK37:

Bizim kuru fasülyeye benzeyen Meksika fasülyesiyle güzel bir salata tarifim var.Meksika fasülyesini büyük marketlerde bulabilirsiniz.

MEKSİKA FASÜLYESİ SALATASI

MALZEMELER

Meksika fasülyesi konservesi
Köz kırmızı biber
Kornişon turşu
Mısır
Maydanoz
Dereotu
Pulbiber
Limon
Zeytinyağı
Tuz

YAPILIŞI

Meksika fasülyeleri sudan geçirilip süzdürülür.Diğer malzemeler küçük küçük doğranıp fasülyeye eklenir. Yağ,limon,pulbiber ve tuz eklenip karıştırılır.

12398510_1235130013169657_794194858_o.jpg

Son düzenleme:
X