Of off
Benim de canım çekti valla.Olsa da yesek.Of offCanım çekti
Hoşgeldin.En iyi takipcin geldi
Hatirladin insallah ..
Ama bir sartla yeni yemek yarismasina katilmalisin ..
Kategori belli degil ama benim simdiden birincim sensin
Hoşgeldin.Hatırlamazmıyım hiç en iyi takipçimi. Yarışma işlerini bıraktım artık. Ben buradan yine yemeklerini paylaşayım. Çok teşekkür ederim.Birinci olmuş kadar sevindim valla.
Biraz öyle.
Hadi ya kesin kararim diyosun yani
Ee napalim olsun ben gene yapmadigim tariflere agzim sulanarak bakarim
Buna bayiliyorum ...Benim keklere de bahar geldi.Havuçlu tarçınlı cevizli kek.Tarifini eklemiştim.
Eki Görüntüle 1991118
Eki Görüntüle 1991119
Birgün tatlı krizine girersem yaparımDiyet yapanların ara öğünlerde ve tatlı krizlerinde yiyebilecekleri kurtarıcı bir tatlı.Yalnız çikolatanın yüzde yetmiş bitter olanını seçin.
ÇİKOLATALI HURMA
MALZEMELER
12-13 adet hurma
80 gr.bitter çikolata
3 yemek kaşığı süt (Olmasa da olur)
Ceviz
Fındık
YAPILIŞI
Hurmaların çekirdekleri çıkarılıp içine ceviz koyulur.Benvari usulü eritilen çikolataya süt eklenip karıştırılır.Hurmalar çikolataya batırılıp üstüne fındık serpilir.Buzlukta beş dakika dondurulur.
Eki Görüntüle 1991105
Gerçekten çok güzel oluyor bu kek.Teşekkür ederim.Buna bayiliyorum ...
Sende missssssssssss gibi yapmissin .
Valla tarcin kokusu burnuma geldi
Tatlı krizine girmemek nasıl birşey acaba çok merak ediyorum.Birgün tatlı krizine girersem yaparımama ben tuzlu krizine giriyorum peynirli poğaçanın diyeti olsa mesala
Girsemde çikolata yiyorum sadeceTatlı krizine girmemek nasıl birşey acaba çok merak ediyorum.Ben de hiç tuzlu aramam.Bende her şey mevcut.Diyet poğaça tarifim de var.Dört beş ay önce yapıp eklememiştim.Çok sevmemişim demekki. Ama bak sen tuzlu seviyorsun hoşuna gidebilir.Bir normal poğaça gibi değil tabi ama diyet yapan sever.Ben peynirini hamura eklemiştim.Tabi peyniri hamura ekleyince yavan kaldı tad alamadım.Ekmek gibi tükettim ben de.Şimdi peyniri ortasına koyulacak şekilde veriyorum tarifi.Tanesi 80 kaloriymiş.Bir dene belki seversin.
Kakaolu yulaflı,hurmalı diyet tatlılar ekledim.Onlardan da yapabilirsin.Aslında diyet yapmak çok zor değil ama diyetlik yemekler,tatlılar yapmak zor.Bir tane yardımcın olacak sana bunları hazırlayacak.O zaman çok kolay herşey.Girsemde çikolata yiyorum sadece
Yok yok yanibende peynri bol ortasında severim ayderde yemiştim minacik yolun kenarında bir dükkan mısır unudan yapmıştı Adra bir lezzetliydiki sorma bayılmıştım
@Ausencia poğacayı yiyebilirmiyimDEREOTLU TAM BUĞDAY POĞAÇA (FİT POĞAÇA)
MALZEMELER
2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı üstüne)
1 çay bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 adet rendelenmiş havuç
1 paket kabartma tozu
2 çay kaşığı tuz
8-9 dal dereotu
2,5 su bardağı tam buğday unu (Kontrolü dökün)
İÇİNE
Peynir veya lor
ÜZERİNE
1 yumurta sarısı
Çörekotu
Keten tohumu
YAPILIŞI
Yumurta,yoğurt ve zeytinyağı karıştırılır.Havuç,dereotu,kabartma tozu ve tuz ilave edilir.Un eklenip yumuşak bir hamur yapılır.Hamurdan parça koparılıp açılır ve içine peynir eklenip yuvarlanıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Üzerine yumurta sarısı sürülüp çörekotu veya keten tohumu serpilir.180 derece fırında pişirilir.
Eki Görüntüle 1992401
Eki Görüntüle 1992394
Eki Görüntüle 1992395