Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntıların biran önce son bulur inşallah canım.İyi diyelim, iyi olalım canımSen nasılsın
![]()
Buna biz "loluk "deriz adra
Amin canım benim, İnşaAllahSıkıntıların biran önce son bulur inşallah canım.Ben de iyiyim çok şükür.
Hadi ya ilk defa duydum.Buna biz "loluk "deriz adra![]()
Amin canım.Amin canım benim, İnşaAllahAdra'cım, Efser'den haberin var mı
Bayağıdır görünmüyor.
Anladım canım, son zamanlarda o da iyi pek iyi değildi sanki. O yüzden gelmiyor sandım.Amin canım.Efser'in evinde tadilat var.Onunla uğraşıyor canım.İyi yani.
![]()
Yok canım tadilat zordur bilirsin.Ustalarla uğraşmak ondan da zor.Anladım canım, son zamanlarda o da iyi pek iyi değildi sanki. O yüzden gelmiyor sandım.
Görüşürsen selam söyle canım![]()
Memleket teee uzaklar diyimHadi ya ilk defa duydum.Memleket neresi?Bizim evdeki adı da sacta hamurişi.Yağda olana da yağda hamurişi deriz.
Hani herkes pişi der ya:)
Valla canım hiç tadilat yaptırmadım bilmiyorum ne kadar zor olduğunuYok canım tadilat zordur bilirsin.Ustalarla uğraşmak ondan da zor.Ondan yani.Tabi canım söylerim.
![]()
Anladım.Memleket teee uzaklar diyim
İçine ıspanaklı /sucuklu harçta çok yakışır![]()
Her türlü gideri varAnladım.Ben kıymalı seviyorum.Ama napim kan grubum onu istiyor.
Peynirli,kaşarlı dediğin gibi ıspanaklı sucuklu da çok güzel olur.Ben bir keresinde sucukları rendeleyip koymuştum.
![]()
Neee sen bu zevki tatmadın mı hiç.Valla canım hiç tadilat yaptırmadım bilmiyorum ne kadar zor olduğunuAma aklımda olsun, ona göre hazırlıklı olurum
![]()