Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuslat.Naber canım?
İyi diyelim, iyi olalım canım Sen nasılsınVuslat.Naber canım?
Sıkıntıların biran önce son bulur inşallah canım.Ben de iyiyim çok şükür.İyi diyelim, iyi olalım canım Sen nasılsın
Buna biz "loluk "deriz adra
Amin canım benim, İnşaAllah Adra'cım, Efser'den haberin var mı Bayağıdır görünmüyor.Sıkıntıların biran önce son bulur inşallah canım.Ben de iyiyim çok şükür.
Hadi ya ilk defa duydum.Memleket neresi?Bizim evdeki adı da sacta hamurişi.Yağda olana da yağda hamurişi deriz.Hani herkes pişi der ya:)Buna biz "loluk "deriz adra
Amin canım.Efser'in evinde tadilat var.Onunla uğraşıyor canım.İyi yani.Amin canım benim, İnşaAllah Adra'cım, Efser'den haberin var mı Bayağıdır görünmüyor.
Anladım canım, son zamanlarda o da iyi pek iyi değildi sanki. O yüzden gelmiyor sandım.Amin canım.Efser'in evinde tadilat var.Onunla uğraşıyor canım.İyi yani.
Yok canım tadilat zordur bilirsin.Ustalarla uğraşmak ondan da zor.Ondan yani.Tabi canım söylerim.Anladım canım, son zamanlarda o da iyi pek iyi değildi sanki. O yüzden gelmiyor sandım.
Görüşürsen selam söyle canım
Memleket teee uzaklar diyimHadi ya ilk defa duydum.Memleket neresi?Bizim evdeki adı da sacta hamurişi.Yağda olana da yağda hamurişi deriz.Hani herkes pişi der ya:)
Valla canım hiç tadilat yaptırmadım bilmiyorum ne kadar zor olduğunu Ama aklımda olsun, ona göre hazırlıklı olurumYok canım tadilat zordur bilirsin.Ustalarla uğraşmak ondan da zor.Ondan yani.Tabi canım söylerim.
Anladım. Ben kıymalı seviyorum.Ama napim kan grubum onu istiyor.Peynirli,kaşarlı dediğin gibi ıspanaklı sucuklu da çok güzel olur.Ben bir keresinde sucukları rendeleyip koymuştum.Memleket teee uzaklar diyim
İçine ıspanaklı /sucuklu harçta çok yakışır
Her türlü gideri varAnladım. Ben kıymalı seviyorum.Ama napim kan grubum onu istiyor.Peynirli,kaşarlı dediğin gibi ıspanaklı sucuklu da çok güzel olur.Ben bir keresinde sucukları rendeleyip koymuştum.
Neee sen bu zevki tatmadın mı hiç.Skandallll.O ustaların gelirim diyip gelmemelerini,küçük tüpte yemek pişirmeleri,her tarafın toz toprak içinde kalmasını tatmadın yani.En kısa zamanda tat bu zevki Vuslat.Valla canım hiç tadilat yaptırmadım bilmiyorum ne kadar zor olduğunu Ama aklımda olsun, ona göre hazırlıklı olurum