ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Aldigi kadar un
Bunu hic anlamiyorum ben

Aldigi kadar un
Bunu hic anlamiyorum ben
Biliyorum o aldığı kadar una gıcık oluyorsunuz ama gerçekten aldığı kadar un.Yaptığım tariflerdeki verilen un ölçüleri hiç tutmaz.Çünkü yumurtası büyük olursa çok un alır,yumurtası küçük olursa az.Yoğurdu suluysa çok un alır,katıysa az.Sütü bir parmak az koyarsan miktar değişir.3 kaşık tereyağ derim senin üç kaşığınla benim 3 kaşığım farklıdır.Tereyağ sonuçta net olamaz.Bunun gibi etkenler o aldığı kadar un denmesinin sebebi.Unun markası bile ölçüsü değiştirebilir.Kurabiye ve poğaça ise ele yapışmayan hafif yumuşak,kek ise kaşıktan hafif akacak şekilde olan.Tam ölçülü un miktarı versem de yanına ölçülü ekleyini demek isterim bu etkenlerden dolayı:)

Oyyyy ne guzel aciklamis
Biliyorum kuzu ama serde garanticilik var

Aman ben yapmiyim de yemiyim de
Olmusum gene dana gibi zati
Montlarimin icine giremiyorum
Kis geldi
Kaldim kici basi acik
Estağfurullah balık etli diyelim biz ona.Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı derler.Kış gelince kilolar saklanıyor aslında.Montların önünü açık kullan.Atkıyla falan kapat bir süre.Zayıflarsın ya Allah sağlık versin o da olur.

Ahahahah onlerini acik kullanmayi bende dusundum ama azcik zayiflamak lazim
Kollari kangren edicek yoksa
Onden kurtaririm ama kollarindan beynime kan gitmeyebilir

Ahahahah onlerini acik kullanmayi bende dusundum ama azcik zayiflamak lazim
Kollari kangren edicek yoksa
Onden kurtaririm ama kollarindan beynime kan gitmeyebilir
Hadi ya o kadar kiloyu nasıl aldın üç dört ayda.Kollara bir makas attır yeni bir moda akımı başlat.İçini kalın giyersin.Sana masraf yolu görünmüş yapacak birşey yok artık. Benim gibi yap akşamları yemek yeme.3 öğün fazla geliyor bana.

ay görmez olaydim
Acaba seker de kullansak ayni ölçümü?

bu tarif ile makarnalar yarışmasina katilmak süper olurdu

Hint dizilerinden Pakistan dizilerine terfi ettim.Çok beğendim bu diziyi.Biraz eski ama mutlaka izleyin derim.Hüzün var,dram var,entrika var,aşk var.Pakistan'ı dizi konusunda bu kadar kaliteli bilmezdim.Dizi yapmalarına bile şaşırdım.Hep biraz geriler gibi geliyordu bana bu konularda.Demekki önyargılı olmamak lazımmış.Hint dizilerinin esamesi okunmaz bu diziyi izleyince.Hem de kısa 23 bölüm.Pakistanın ünlü oyuncusu oynuyor Fawad Khan.Artık sıkı bir takipçisiyim.Dizinin adı Humsafar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…