ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Takipdeyim canım
Birkaç kişi takipe başladı onlardan biri olmalısın.Bari kendinizi belirtin de takipleşelim.Çok mahsun,yalnız kaldım orada.İnsanın evi gibisi yok yahu.Yani burası.
Ben de bulayım seni hemen
Bul Vuslat.Kurtlar sofrasında yalnız bırakma beni.Aman modaya uydum ben de napim.Münasebetsiz bazı kişiler hemen buldu beni.Haber ondan ona ondan ona ulaşmış.Onun için içimden geldiği gibi de yazamıyorum.Profili gizlesen dert,gizlemesen dert.

Buldum bile Ben gizli yaptım hesabımı:) Tanımadığım kişilerden takip isteği geliyor sürekli ama kabul etmiyorum

Buldum bile Ben gizli yaptım hesabımı:) Tanımadığım kişilerden takip isteği geliyor sürekli ama kabul etmiyorum

Dur bakayım hemen:)

Yemek sayfası olduğu için gizli yapmanın bir manası yok.Takipçim az olur sonra. Ben önüme ne gelirse kabul ediyorum.Tanıdık tanımadık farketmiyor.Hatta adam toplayıp gelin takip edin beni.

-VUSLAT- benim profilimde kapalı bende
Tanımadığım halde sürekli takip isteği geliyor. Üstelik tanımadığımı kabul etmiyorum diye de belirtim.
Özel resimler ekleseydim ben de gizlerdim.

-VUSLAT- benim profilimde kapalı bende
Tanımadığım halde sürekli takip isteği geliyor. Üstelik tanımadığımı kabul etmiyorum diye de belirtim.
Ahahaahhh Bende mi belirtsem acaba

Ben de özel resimler var, o yüzden gizleniyorum

Geçenlerde fındık ezmesi yapmaya niyetledik ve lafa daldık bir tepsi fındık kömür oldu.Kısmet bugüneymiş:)Tarifine ilk sayfadaki linkten ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kızlar koşun koşun nefis bir poğaça tarifim var.Harika oldu valla.Kesinlikle yapın derim.İçine birşey koymadan boş da yapabilirsiniz.Dün yaptım bugün bile daha da güzelleşmişti.

KARAKÖY POĞAÇASI

MALZEMELER

125 gr.margarin veya tereyağ
1 çay bardağı sıvıyağ (Ajda bardağı)
1 çay bardağı ılık süt
2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı üstlerine sürülecek.)
1 paket kuru maya
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Un

İÇ MALZEMESİ

Peynir,maydanoz,kıyma veya kaşar peyniri

YAPILIŞI

Ilık süt,sıvıyağ,maya ve şeker bir kaba koyulup karıştırılır ve mayanın kabarması için beş dakika bekletilir.Margarin veya tereyağ,yumurta ve tuz eklenip yine karıştırılır.Un eklenip ele yapışmayan çok yumuşak bir hamur elde edilir.Ceviz büyüklüğünde hamur alınıp yuvarlanıp açılır ve iç malzemesi koyulup kapatılır.Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Tepside 1 saate yakın mayalandırılır.Yumurta sarısı sürülüp beş dakika daha mayalandırılır.Üzerine susam ve çörekotu serpilip 180 derece fırında pişirilir.

Eline sağlık bekledik sıra dahada güzel olur ajda bardağı ne demek?

Eline sağlık bekledik sıra dahada güzel olur ajda bardağı ne demek?
Sağol canım.Güzel soru.Büyük çay bardaklarına öyle diyorlar.Aida mı ajda mı öyle birşey işte.Bir de küçük boyları oluyor.Bizim evde iki boy var mesela çay bardağının.Ben büyük boy olanını kullandım.

Bizim evde de var hem büyük boyu hem küçük boyu ben ikisinede çay bardağı diyorum Diger ismini yeni duydum.

Bizim evde de var hem büyük boyu hem küçük boyu ben ikisinede çay bardağı diyorum Diger ismini yeni duydum.
Hadi ya yeni mi duydun. Yemekle uğraşınca ister istemez öğreniyorsun işte. Yoksa bizim evde de adı büyük çay bardağı,küçük çay bardağı yani.Hikayesi de şöyle:Ajda Pekkan paşabahçeye gidip kendisi için büyük boy çay bardağı üretip üretemeyeceklerini sormuş.Tamam diyip 5 koli onun için üretmişler.O da gelen eşine dostuna dağıtmış ve bardaklar çok tutmuş.Paşabahçe de bu bardakları üretmeye başlamış.Teliften dolayı da adı Aida bardağı olmuş.

diyet yapıyorum ama tariflere bakmaktan alıkoyamadım kendimi
çok güzel şeyler var elinize sağlık.
tüm sayflara tek tek bakmaya çalışıyorum ama kete tarifiniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…