Birkaç kişi takipe başladı onlardan biri olmalısın.Bari kendinizi belirtin de takipleşelim.Çok mahsun,yalnız kaldım orada.Takipdeyim canım
Bul Vuslat.Kurtlar sofrasında yalnız bırakma beni.Ben de bulayım seni hemen
Buldum bileBirkaç kişi takipe başladı onlardan biri olmalısın.Bari kendinizi belirtin de takipleşelim.Çok mahsun,yalnız kaldım orada.İnsanın evi gibisi yok yahu.Yani burası.
Bul Vuslat.Kurtlar sofrasında yalnız bırakma beni.Aman modaya uydum ben de napim. Münasebetsiz bazı kişiler hemen buldu beni.Haber ondan ona ondan ona ulaşmış.Onun için içimden geldiği gibi de yazamıyorum. Profili gizlesen dert,gizlemesen dert.
Buldum bileBen gizli yaptım hesabımı:) Tanımadığım kişilerden takip isteği geliyor sürekli ama kabul etmiyorum
Buldum bileBen gizli yaptım hesabımı:) Tanımadığım kişilerden takip isteği geliyor sürekli ama kabul etmiyorum
Özel resimler ekleseydim ben de gizlerdim.-VUSLAT- benim profilimde kapalı bende
Tanımadığım halde sürekli takip isteği geliyor. Üstelik tanımadığımı kabul etmiyorum diye de belirtim.
Ahahaahhh-VUSLAT- benim profilimde kapalı bende
Tanımadığım halde sürekli takip isteği geliyor. Üstelik tanımadığımı kabul etmiyorum diye de belirtim.
Dur bakayım hemen:)
Yemek sayfası olduğu için gizli yapmanın bir manası yok.Takipçim az olur sonra.Ben önüme ne gelirse kabul ediyorum. Tanıdık tanımadık farketmiyor. Hatta adam toplayıp gelin takip edin beni.
Özel resimler ekleseydim ben de gizlerdim.
AhahaahhhBende mi belirtsem acaba
Ben de özel resimler var, o yüzden gizleniyorum
Et yemeklerinin yanına soğan çok güzel yakışıyor.Fırında soslu tavuk.
Evet canım bence de.Et yemeklerinin yanına soğan çok güzel yakışıyor.
Eline sağlık bekledik sıra dahada güzel olur ajda bardağı ne demek?Kızlar koşun koşun nefis bir poğaça tarifim var.Harika oldu valla. Kesinlikle yapın derim.İçine birşey koymadan boş da yapabilirsiniz.Dün yaptım bugün bile daha da güzelleşmişti.
KARAKÖY POĞAÇASI
MALZEMELER
125 gr.margarin veya tereyağ
1 çay bardağı sıvıyağ (Ajda bardağı)
1 çay bardağı ılık süt
2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı üstlerine sürülecek.)
1 paket kuru maya
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Un
İÇ MALZEMESİ
Peynir,maydanoz,kıyma veya kaşar peyniri
YAPILIŞI
Ilık süt,sıvıyağ,maya ve şeker bir kaba koyulup karıştırılır ve mayanın kabarması için beş dakika bekletilir.Margarin veya tereyağ,yumurta ve tuz eklenip yine karıştırılır.Un eklenip ele yapışmayan çok yumuşak bir hamur elde edilir.Ceviz büyüklüğünde hamur alınıp yuvarlanıp açılır ve iç malzemesi koyulup kapatılır.Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Tepside 1 saate yakın mayalandırılır.Yumurta sarısı sürülüp beş dakika daha mayalandırılır.Üzerine susam ve çörekotu serpilip 180 derece fırında pişirilir.
Eki Görüntüle 1872189
Sağol canım.Eline sağlık bekledik sıra dahada güzel olur ajda bardağı ne demek?
Bizim evde de var hem büyük boyu hem küçük boyu ben ikisinede çay bardağı diyorum Diger ismini yeni duydum.Sağol canım.Güzel soru. Büyük çay bardaklarına öyle diyorlar.Aida mı ajda mı öyle birşey işte. Bir de küçük boyları oluyor.Bizim evde iki boy var mesela çay bardağının.Ben büyük boy olanını kullandım.
Hadi ya yeni mi duydun.Bizim evde de var hem büyük boyu hem küçük boyu ben ikisinede çay bardağı diyorum Diger ismini yeni duydum.
takip ettim canım seni e.._y.. olarak açık açık yazmayayım da :)Evet yeni ingstagram açtım iki üç gün önce.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.
Eline sağlık çok severim.Günaydın.