ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

İki tepsi pişiyorsa ne güzel niye tek tepsi pişiriyorsun?Kokuları mı karışır acaba?Eşin almaz bence sen parayı al git kendin beğen al.Yoksa çok beklersin gibime geliyor.

Ben de soğanlı daha çok severim
Soğansız neye benziyor ki.

İki tepsi pişiyorsa ne güzel niye tek tepsi pişiriyorsun?Kokuları mı karışır acaba?Eşin almaz bence sen parayı al git kendin beğen al.Yoksa çok beklersin gibime geliyor.

Soğansız neye benziyor ki.

Evet canım, sadece aynı tarif, yemek vs... yaptığımda fazla gelip 2 tepsi yapınca iki katta da pişiriyorum:) Büyük ihtimal öyle olacak Fındıktan dolayı akşam çok geç geliyor zaten, bazen 11-12 de geliyor

Çocuklar saoğanlı yemiyor Ben de kendime ayrı yapıyorum bazen soğanlı

Evet bence de kokular karışabilir.Ama pişirenler nasıl pişiriyor orası da meçhul. Bu sene fındık azmış.Bu sıcakta çok zorlanıyormuş teyzemler de.Allah kolaylık versin herkese.

Uzun deyince ben de 1 saat falan sandım Ben de böyle video yapmayı düşünüyordum, yapıcam ben de
Çok güzel olmuş canım
Çok bilmiş yeğenime gösterdim çok uzun izlemezler diyince ben de öyle sandım.Kısalt dedi ama kıyamadım.Çok teşekkürler canım.

Yeni yemekten kalktım ama hepsi çoook güzeller... Ellerine sağlık off yaaa
Çok teşekkür ederim canım. Oflama git bir bardak su iç bari.

Çok bilmiş yeğenime gösterdim çok uzun izlemezler diyince ben de öyle sandım.Kısalt dedi ama kıyamadım.Çok teşekkürler canım.

Çok teşekkür ederim canım. Oflama git bir bardak su iç bari.
Hahahaha ancak keser diyorsun yani

adra seni takip edebileceğimiz sayfan varmı blog face instagram gibii
Evet yeni ingstagram açtım iki üç gün önce.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.

Son düzenleme:
Evet yeni ingstagram açtım.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.
Eline emeğine sağlık canım hepsi çok güzel
Bol bol değişik tarifler bekliyorum hemşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…