Ben de soğanlı daha çok severimGünaydın.
Menemenimiz soğanlı.Biz soğanlı severiz.
İki tepsi pişiyorsa ne güzel niye tek tepsi pişiriyorsun?Kokuları mı karışır acaba?Eşin almaz bence sen parayı al git kendin beğen al.Yoksa çok beklersin gibime geliyor.Arada yaparım artık tencerede, beğenisi yüksek çıktı:)) Börekçi de 2 tepsi alt üst pişiriyor canım turbo olarak, ama ben tek tepsi pişiyorum genelde:) Eşime dedim, acilen bana fırın al, fırınsız yapamam diye. Tama, bakarız dedi, ben de bakarım deme hemel al dedim
Soğansız neye benziyor ki.Ben de soğanlı daha çok severim
İki tepsi pişiyorsa ne güzel niye tek tepsi pişiriyorsun?Kokuları mı karışır acaba?Eşin almaz bence sen parayı al git kendin beğen al.Yoksa çok beklersin gibime geliyor.
Soğansız neye benziyor ki.
İtinayla video klip yapılır.Yemeklerimin hepsini videoda topladım.Biraz uzun ama izleyin ya o kadar uğraştım.
Yeni yemekten kalktım ama hepsi çoook güzeller... Ellerine sağlık off yaaaİtinayla video klip yapılır.Yemeklerimin hepsini videoda topladım.Biraz uzun ama izleyin ya o kadar uğraştım.
Evet bence de kokular karışabilir.Ama pişirenler nasıl pişiriyor orası da meçhul.Evet canım, sadece aynı tarif, yemek vs... yaptığımda fazla gelip 2 tepsi yapınca iki katta da pişiriyorum:) Büyük ihtimal öyle olacakFındıktan dolayı akşam çok geç geliyor zaten, bazen 11-12 de geliyor
Çocuklar saoğanlı yemiyorBen de kendime ayrı yapıyorum bazen soğanlı
Çokk güzel olmuş eline sağlık canımİtinayla video klip yapılır.Yemeklerimin hepsini videoda topladım.Biraz uzun ama izleyin ya o kadar uğraştım.
Çok bilmiş yeğenime gösterdim çok uzun izlemezler diyince ben de öyle sandım.Kısalt dedi ama kıyamadım.Uzun deyince ben de 1 saat falan sandımBen de böyle video yapmayı düşünüyordum, yapıcam ben de
Çok güzel olmuş canım
Çok teşekkür ederim canım.Yeni yemekten kalktım ama hepsi çoook güzeller... Ellerine sağlık off yaaa
Ayy çok sevindim beğenmenize.Çokk güzel olmuş eline sağlık canım
HahahahaÇok bilmiş yeğenime gösterdim çok uzun izlemezler diyince ben de öyle sandım.Kısalt dedi ama kıyamadım.Çok teşekkürler canım.
Çok teşekkür ederim canım.Oflama git bir bardak su iç bari.
Evet yeni ingstagram açtım iki üç gün önce.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.adra seni takip edebileceğimiz sayfan varmı blog face instagram gibii
Eline emeğine sağlık canım hepsi çok güzelEvet yeni ingstagram açtım.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.
Çok teşekkür ederim canım.Eline emeğine sağlık canım hepsi çok güzel
Bol bol değişik tarifler bekliyorum hemşerim
Bulamadım ben yok diyo bu sayfa adraEvet yeni ingstagram açtım iki üç gün önce.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.
aslinin_tarif_defteri diye yaz canım.Öyle de çıkar.Bulamadım ben yok diyo bu sayfa adra
Takipdeyim canımÇok teşekkür ederim canım.İnşallah yaptıkça ekleyeceğim.
Ben de bulayım seni hemenEvet yeni ingstagram açtım iki üç gün önce.Şimdilik yavaş yavaş buraya eklediklerimi yüklüyorum.Yeni birşeyler yapınca da ekliyorum.Adı Aslı'nın Tarif Defteri.