ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

evet aynen onu görmüştüm ben de , oradan kete aklıma geldi
teşekkür ederim bunu deneyeceğim kesin , kendim yemeyecek olsamda ucundan bakarım artık :)
takipteyim
Evet keteye benziyor:)Yaparsan az birşey ye tabi.Telafi edersin sonra. Çok teşekkür ederim canım.Tüm takipçilerime sevgiler.

Bahçede bir tane incir ağacı var.Maşallah verdikçe veriyor.Çok bereketli incir ağaçları.İncire para vermiyoruz çok şükür.Yakın olsak siz de bol bol faydalanırdınız.

afiyet olsun cnm :) bizim de sitenin parkında var bol bol topladık bu sene :)

Muz aromalı kek isteyenler. Canınız muzlu kek istedi ve evde muz yok.Açın bir paket muzlu puding yapın kekinizi.Gerçi insanın canı muzlu kek ister mi orası da tartışılır.

MUZ AROMALI KEK

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ
1 paket toz muzlu puding
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un

YAPILIŞI

Yumurta ve şeker iyice çırpılır.Diğer malzemeler eklenip yağlanmış kek kalıba dökülür.175 derece fırında pişirilir.İsteğe göre üzerine hazır çikolata sos sürülür.

Bugünkü menü.Köftenin içinde soğan,sarımsak,ekmek içi,karabiber,pulbiber,köfte baharatı ve tuz var.

Biber dolması bu şekilde servis etme fikri güzelmiş.Çok iştah çekici duruyor.Bir daha ki yapmamda ben de böyle yapayım.
Sayfaya girdim 27 beğeni.Çok teşekkür ederim canım beğeniler için.Biber ve özellikle kabak dolması böyle çok lezzetli oluyor.Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Sayfaya girdim 27 beğeni.Çok teşekkür ederim canım beğeniler için.Biber ve özellikle kabak dolması böyle çok lezzetli oluyor.Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.
Ben arar ara gelip beğeniyorum aslında.Müsait bir zaman farketmediklerimi de beğenirim.

Nefis bir mercimek çorbası.İki malzemeyle çok da pratik.

MERCİMEK ÇORBASI

MALZEMELER

2 su bardağı kırmızı mercimek
1 orta boy soğan
1,5 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığına yakın salça (Domates-biber karışık)
Pulbiber
Karabiber
Nane
Tuz

YAPILIŞI

Mercimek yıkanır tencereye koyulur ve üstüne çıkacak kadar su eklenir.Soğan iri doğranıp eklenir.İkisi iyice pişince bir kaşık tereyağında un hafif kavrulur ve çorbaya eklenir.Tereyağında salça yakılıp çorbaya eklenir.Suyu azsa sıcak su eklenir.Karabiber,pulbiber,nane ve tuz eklenir.Çorba blendırdan geçirilip bol limon sıkılıp afiyetle içilir.

Son düzenleme:
Çay var un kurabiyesi var.Buyrun gelin. Un kurabiyesi hazır birşeye benzemiyor söyleyeyim.

Fasülye kavurması.Soğan tereyağında biraz kavrulduktan sonra doğranan sarımsak da eklenip biraz daha kavrulur.Yumurtası kırılıp haşlanan fasülyeler eklenir.Pulbiber,karabiber ve tuz eklenip çay eşliğinde afiyetle yenir:)

Offf çok ta severim ,yemek topiğine millet bu yüzden gelmiyor işte,insanın canı istiyor

Offf çok ta severim ,yemek topiğine millet bu yüzden gelmiyor işte,insanın canı istiyor
Millet üşendiğinden yapıp yemiyor.Önlerine gelse hayır demezler emin ol.Diyet bahane.Hem bundan iyi diyet yemeği mi olur.Bugün tam diyetlik yemekler ekledim.Üstüne de diyet dondurma tarifimden yapsınlar oldu bitti işte. Bizde herşey mevcut.

Hazır su böreklik yufkadan su böreği. Fena olmuyor ama el açması başka güzel tabi.

Son düzenleme:
Turşuları kurdunuz mu?Kuru fasülye,nohut turşu olmadan öksüz kalır sonra.İçinde üzüm sirkesi ve sarımsak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…