ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Of off pideler nefis görünüyor Ellerine sağlık Adracım
Aaa süpermiş Sıcak diye hiç nescafe içesim gelmiyordu, böyle yapıcam ben de Ellerine sağlık canım

Of off pideler nefis görünüyor Ellerine sağlık Adracım

Aaa süpermiş Sıcak diye hiç nescafe içesim gelmiyordu, böyle yapıcam ben de Ellerine sağlık canım
Sağol canım.

Sıcak nescafeyi kışın ben de seviyorum güzel oluyor ama yazın gerçekten aranmıyor.Böyle süper oluyor.İçine buz da atılabilir serin serin ohh miss.

Son düzenleme:

1 bardak alayım lütfen,ellerine sağlık adracım sıcaktada iyi gider..
Aynından kızımda yaptı dondurmalı,sonra bir yerde içmiş dondurma yerine N**** (Siyahi) büskivi varya ondan kattı tadıda çok güzeldi..İçinede buz katıyor hatta robotta kırıyor..

Teşekkür ederim hanım abla.Hemen sana bir bardak hazırlıyorum.

Evet onu da biliyorum ama denemedim henüz.Onu da deneyeceğim. Yazın sıcaklarda soğuk içecekler aranıyor.Hava kavuruyor bugün de.

Teşekkür ederim hanım abla.Hemen sana bir bardak hazırlıyorum.

Evet onu da biliyorum ama denemedim henüz.Onu da deneyeceğim. Yazın sıcaklarda soğuk içecekler aranıyor.Hava kavuruyor bugün de.

Ellerin dert görmesin hayatım sağol
Kesinlikle dene beğenirsin,hatta karıştırırken 2 adet katıyor bardak başına..

Sağol canım.

Sıcak nescafeyi kışın ben de seviyorum güzel oluyor ama yazın gerçekten aranmıyor.Böyle süper oluyor.İçine buz da atılabilir serin serin ohh miss.
Aslında bugün tam ihtiyacım olan gündü, sıcakdan pert oldum bugün Yarın dondurma alıp yapıcam ama İnşaAllah
Senin de eline sağlık canım.
Şekli de çok güzel.Elmalı pastayı genelde kışın yapıyoruz ama bahçeden elma bulsam ben de yapardım.Bizim komşunun bahçesinde elma da var mı acaba?

Sağol canım Bahçe elmasından daha güzel oldu sanki, hafif ekşili

Aslında bugün tam ihtiyacım olan gündü, sıcakdan pert oldum bugün Yarın dondurma alıp yapıcam ama İnşaAllah
Sağol canım Bahçe elmasından daha güzel oldu sanki, hafif ekşili
Vuslat bu sıcaklarda sen geliyorsun aklıma.Hani çok seviyorsun ya sıcağı. Ben de havalar soğusun diye bekliyorum.Yani normal bir boyuta gelsin artık.

Organik meyveden güzel olmaz mı hiç.

Kış hazırlıkları.Sütçümüz bahçesinden getirdi.Annem ayıklıyor.Ben nefret ederim böyle işlerden.Az biraz tembelim.Bamya bu sene de çok pahalı.Babacığım ablamlar burun kıvırınca kızım sosyete yemeği bu derdi.Ben severim.

Kış için bezelye,barbunya,taze fasülye ve vişne koyduk dondurucuya.Kavanozlara da domates yapılacak.Bamya da az haşlanıp poşetlere doldurulacak.Kadınların hiç işi bitmiyor yazın.Kış daha rahat.

Son düzenleme:
Vuslat bu sıcaklarda sen geliyorsun aklıma.Hani çok seviyorsun ya sıcağı. Ben de havalar soğusun diye bekliyorum.Yani normal bir boyuta gelsin artık.

Organik meyveden güzel olmaz mı hiç.

Çok seviyorum da, evde çekilmiyor sıcak Denize gidince çok istiyorum güneşi

Ellerinize sağlık canım

Adra dün dışarıdan gelince hemen senin soğuk nescafenden yaptım, resim çekecektim ama o kadar yanmışım ki, resim çekmeyi unutum hemen dikledim kafaya Soğuk soğuk bir güzel gitti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…