- 8 Aralık 2011
- 44.038
- 153.691
Hangisi?Ben de değişik tarifleri severim ama damak tadıma da uygun olacak:)Onun bir iki tarifi fiyaskoydu benim için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi?Ben de değişik tarifleri severim ama damak tadıma da uygun olacak:)Onun bir iki tarifi fiyaskoydu benim için.
Ekmek arası köfteye kim hayır diyebilir.Yaparsanız ekmeği de ortadan kesip tavadaki köftenin yağına banmayı unutmayınız.
Eki Görüntüle 1863007
cimcime hamilemisin sen niye şaşırdım bilmiyorumda hayırlı olsun diyim görmüşken ben
Selam deadline senden naber?Bak tam üstüne geldin diyet dondurma yapmıştım ben de.Takım arkadaşlarına ver tarifi.Normal dondurma gibi olmaz ama diyet yaparken çölde su bulmuşsunuz gibi gelir size söyleyeyim.Dondurma kaşığı kurabiyesinden sonra bir iki kurabiye daha ekledim.Son eklediğim çikolatalı kurabiye de çok güzel oluyor.Ablalar ne içindir.Yap kardeşine de yesin yavrucak.selam adra naber diyetteyim uğrayamıyorum kusura bakma işte diyete girmeden önce bir dondurma kaşığı kurabiyesi yapmıştım senin tarifle erkek kardeşime en son yaptığım o yalnız varya kardeşim bayıldı resmen yıllardır aradığı kurabiye lezzetiymiş falan böyle nasıl yağ yakmalar her dediğimi yapmalar falan dedim ey adra tariflerin dert görmesin
Hayırlı olsun canım bebeğin.
cimcime hamilemisin sen niye şaşırdım bilmiyorumda hayırlı olsun diyim görmüşken ben
Bir tane börek vardı baklava yufkasından bir tane de değişik bir tosttu galiba.Söylemiştim burada börek için mail atıp azarlamıştım onu.Ama beş altı sene oldu:)Hangisi?
Bir tane börek vardı baklava yufkasından bir tane de değişik bir tosttu galiba.Söylemiştim burada börek için mail atıp azarlamıştım onu.Ama beş altı sene oldu:)
İnşallah beni de azarlayan çıkmaz.
Hayırlı olsun tatlım
Teşekkürler canim darisi isteyenlereHayırlı olsun tatlım
gördüm gördüm valla güzel duruyor ne yalan söyleyim hemde sağlıklı bakmadım tariflere ya bir süre incelemek istemiyorum canım çekiyor kilo aldım da kıyafetlerim dar geliyor onlardan kurtulmam lazım kardeşimde bekleyecek artık bir süreSelam deadline senden naber?Bak tam üstüne geldin diyet dondurma yapmıştım ben de.Takım arkadaşlarına ver tarifi.Normal dondurma gibi olmaz ama diyet yaparken çölde su bulmuşsunuz gibi gelir size söyleyeyim.Dondurma kaşığı kurabiyesinden sonra bir iki kurabiye daha ekledim.Son eklediğim çikolatalı kurabiye de çok güzel oluyor.Ablalar ne içindir.Yap kardeşine de yesin yavrucak.
ya hayırlı olsun ama ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun sizeBen kendim bilene şaşırdım :)))
Sağol.canim teşekkür ederim
AminTeşekkürler canim darisi isteyenlere
gördüm gördüm valla güzel duruyor ne yalan söyleyim hemde sağlıklı bakmadım tariflere ya bir süre incelemek istemiyorum canım çekiyor kilo aldım da kıyafetlerim dar geliyor onlardan kurtulmam lazım kardeşimde bekleyecek artık bir süre
ya hayırlı olsun ama ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size
Evet canım bakınca insanın canı istiyor gerçekten.İnşallah istediğin kiloya ulaşıp istediğin şeyleri yersin sonunda.gördüm gördüm valla güzel duruyor ne yalan söyleyim hemde sağlıklı bakmadım tariflere ya bir süre incelemek istemiyorum canım çekiyor kilo aldım da kıyafetlerim dar geliyor onlardan kurtulmam lazım kardeşimde bekleyecek artık bir süre
ya hayırlı olsun ama ya allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size
aminnEvet canım bakınca insanın canı istiyor gerçekten.İnşallah istediğin kiloya ulaşıp istediğin şeyleri yersin sonunda.