ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

teşekkür ederim sen nasılsın.

Hayırlı ramazanlar canım
Kuru yufkaysa ben de ramazan boyunca her sahurda yapıyorum
Sana da hayırlı ramazanlar canım.Nasılsın?Evet kuru yufka.Biz de yapıyoruz ama seninki gibi her sahurda değil.Çok mu seviyorsunuz kuru yufka böreğini?

bende farklı çeşitle yaptım adra
cidden dışarıdakinden farklı olmuyor

Seninki de çok güzel görünüyor.Bugün Arda'nın Mutfağı da yaptı benimkinden.Ama fıstıklı yaptı.Gerçekten pratik ve nefis oluyor.Eline koluna sağlık canım.Eklediğin için de çok teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim cnm .) cidden hazır alınanlardan farkı olmuyor :)

Sana da hayırlı ramazanlar canım.Nasılsın?Evet kuru yufka.Biz de yapıyoruz ama seninki gibi her sahurda değil.Çok mu seviyorsunuz kuru yufka böreğini?
İyiyim canım, sen nasılsın Eşim o börek sofrada olmadan doymuyor canım Ama ben yine de arada 1-2 gün kaytarıyorum börek yapmaktan

İyiyim canım, sen nasılsın Eşim o börek sofrada olmadan doymuyor canım Ama ben yine de arada 1-2 gün kaytarıyorum börek yapmaktan
Ben de iyiyim canım. Eşin doymuyorsa yapacak birşey yok. Bence de arada kaytar:)Börek tarzı hamur işleri de günü kurtarır gibi.

DOMATES SOSLU FIRIN KÖFTE

KÖFTE MALZEMELERİ

250-300 gr.kıyma
1 orta boy soğan
1 adet yumurta
1 avuç ekmek içi
2 iri diş sarımsak
5 dal maydanoz
Karabiber
Kimyon
Kekik
Tuz

SOS MALZEMELERİ

5 adet domates
1 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber
Toz kırmızı biber
1 çay kaşığı şeker

ÜZERİ İÇİN

3-4 adet yeşil biber
Kaşar peyniri

YAPILIŞI

Köfte malzemelerinin hepsi karıştırılır.(Ekmek ıslatılıp suyu sıkılacak.)Oval şekil verilerek buzdolabında 1 saat dinlendirilir.Hafif yağlanmış tepsiye dizilip biraz pişirilir.Sos için domates rendelenir.Tavada tereyağ eritilir ve domates eklenir.Baharatları,tuzu ve şekeri eklenir.Suyunu çok çekmeden çok az pişirilir.Hafif pişen köftelerin üzerine domates sos dökülür.Kenarlara biberler dizilir ve köfteler kızarana kadar fırınlanır.Köfteler pişince üzerine kaşar rendesi serpilir.Kaşarlar eriyince servis yapılır.

Off nefis görünüyor Adracım Ellerine sağlık canım Bu tarifle yarışmaya katılsaydın keşke

Off nefis görünüyor Adracım Ellerine sağlık canım Bu tarifle yarışmaya katılsaydın keşke
Teşekkür ederim canım.Yarışma aklıma gelmedi.Bir de çok uğraş istiyor yarışma.Tembelim bu ara.

Fotoğraflama değil de, beni zorlayan yüklemesi 1 saat sürüyor yüklemek
Beni zorlayan da fotoğraf kısmı ve fotoğraf seçme.Niye o kadar uzun sürüyor yüklemesi?Dosya yükleden yapmıyormusun canım?

Beni zorlayan da fotoğraf kısmı ve fotoğraf seçme.Niye o kadar uzun sürüyor yüklemesi?Dosya yükleden yapmıyormusun canım?
Resimlerin boyutu her seferinde fazla büyük oluyor, tekrardan tek tek küçültüyorum Resim boyutunu biraz daha büyük tutsa site keşke

Resimlerin boyutu her seferinde fazla büyük oluyor, tekrardan tek tek küçültüyorum Resim boyutunu biraz daha büyük tutsa site keşke
Anladım canım.Benim eski telefonda vardı o sorun ben de tek tek küçültüyordum.Çok sinir iş.Aslında toplu küçültme olabilir biraz araştır onu.Kazen'e yaz belki boyutu değiştirir:)

Anladım canım.Benim eski telefonda vardı o sorun ben de tek tek küçültüyordum.Çok sinir iş.Aslında toplu küçültme olabilir biraz araştır onu.Kazen'e yaz belki boyutu değiştirir:)
Photoscape var, onunla küçültüyorum boyutunu ama bu sefer de resimlerin çözünürlüğü bozuluyor Yok kalsın

Photoscape var, onunla küçültüyorum boyutunu ama bu sefer de resimlerin çözünürlüğü bozuluyor Yok kalsın
Ben de o programla küçültüyordum.Niye kalsın dedin.Kazen hiç de çekinilecek biri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…