- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
sanırım tek yufkadan ıklava burgusu yaparım yarısını da börek yaparım :)Evet markası nimet.800 gr.İçinde kaç tane var bilmiyorum.Seninki nasıl olacak?Burgu dedin.Tek yufkadan mı yapacaksın?
Burma baklava diyorsun anladım.Annem yapardı çok güzel olur.Baklava yufkasının bir kere böreğini yapmıştım..Şefika'nın Mutfağı var ya onun tarifi.Börek kupkuru,paramparça birşey olmuştu.Şefikaya mail atıp nasıl tarif veriyorsun hiç güzel olmadı diye azarlamıştım.sanırım tek yufkadan ıklava burgusu yaparım yarısını da börek yaparım :)
hahah bnde ilk defa denicem bakalm br yerden tarifini aldım baklava yufkasından börek onu denicem :)Burma baklava diyorsun anladım.Annem yapardı çok güzel olur.Baklava yufkasının bir kere böreğini yapmıştım..Şefika'nın Mutfağı var ya onun tarifi.Börek kupkuru,paramparça birşey olmuştu.Şefikaya mail atıp nasıl tarif veriyorsun hiç güzel olmadı diye azarlamıştım.Ondan beri baklava yufkasından hiç börek yapmadım.
Teşekkür ederim canım.Eline sağlık adra.
Eline sağlık canım.Çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1842197 sonunda yükleyebildim :) tarif icin teşekkürler
Kac gündür yuklemeye çalışıyorum :) sıra kumpirdeEline sağlık canım.Çok güzel görünüyor.Deneyip resim eklediğin için ben teşekkür ederim.
Sonunda başardın:)Geçen arkadaşım geldi.Benden waffle ve kumpir istedi.Sipariş veriyorlar artık.Kac gündür yuklemeye çalışıyorum :) sıra kumpirde
Sen dua et site sakinleri kargoyla istemiyorSonunda başardın:)Geçen arkadaşım geldi.Benden waffle ve kumpir istedi.Sipariş veriyorlar artık.Bu waffılı nereden sardım başıma çok pişmanım. Yiyen bir daha istiyor.Bundan sonra hiçbirine yok.
O zaman işi ticarete dökerdim.Sen dua et site sakinleri kargoyla istemiyorbenim esimden sira kalmiyor digerlerinin siparislerine. Bi de kardeşim var gerci. Onu yap bunu yap neden boş duruyorsun
O zaman işi ticarete dökerdim.Kardeşler hep ister zaten:)Biz de kalabalığız pişir pişir bitmiyor. Ablamın arkadaşı gelmişti ona met etmiş.Bir telefon bize yaparmısın? Evde yapıp ona bile servis ettim akşamın bir yarısı.Bir de ne kadar uzun sürdü demez mi.
Seviyor demekki senin yemeklerini.enem piskinlikte 1 numara. Kardesimin haberi yoktu gelecegimden bir kere sabahtan geldim. Bu ne zaman geldi sen ne zaman geldin? Anne niye boş duruyor bu? Kısır yap kisir :-/
Oldu olan artik :)) anneme takiliyormus şunu yapsana ama sen ablam gibi yapamazsin ki :-/Seviyor demekki senin yemeklerini.Marifetleri fazla göstermemek lazım aslında:)
Senin yemekler annenin yemeklerinden önce geliyor demekki:)))Oldu olan artik :)) anneme takiliyormus şunu yapsana ama sen ablam gibi yapamazsin ki :-/
Benim oğlum oyle demese bari :)Senin yemekler annenin yemeklerinden önce geliyor demekki:)))
İnşallah canım:)))Benim oğlum oyle demese bari :)
İyi geceler.
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Sahur menümüz tava böreği.Eminim yüzde seksenimizin evinde bu gece bu börek vardır.Olmazsa ayıp olur:)Böreğin yanında kahvaltılık,çay ve vişne suyu var.Herkese afiyet olsun.
Eki Görüntüle 1842912