ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

sanırım tek yufkadan ıklava burgusu yaparım yarısını da börek yaparım :)
Burma baklava diyorsun anladım.Annem yapardı çok güzel olur.Baklava yufkasının bir kere böreğini yapmıştım..Şefika'nın Mutfağı var ya onun tarifi.Börek kupkuru,paramparça birşey olmuştu.Şefikaya mail atıp nasıl tarif veriyorsun hiç güzel olmadı diye azarlamıştım.Ondan beri baklava yufkasından hiç börek yapmadım.

hahah bnde ilk defa denicem bakalm br yerden tarifini aldım baklava yufkasından börek onu denicem :)

Kac gündür yuklemeye çalışıyorum :) sıra kumpirde
Sonunda başardın:)Geçen arkadaşım geldi.Benden waffle ve kumpir istedi.Sipariş veriyorlar artık.Bu waffılı nereden sardım başıma çok pişmanım.Yiyen bir daha istiyor.Bundan sonra hiçbirine yok.

Son düzenleme:
Sonunda başardın:)Geçen arkadaşım geldi.Benden waffle ve kumpir istedi.Sipariş veriyorlar artık.Bu waffılı nereden sardım başıma çok pişmanım.Yiyen bir daha istiyor.Bundan sonra hiçbirine yok.
Sen dua et site sakinleri kargoyla istemiyor benim esimden sira kalmiyor digerlerinin siparislerine. Bi de kardeşim var gerci. Onu yap bunu yap neden boş duruyorsun

Sen dua et site sakinleri kargoyla istemiyor benim esimden sira kalmiyor digerlerinin siparislerine. Bi de kardeşim var gerci. Onu yap bunu yap neden boş duruyorsun
O zaman işi ticarete dökerdim.Kardeşler hep ister zaten:)Biz de kalabalığız pişir pişir bitmiyor.Ablamın arkadaşı gelmişti ona met etmiş.Bir telefon bize yaparmısın?Evde yapıp ona bile servis ettim akşamın bir yarısı.Bir de ne kadar uzun sürdü demez mi.

enem piskinlikte 1 numara. Kardesimin haberi yoktu gelecegimden bir kere sabahtan geldim. Bu ne zaman geldi sen ne zaman geldin? Anne niye boş duruyor bu? Kısır yap kisir :-/

enem piskinlikte 1 numara. Kardesimin haberi yoktu gelecegimden bir kere sabahtan geldim. Bu ne zaman geldi sen ne zaman geldin? Anne niye boş duruyor bu? Kısır yap kisir :-/
Seviyor demekki senin yemeklerini.Marifetleri fazla göstermemek lazım aslında:)

İyi geceler.

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Sahur menümüz tava böreği.Eminim yüzde seksenimizin evinde bu gece bu börek vardır.Olmazsa ayıp olur:)Böreğin yanında kahvaltılık,çay ve vişne suyu var.Herkese afiyet olsun.

Son düzenleme:
Ramazan geliyor diye herkeste bir telaş vardı.Son kahvaltı,son öğle yemeği,son piknik gibi. Yani herkes son günleri iyi değerlendirdi benim gibi.Biz de son pide diyerek pidemizi yedik afiyetle.Buranın pidesi meşhurdur.Kıymalı iç hazırlayıp pideciye verdik.

Hayırlı ramazanlar canım
Kuru yufkaysa ben de ramazan boyunca her sahurda yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…