Bebek İkinci El Adidas-GAP-Carters-BENETTON-mothercare vs. Yeni eklenenler kız-erkek

tamamdır 65 tl , ayırın lütfen ben yarın ödemenizi yapıcam ARAS kargoya da verebilirsiniz, size mail atacağım

Erkek için başka eklemiycem.gap eşofman takımı var o da orjinal. 2 yaş erkek için uygun iki takımıda vereyim size

merhaba,

oğlunuz kaç yaşında..benim de satmak istediğim temiz kıyafetleri var oğlumun.Playskoll ilk arabam var tertemiz.Resim yükleyemiyorum bir türlü..ilgilenirseniz mail atabilirim.

Bebeğiniz kızmı erkekmi?
cnm ürünlerim geldi cok guzeller gercekten sıfır gıbı urunlerın ama chıcco olana 1 yas demiştin 9 ay yazıyor ustunde kızıma suan tam oldu yaza kucuk gelır heralde keske 9 ay oldugunu soyleseydın cnm

cnm ürünlerim geldi cok guzeller gercekten sıfır gıbı urunlerın ama chıcco olana 1 yas demiştin 9 ay yazıyor ustunde kızıma suan tam oldu yaza kucuk gelır heralde keske 9 ay oldugunu soyleseydın cnm

Canım jile o askıları ayarlanıyorrahat giyer yaza merak etme

Eki Görüntüle 1022109 Eki Görüntüle 1022110 Eki Görüntüle 1022111 Eki Görüntüle 1022112 Eki Görüntüle 1022113 Eki Görüntüle 1022114 Eki Görüntüle 1022115
Mavi elbise ile sarı pantolon 1 yaş.mavi elbise BENETTON.sarı pantolon sarı hırka sıfır etiketli.hırka 2 yaş ikiside wenicetakım hırka10 tl pantolon 7 tl BENETTON elbise 10 tl
Kot elbise KANZ 18-24 aylık 10 tl

Merhaba; Kanz elbise duruyor mu, ben alabilirim duruyorsa ? Diger kalanlar hangileri acaba ?

Son düzenleme:
Merhaba yeni ürünler ekliyorum GAP eşofman takımı orjinal üst 4 yaş alt 3 yaş diyor ama kalıbı büyük 60 tl

adidas minnie ayakkabı 25 numara çok hafif bir kalkma var derisinde belli bile değil 30 tl

Puma ışıklı ayakkabı 25 numara basınca Yanlarında ışıklar yanıyor ışıklarr tabanda değil 25 tl

F
image.jpg
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 63
Back