- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
peki cnm elden odemelımı gonderıcen? baska eklıyceklerın varmı ayakkabı falan varsa elinde onlarada baksaydımPTT ile istiyorsan sadece cumaları yollayabiliyorum.yarın yani 18 e bırakayım madem ikisini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki cnm elden odemelımı gonderıcen? baska eklıyceklerın varmı ayakkabı falan varsa elinde onlarada baksaydımPTT ile istiyorsan sadece cumaları yollayabiliyorum.yarın yani 18 e bırakayım madem ikisini
peki cnm elden odemelımı gonderıcen? baska eklıyceklerın varmı ayakkabı falan varsa elinde onlarada baksaydım
ozeline yazdım cnmKüçük ayakkabı yok malesef eft ile gönderebilirsen hemen kargonu yarın çıkartırım
1.sıradakı cıceklı kırmızı elbıse küloduda var demiştiniz birde ustunde chıcco yazan kırmızı jıle cnm
1.sıradakı cıceklı kırmızı elbıse küloduda var demiştiniz birde ustunde chıcco yazan kırmızı jıle cnm
adresı ozelıne yazdım cnm maıledemı atıyım yarınTamam canım sen yarın eft yi yapınca adresini bana mail at.ptt kargo ile yarın yollayacağım.mail adresimzgeozcannn@hotmail.com
adresı ozelıne yazdım cnm maıledemı atıyım yarın
tmm cnm atarım şimdiDışarıda olursam kk ye giremeyebiliyorum sen gene zahmet olmazsa garanti olsun diye mailde at adresini
Adidas takım satıldı mı acaba?
Eki Görüntüle 1022027 Eki Görüntüle 1022028
GAP 2 yaş eşofman takım hem kıza hem erkeğe göre leke kusur yok tertemiz.fiyat 30 tl
bu takım orjinal mi?
bu takım orjinal mi?
Bir şey daha sorabilir miyim ? GAP takımın kumaşı nasıl acaba? çünkü kızım kışın iki yaşında olacak ve bu takım kışlıksa eğer almayı düşünebilirim.