Bebek İkinci El Adidas-GAP-Carters-BENETTON-mothercare vs. Yeni eklenenler kız-erkek

nurayislek@gmail.com mail adresim. GAP takımı aalmak isterim tabii bir de 1.5 yaş kız bebek yazlık kıyafet varsa onları da görmek isterim. Özelden bana IBAN yollayabilirsiniz.

Yazlık kıyafetler var aynı konuda.bodyler var mesela carters.takımlar var resim ekliyorum. $image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg

1.mor tee 1-2 yaş MissPan 6 tl
2. 2,3,4 tee ler mothercare 6 şar tl
3. Mothercare turuncu kaprili takım 13 tl 1-2 yaş
4.beyaz askılı takım tee MissPan etek BENETTON 15 tl 1-2 yaş
5. Pembe tişörtü takım üst MissPan alt lcw fiyat 13 tl 1-2 yaş

:10:
Canım iban No :TR130006400000112600399734 iş bankası Özge Özcan adına.kargonu Pazartesi günü gönderebileceğim PTT kargo ile istiyorsan.

Hangi banka cnm, garantiyse hemen göndereyim
Değilse pazartesi eft yapabilirim ancak
Ayır sen bana, alcam mutlaka

Eki Görüntüle 1022963 Eki Görüntüle 1022964 Eki Görüntüle 1022965 Eki Görüntüle 1022966

kızım 2 yaşında bu kıyafetlerin tamamı uyar mı içinden satılan varmıdır, + siyah kot etek vardı resimde onu ekleyemedim o da dahil olarak toptan hepsi için fiyat verebilirmisin

Slm çiçekli GAP elbise ile mercan carters body satıldı malesef.diğerleri duruyor.hepsi 2 yaş için uygun kıyafetler.toplanları 100 tl yapıyor.hepsini 90 tl ye verebilirim canım sana

Slm çiçekli GAP elbise ile mercan carters body satıldı malesef.diğerleri duruyor.hepsi 2 yaş için uygun kıyafetler.toplanları 100 tl yapıyor.hepsini 90 tl ye verebilirim canım sana

tamamdır cnm hepsini 90 tl ye alıyorum istediklerimden sadece 2 parça eksik yani, tamamdır, ödemeyi nasıl yapıcam kapıda ödememi havalemi istersin, cep telefonumu ve mail adresimi özelden mail atıcam, istersen masaj istersen mail atarsın hesap no vesaire onları yarın havaleni yapar makbuzunu mail atarım eger havale istersen ama haftasonu olacağından hesabına pazartesi gecer, ptt ile gönderirsen elden de verebilirim

cnm toz pembe montu çıkarsak yaz geliyo malum mont ihtiyacımız yok 60 tl olurmu diğerleri

tamamdır cnm hepsini 90 tl ye alıyorum istediklerimden sadece 2 parça eksik yani, tamamdır, ödemeyi nasıl yapıcam kapıda ödememi havalemi istersin, cep telefonumu ve mail adresimi özelden mail atıcam, istersen masaj istersen mail atarsın hesap no vesaire onları yarın havaleni yapar makbuzunu mail atarım eger havale istersen ama haftasonu olacağından hesabına pazartesi gecer, ptt ile gönderirsen elden de verebilirim

Canımcım iban no mu yolluyorum özelden

Son düzenleme:
Olur optimum da pembe montunda al bence. ben 2-3 yaş arası giydirdim onu.kaz tüyü çok kaliteli ve rahat bir mont

3 tane montu olcak fazla gelir , bana diğerlerini ayırırmısın canım 60 tl ye alıyim ödeme işlemini nasıl yapıcaz

Emine hanım ben size özelden iban No mu gönderdim.oraya havale yapacaksınız.havale yapınca bana bi mail atın dekontunuzu ben de ürünlerinizi yolliym hemen.yalnız kot eteği unuttum.65 tl yapalım biz sipariş ücretini.

Back