Bebek İkinci El Adidas-GAP-Carters-BENETTON-mothercare vs. Yeni eklenenler kız-erkek

derinx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
349
8
118
İstanbul
$image.jpg$image.jpg
2 yaş orjinal adidas eşofman takım.tertemiz leke kusur yok.fiyat 30 tl

$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg
1-2 yaş kızlar için montlar kaz tüyü kapşonlu 25 tl,waikiki Fuşya 10 tl,açık pembe 1-1,5 yaş içim Marks Spencer 10 tl,kalın polar şapkalı pembe 10 tl hepsi lekesiz kusursuz tertemiz

$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg$image.jpg
Mavi elbise ile sarı pantolon 1 yaş.mavi elbise BENETTON.sarı pantolon sarı hırka sıfır etiketli.hırka 2 yaş ikiside wenicetakım hırka10 tl pantolon 7 tl BENETTON elbise 10 tl
Kot elbise KANZ 18-24 aylık 10 tl

Kırmızı jile chicco 10 tl 1 yaş,pembe Triko elbise 2 yaş 7 tl,en sondakika elbise sadece bi kerenin düğünde giyildi 10 tl

Cnm usttteki iki elbise yazlik mi nisan ayinda giydirebilirmiyim nasil bi kumasi var... nisan ayinda giydirmek icin sik bir elbise ariyorum 10 aylik kizim varmi boyle elbisen:26:

1. Elbise olur .gap markalı olan elbisenin külotuda var.yanlız askılı olduğundan içine beyaz bir body giydirmeniz gerek.ben de o elbiseyi kızımı. 1 yaş doğum gününde giydirmiştim.şık ve kaliteli.2.elmalı an mothercare o büyük gelir 10 aya.kırmızı chicco hileyi de düşünebilirsiniz.o da çok şık duruyor.bir de bu var mavi BENETTON.yine body ile giydirmeniz gerek$image.jpg

1. Elbise olur .gap markalı olan elbisenin külotuda var.yanlız askılı olduğundan içine beyaz bir body giydirmeniz gerek.ben de o elbiseyi kızımı. 1 yaş doğum gününde giydirmiştim.şık ve kaliteli.2.elmalı an mothercare o büyük gelir 10 aya.kırmızı chicco hileyi de düşünebilirsiniz.o da çok şık duruyor.bir de bu var mavi BENETTON.yine body ile giydirmeniz gerekEki Görüntüle 1022183
chıcco jıle nekadar cnm.aslında bır numaradakı elbıseyıde cok begendım ama onu fırfırlı ıcıne badıyle guzel durumu dıe dusunuyorum onun fıyatınıda ogrenebılırmıyım bıde bu ıkısıde kac ay için

chıcco jıle nekadar cnm.aslında bır numaradakı elbıseyıde cok begendım ama onu fırfırlı ıcıne badıyle guzel durumu dıe dusunuyorum onun fıyatınıda ogrenebılırmıyım bıde bu ıkısıde kac ay için
Üçlüde 10 ar tl canım.üçüde çok şık ve kaliteli giyisiler senin zevkine hangisi uygunsa üçüde 10 ay için uygun kalıpta.yazında bodyleri çıkartıp askılı giydirirsiniz.elbiseler çok şirin

Üçlüde 10 ar tl canım.üçüde çok şık ve kaliteli giyisiler senin zevkine hangisi uygunsa üçüde 10 ay için uygun kalıpta.yazında bodyleri çıkartıp askılı giydirirsiniz.elbiseler çok şirin
Cnm bn chicco jile ve kirmizi cicekli varya ilk siradaki onu istiyorum birazdaha indirim yapabilirmisin? Bide elinde ayakkabi varmi bez patiklerdende olabilir bide bebek bandaji? Urunlerin cok guzel gozukuyor gercekten

Cnm bn chicco jile ve kirmizi cicekli varya ilk siradaki onu istiyorum birazdaha indirim yapabilirmisin? Bide elinde ayakkabi varmi bez patiklerdende olabilir bide bebek bandaji? Urunlerin cok guzel gozukuyor gercekten
Canımcım sen 3 elbiseyide al 25 e vereyim sana pişman olmazsın.çeşit çeşit giydirirsiniz bebişinle zevkle.üçüde çok şık çok şeker.yiycekler kızını :)

Canımcım sen 3 elbiseyide al 25 e vereyim sana pişman olmazsın.çeşit çeşit giydirirsiniz bebişinle zevkle.üçüde çok şık çok şeker.yiycekler kızını :)
cnm fazla acılmıyım cunku bunları dugunde gıydıremıycem heralde yaz için alıyorum baska elbısede alıcam oyuzden ıkısıne son fıyat ver bana cnm :26:bide kargoyu nasıl yolluyorsun ptt ilemi

cnm fazla acılmıyım cunku bunları dugunde gıydıremıycem heralde yaz için alıyorum baska elbısede alıcam oyuzden ıkısıne son fıyat ver bana cnm :26:bide kargoyu nasıl yolluyorsun ptt ilemi

PTT ile istiyorsan sadece cumaları yollayabiliyorum.yarın yani 18 e bırakayım madem ikisini

Back