Gebeliğe Hazırlık Adet tarihine 7 gün kala kan tahlili ile gebelik testi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba hepinize acil bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 2,5 yıllık evliyim pko hastasıyım ve çocuk isteğimiz var korunmuyoruz. En son 14 ocakta adet oldum. 7 ocakta sağ yumurtalığımda şiddetli ağrıyla hastaneye gittim. Tahlil yapıldı negatif ultrasonda baktı yumurtalıklarında pko var ama çok kötü görünmüyor dedi adet gördükten sonra rahim filmi çekmemi istedi. Fakat adetimi 14 gün geçiyor ve hala adet olmadım aksine son 1 haftadır halsizlik, baş ağrısı enseye doğru, adet olacakmış gibi karın bel ağrısı özel bölgede yoğun ve ıslaklık hissi mide yanması ağrısı oluyor. Şimdi acaba yeni bir teste gerek var mı adet belirtilerimi açlık tokluk bile hissetmiyorum ve çok fazla rüya görmeye başladım. Hı bide bi kaç gün önce internetten görmüş oldum kabartma tozu ve çamaşır suyu testini yaptım kabartma tozunda bişey olmadı ama çamaşır suyuna idrarım 1 parmak köpürdü nerdeyse. Fakat idrar testi yaptım hemen arkasından maalesef tek çizgi çıktı. Sizce sessizce adetimimi bekleyeyim yoksa bi kan testi daha mı yaptırayım nolur yardımcı olun

O
Bu arada ovulasyon deneyen uygulayan var mı, hani şu eczanede satılan?
ovulasyon testkerinden uygulayan baya arkadas var gitti gidiyordan getirtmisler falan baya uygun da fiyatlari..2017 subat mart hamile kalmak isteyenler diye bi grup var bakarsan gorursun forumda orda konusuluyo cok bi bak istersen tatlim bu ay olmazsa ben de alcam

Ben ovulasyon testini kullandım. İnanın hiç çok saçma. Bence, bende bu ay deniyorum. Adetin ilk gününden itibaren 10. gün den sonra iki günde bir yapın derim ben. Bu ay deniyorum bakalım.
Cidden boşuna alıp ümitlenmeyin 20 lik bitirdim hiç faydası yok.

Canım hemen ümitsizliğe kapılma idrarda bile gün geçince anca belli olanlar var.

Bekle bakalım gümçnün geçecekmi geçerse eğer tekrar kan testi yaparsın ortaya çıkar bugünde 28 i zaten yarın 1 mart

ben de yaklaşık 10 gündür göğüs ağrısı ve büyüme var. daha önce adetimden bi kaç gün önce olurdu böyle. bende araştırdım, bu kadar önce böyle birşeyin olması hamilelik belirtisi gibi. ama altında yatan başka bir hastalık var mıdır diye endişeleniyorum. adetime daha 4 gün var. sabretmek çoookk zor.. çabuk yorulma, uykusuzluk yada uykumda sıçrama, rüyamda doğum yaptığımı görme (bazıları bunun bir belirti olduğunu söylüyor), açlık, karnımda zaman zaman kramplar ve bugünde sıvı saydam akıntım var..

Bu arada ovulasyon deneyen uygulayan var mı, hani şu eczanede satılan?
Ben de aldım o testlerden 11. Günden iyibaren yapmaya başlafım bu arada yumurta takibi de yaptırıyodum doktora. En son doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatladığını söyledi. Pazartesi gitmiştim doktora. Belki pazar belki cumartesi belkide az önce çatladı bilemem dedi. Allahtan cuma günü ilişki olmuştu tuttuysa tuttu artık. Eve geldim ve ovülasyon testini deneyip doğruluğuna bakmak istedim ve tek çizgi çıktı. Artık cumartesi çatladıysa yumurtam test yapmada gecikmiş olabilirim ama kısacası ben o testlere güvenmiyorum. En iyisi yumurta takibi yaptırmak.zaten koskoca ayda sadece 12 -24 saatlik şansımız var. Onuda o testlerle kaçırmayalım.

Böyle gecikmelerin oluyor muydu? Olmuyorsa epey gecikmiş. Bence kan testi yaptır çıkar varsa zaten.

Canım ayrıca eğer pko isen inofolik şase kullanmak pko yu iyileştiriyo ve çabucak gebe kaldırıyomuş. Bi araştır istersen yada doktoruna sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…