- 22 Kasım 2016
- 30
- 14
- 29
Izdecim ben henuz test falan hicbirsey yapmadim canim aklima geldi bu ay 28 gün benim adet 30 gunde bir oluyor.bu ay 3u 4 u gibi olurim heralde daha var diye bekliyorum bakalim hayirlisi canimMathea,
Sende durumlar ne canım? Var mı bir gelişme?
ovulasyon testkerinden uygulayan baya arkadas var gitti gidiyordan getirtmisler falan baya uygun da fiyatlari..2017 subat mart hamile kalmak isteyenler diye bi grup var bakarsan gorursun forumda orda konusuluyo cok bi bak istersen tatlim bu ay olmazsa ben de alcamBu arada ovulasyon deneyen uygulayan var mı, hani şu eczanede satılan?
Monalisa belki duzensiz olanlarda ise yarayabilir
Arkadaşlar merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi? Var mı benzer durumları yaşayıp tecrübe eden acaba?
Regl öncesi testler negatif olsa da insanı bazı belirtiler yanıltıyor ve kafasını karıştırıyor, bende şuan tam olarak aynı moddayım. Bir hafta öncesinde testler yanıltıcı olabiliyor ama vücut daha önceden bazı sinyaller verebiliyor olumlu ya da olumsuz kendimizi hazırlamamız için.Belki de bazıları psikolojik bilmiyorum ama elle tutulur en bariz ve ilk hissedilenler arasında göğüs de sertleşme diye biliyorum
Ben de aldım o testlerden 11. Günden iyibaren yapmaya başlafım bu arada yumurta takibi de yaptırıyodum doktora. En son doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatladığını söyledi. Pazartesi gitmiştim doktora. Belki pazar belki cumartesi belkide az önce çatladı bilemem dedi. Allahtan cuma günü ilişki olmuştu tuttuysa tuttu artık. Eve geldim ve ovülasyon testini deneyip doğruluğuna bakmak istedim ve tek çizgi çıktı. Artık cumartesi çatladıysa yumurtam test yapmada gecikmiş olabilirim ama kısacası ben o testlere güvenmiyorum. En iyisi yumurta takibi yaptırmak.zaten koskoca ayda sadece 12 -24 saatlik şansımız var. Onuda o testlerle kaçırmayalım.Bu arada ovulasyon deneyen uygulayan var mı, hani şu eczanede satılan?
Brn dün yapmıştım köpürmüştü. İnşallah hamileyimdir yaKızlar karbonat olayını bende duydum ve yaptım hatta, dibe çöktü. Ne kadar doğrudur bilinmez. Ama sonuçta bu ay regl oldum belki de doğrudur bu karbonat işi :)
Böyle gecikmelerin oluyor muydu? Olmuyorsa epey gecikmiş. Bence kan testi yaptır çıkar varsa zaten.Arkadaşlar merhaba hepinize acil bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 2,5 yıllık evliyim pko hastasıyım ve çocuk isteğimiz var korunmuyoruz. En son 14 ocakta adet oldum. 7 ocakta sağ yumurtalığımda şiddetli ağrıyla hastaneye gittim. Tahlil yapıldı negatif ultrasonda baktı yumurtalıklarında pko var ama çok kötü görünmüyor dedi adet gördükten sonra rahim filmi çekmemi istedi. Fakat adetimi 14 gün geçiyor ve hala adet olmadım aksine son 1 haftadır halsizlik, baş ağrısı enseye doğru, adet olacakmış gibi karın bel ağrısı özel bölgede yoğun ve ıslaklık hissi mide yanması ağrısı oluyor. Şimdi acaba yeni bir teste gerek var mı adet belirtilerimi açlık tokluk bile hissetmiyorum ve çok fazla rüya görmeye başladım. Hı bide bi kaç gün önce internetten görmüş oldum kabartma tozu ve çamaşır suyu testini yaptım kabartma tozunda bişey olmadı ama çamaşır suyuna idrarım 1 parmak köpürdü nerdeyse. Fakat idrar testi yaptım hemen arkasından maalesef tek çizgi çıktı. Sizce sessizce adetimimi bekleyeyim yoksa bi kan testi daha mı yaptırayım nolur yardımcı olun
Canım ayrıca eğer pko isen inofolik şase kullanmak pko yu iyileştiriyo ve çabucak gebe kaldırıyomuş. Bi araştır istersen yada doktoruna sor.Arkadaşlar merhaba hepinize acil bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 2,5 yıllık evliyim pko hastasıyım ve çocuk isteğimiz var korunmuyoruz. En son 14 ocakta adet oldum. 7 ocakta sağ yumurtalığımda şiddetli ağrıyla hastaneye gittim. Tahlil yapıldı negatif ultrasonda baktı yumurtalıklarında pko var ama çok kötü görünmüyor dedi adet gördükten sonra rahim filmi çekmemi istedi. Fakat adetimi 14 gün geçiyor ve hala adet olmadım aksine son 1 haftadır halsizlik, baş ağrısı enseye doğru, adet olacakmış gibi karın bel ağrısı özel bölgede yoğun ve ıslaklık hissi mide yanması ağrısı oluyor. Şimdi acaba yeni bir teste gerek var mı adet belirtilerimi açlık tokluk bile hissetmiyorum ve çok fazla rüya görmeye başladım. Hı bide bi kaç gün önce internetten görmüş oldum kabartma tozu ve çamaşır suyu testini yaptım kabartma tozunda bişey olmadı ama çamaşır suyuna idrarım 1 parmak köpürdü nerdeyse. Fakat idrar testi yaptım hemen arkasından maalesef tek çizgi çıktı. Sizce sessizce adetimimi bekleyeyim yoksa bi kan testi daha mı yaptırayım nolur yardımcı olun
Canım belki yerleşme kanamasıdır. Daha adetine var ama.Kizlar bende de hafif lekelenme var bu ay gitti cok uzgunummmm
Yok yok haremiz her ay boyle olur iki gun once lekelenme sonra adetCanım belki yerleşme kanamasıdır. Daha adetine var ama.