Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülmekte çok haklısın tabiki çok iyi anlıyorum seni. Ne diyeyim birdahaki ay inşallah. Bende bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonucunu yarın öğleden sonra alacağım bakalım. Bu arada sancılarım da arttı inşallah adet sancısı değildir. Daha 3 günüm var.Insan uzuluyo ama son degil ya bidaki ay deneriz napalim
benim merak ettiğim 1 ve 3 arası değerler nasıl oluşuyor hamile demek için 5 gerekirken ne yükseltiyor acaba. benim negatif çıkan testlerimde 0.300 çıkar negatif tüp bebekte de 2. çıkıp sonra düşmüştü.bhcg 1,20 çıktı. malesef bu ay da negatif. demek ki o karbonat testi falan da fasa fiso.
aynen. benim de daha önceki testlerimde 0,100 çıkmıştı. bir sitede okudum doktor birkaç gün sonra testi tekrarlayın diyor. diğer doktor ise negatif sonuç diyor. anlamadım.benim merak ettiğim 1 ve 3 arası değerler nasıl oluşuyor hamile demek için 5 gerekirken ne yükseltiyor acaba. benim negatif çıkan testlerimde 0.300 çıkar negatif tüp bebekte de 2. çıkıp sonra düşmüştü.
sen yine de bi kan testi yaptır adet olmazsanaynen. benim de daha önceki testlerimde 0,100 çıkmıştı. bir sitede okudum doktor birkaç gün sonra testi tekrarlayın diyor. diğer doktor ise negatif sonuç diyor. anlamadım.
Sağol canım kontrole gittiğimde sorayımCanım ayrıca eğer pko isen inofolik şase kullanmak pko yu iyileştiriyo ve çabucak gebe kaldırıyomuş. Bi araştır istersen yada doktoruna sor.
Evet oluyordu ama bu şikayetlerim olmuyordu hiçBöyle gecikmelerin oluyor muydu? Olmuyorsa epey gecikmiş. Bence kan testi yaptır çıkar varsa zaten.
Arkadaşlar merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi? Var mı benzer durumları yaşayıp tecrübe eden acaba?
canım hamilesin değilmi benimde 8 cıktı hamilemiyim acaba ?merhabalar ark bende regle 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 3 cıktı.Hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Yükselme ihtimali varmıdır.
Canım evet cok şükür degerim yükseldi .Kalp atısını da duydum cok şükür.Sende bir kac gün sonra kan tahlilini tekrarla canım darısı basına ve isteyen herkeze inş nasip olur.canım hamilesin değilmi benimde 8 cıktı hamilemiyim acaba ?
Ben varım canım benim regle 6 gün kala 3 cıktı daha sonra 2 gün sonra tekrarladım testi yükselmişti cok şükür .kızlar normalde beta hcg değeri 0-5 arasıdır. eğer sizin değerler 5 ve üzeri ise hamilelik olduğunun belirtisidir. ama hamileliğin devam edip etmediğini anlamak için 2 gün sonra kan testini tekrar yapmanız gerekir çünkü beta hcg hormonu 48 saat içinde kendisini en az 2'ye katlar. eğer sizin değerlerinizde 2'ye katlama yoksa ya da düşüş olduysa kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz.
merak ettiğim regl olmadan veya gecikme yaşamadan önce, erkenden kan testinde beta hcg hormonu yüksek çıkıp 2 gün sonra da artarak devam eden var mı? genelde önce çıkıyor sonra düşüş oluyor pek çok kişide
Ayyy hadi darisi basimiza insallahBen varım canım benim regle 6 gün kala 3 cıktı daha sonra 2 gün sonra tekrarladım testi yükselmişti cok şükür .
İnş canım güzel haberlerini bekliyorumAyyy hadi darisi basimiza insallah