Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide canım. Acilde bile yapılıyo artık. Sağlık ocağında baktırabilirsin. Hem doktora ne onu ilgilendirmez ki tabiki merak edeceğiz ilk anneliğimiz olacak inşallah.Kan testi icin de doktor adetin gecmemis niye geldin gibisinden tersler mi diye cekindim..acaba direkt gidip bhcg baktircam diyip kan verebilir miyim ki
Me kadardır evlisin? Yaşın kaç canım?Sen de üzülme canim ne hissettigini o kadar iyi anliyorum ki..gecen haziranda kurtaj oldum kalp atislarini duyamadik.bozulmus gebelik denildi.sonra bu sene tayinimiz var yaza tasinma dobemine denk gelmesin diye hazirandan beri bekliyorum Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah ama artik ben de beklemek istemiyorum
Hayırlı haberle gelirsin inşallah. Allahım yardımcımız olsun.O zaman ben yarin sabah gideyim canim zaten niyetleniyodum ama cesaret edemiyodum
Aminn canimmmHayırlı haberle gelirsin inşallah. Allahım yardımcımız olsun.
2 yillik evliyiz 28 yasindayim sen?
Bunun marti var tatlim hicc uzulmeyelimmbenim adetim sabaha karşı geldi canım
Bunun marti var tatlim hicc uzulmeyelimm
Denemeye devam canım napalım. İnşallah bir dahaki ay olacak.benim adetim sabaha karşı geldi canım
Bir karbonat al bari bugün:)Gidemedimmmm uyku tatli geldi uyanamadimmm:)
Denemeye devam canım napalım. İnşallah bir dahaki ay olacak.
iyi hatirlattinnn okula giderken alayim :)Bir karbonat al bari bugün:)