Gebeliğe Hazırlık Adet tarihine 7 gün kala kan tahlili ile gebelik testi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın mathea, ne kadar geç o kadar doğru sonuç. Bende ikinci çizgi belli belirsiz çıkınca prodüktör early aldım, onda tek çizgi, güya erken gebelik testi, dandik olan test bile daha çok moral verdi silik de olsa. Gitti yine bugün 25 TL yok valla pazartesiye kadar hiçbirşey yapmam artık tövbe

Ben de o kadaar test aldim ki artik icimden gelmiyor almak acikcasi. En guvenilir de kan testi bence izdecim. Bu ay olmazsa bidaki ay devam moral bozmak yok :)

Ben de normal adet tarihimden 1 hafta önce doktora gitmiştim yaklaşık 16 gün önce. Hatta smear (simir) testi de yapmıştı doktor. O zaman beta-HCG degerime bakıldı ve 0.1 gibi bir değer çıktı yani hamile değildim. Adet takvimim düzenlidir bu arada hep 28-29 gün civarinda. Ancak şimdi adetim 9 gün geçti ve hala olmadım. Daha önce bir düşük yaptığım için bu sefer daha temkinliyim. Öyle hemen heveslenmemek için pazartesiye kadar yani 11 gün geçene kadar kan testi yaptırmamaya karar verdim. Söylendiği şekilde hamilelik belirtilerim yok. Yani kusma, bulantı, goguslerde hassasiyet, bel ağrısı, akıntı,...gibi. Sadece adet gecikince vücudunuzda bı gerginlik olur ya bı de sislik o tarzda bı siskinlik var. Bı de sol kasigimda zaman zaman giren bı ağrı var. Ama psikolojik olarak hamile olduğumu hissediyorum o ayrı :) Bakalım ne çıkacak...

Ben 1 gün gecikmeyle 602 bhg çıktı çok düşüktü geç döllenme kafana takıp stres yapma gebe kalmanı bile engelliyor ruh halin akışına bırak unut bence ilaç ve ağır kimyasal ve hareketi hayatından gebelik düşündüğün sürece çıkar ama takma dediğim gibi

merhaba hanımlar benimde adetim 1martta iki tane program kullanıyorum birinde 2 gün yazıyor birinde 3 yazıyor bende bayağıdır çocuk bekliyorum ama bi türlü tutmuyo anlamıyorum vücudumuzu fazla dinliyoruz sanırım o yüzden her gelen belirtiyi hamilelik sanıyoruz arkadaşımın gazına geldim test aldım ama yapmadım :/

Hanımlar az önce ilginç bir şey okudum evde karbonatla gebelik testi diye. Şeffaf bir bardağa bir öiktar idrar alın üzrine karbonat dökün karbonat kabarmadan dibe çöküyorsa gebelik yok kabarıyorsa gebelik var diyor. Duyan yada deneyen var mı bunu?

Hic duymamistim canim ama limonla yapiyolardi boyle birsey onu hatırlıyorum zaman da gecmek bilmiyor

Valla benim de adetime 4 gün var meraktan öleceğim. Az önce bu testi yaptım ve köpürdü. Acaba sizde nasıl olacak anlamak istedim açıkçası.

Canimm karbonat yok evde baktim simdi yarin ilk is alip denicem:) ben de sabirsizlaniyorum.

Benim bat 1 mart senin canim ? Bir de belirtilerin var mi neler ?
Benimki de 3 mart. Valla bende acaip fazla kasık ağrısı var sol tarafta. Yarım saat sürüyo geçiyo gün içinde bir kaç defa. Birde adet sancısı gibi alt karın bölgen ağrıyo. Allahım inşallah ya. İsteyen herkese versin alkahım hayırlısıyla, bizlere de tabi. Sende var mı belirti?

Benim sirtim agriyo çok normalde hic olmam kabizim bi haftadir sag kasigimda segirmeler oldu agri oldu hafif goguslerimde hassasiyet agri var ama bunlar adet belirtisi de olabilir tabi umutlanmak istemiyorum ama belirsizlik de guzel değil pozitif ya da negatif ogrenmek istiyorum

Evet okuduğum yerde limondan da bahsediyordu ama o zor geldi sanki. Karbonatı denedim. Onu da yanlışlıkla kabartma tozu diye almıştım bir ara. Öylece duruyodu dolapta. Canım aslında kan testi ile seninki çıkar. Hatta benimki bile çıkar ama ben negatif sonuçlar almaktan öyle bıktım ki yine hayal kırıklığı yaşamaya korkuyorum ve adetimi beklicem. En azından birkaç gün daha mutlu olurum ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…