Ben 1 gün gecikmeyle 602 bhg çıktı çok düşüktü geç döllenme kafana takıp stres yapma gebe kalmanı bile engelliyor ruh halin akışına bırak unut bence ilaç ve ağır kimyasal ve hareketi hayatından gebelik düşündüğün sürece çıkar ama takma dediğim gibiArkadaşlar merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi? Var mı benzer durumları yaşayıp tecrübe eden acaba?
Kan testinde 10. Günden itibaren çıkıyormuşCanim ben de ayni durumdayim adet 1 mart evzaneden aldiklarimiz degil de belki kan testinde cikar
Benimki de 3 mart. Valla bende acaip fazla kasık ağrısı var sol tarafta. Yarım saat sürüyo geçiyo gün içinde bir kaç defa. Birde adet sancısı gibi alt karın bölgen ağrıyo. Allahım inşallah ya. İsteyen herkese versin alkahım hayırlısıyla, bizlere de tabi. Sende var mı belirti?Benim bat 1 mart senin canim ? Bir de belirtilerin var mi neler ?