Peki sizdede yumurtlamadan 4 5 gun sonra goguslerinizde hassayit oldu mhBen de 1 hafta kala yapmıştım, kaset testte ikinci çizgi çok silikti ama kan tahlili yaptırdığımızda değerim 102ydi. Hamile olsaydın kanda çıkardı.
Regl ve Hamilelik belirtileri hemen hemen aynı zaten belirtilere takılma.
Allah gönlüne göre versin bir an önce hamile kalırsın inşallah
Göğüs hassasiyeti, adet sancısında olduğu gibi bel ağrısı, öksürme ve hapşırma durumlarında kasıkta batma, namaz kılarken hafif baş dönmesi vardı.Peki sizdede yumurtlamadan 4 5 gun sonra goguslerinizde hassayit oldu mh
Canim tam olark su var bende kasiklarda batna var ara ara ama bugn 5. Gun yumurtlamadn sonra goguslerm buraz isti ben 9 nisan da regl oldum 14 bitti ilidkiye girdik14 15 16 da ilidkiye girdk 17 18 de girmedik 19 20 21 de iliskiye girdik 22 yumurtlama donemi ondanda girdik 23 de de degrlndrdik ama bugun goguslernde sisme oldu sizce hamilelik den dolyimi yoksa reglmodirGöğüs hassasiyeti, adet sancısında olduğu gibi bel ağrısı, öksürme ve hapşırma durumlarında kasıkta batma, namaz kılarken hafif baş dönmesi vardı.
Canım bilemiyorum ki, regl belirtisi için erken daha ama gebeliğin belli olması için de erken, 4 haftalık olduğu zaman belirti göstermeye başlıyor.Canim tam olark su var bende kasiklarda batna var ara ara ama bugn 5. Gun yumurtlamadn sonra goguslerm buraz isti ben 9 nisan da regl oldum 14 bitti ilidkiye girdik14 15 16 da ilidkiye girdk 17 18 de girmedik 19 20 21 de iliskiye girdik 22 yumurtlama donemi ondanda girdik 23 de de degrlndrdik ama bugun goguslernde sisme oldu sizce hamilelik den dolyimi yoksa reglmodir
Yok ztn test ile.tamip etim bu ay 22 si diCanım bilemiyorum ki, regl belirtisi için erken daha ama gebeliğin belli olması için de erken, 4 haftalık olduğu zaman belirti göstermeye başlıyor.
Regl belirtilerini ne zaman yaşamaya başlıyorsun normalde? Ben her regl dönemimde, 1 hafta önce göğüs hassasiyeti ve sancıyı çekmeye başlardım mesela, o yüzden gebelik belirtilerinden sadece batmayı yaşayınca acaba dedim.
Ovulasyon günlerini testle takip edersen daha sağlıklı olur, takvimler yanıltıcı olabiliyor, belki 22 si değil de 20 sidir yumurtlama tarihin, test yaparsam daha net sonuç elde edersin.
Çok iyi o zaman, 1-2 hafta sonra belli olur hamilelik varsa. Ovulasyon testiyle de öğrenebilirsin gebeliği, forumda öyle öğrenenler vardı, bak istersen. Allah gönlüne göre versin.Yok ztn test ile.tamip etim bu ay 22 si di
Tsk ederm ama pvulasyon testsuan elimde yok eczaneden 5 tane almistim pemi bisey spruxam hamilelok testi ile erken hassas hamilelik testi birmidirÇok iyi o zaman, 1-2 hafta sonra belli olur hamilelik varsa. Ovulasyon testiyle de öğrenebilirsin gebeliği, forumda öyle öğrenenler vardı, bak istersen. Allah gönlüne göre versin.
İnternette ovulasyon+gebelik testleri var eczaneden aldığından çok daha uyguna geliyor. Ben sana kendi aldığım testin linkini atayım bulabilirsem, onlardan alırsın.Tsk ederm ama pvulasyon testsuan elimde yok eczaneden 5 tane almistim pemi bisey spruxam hamilelok testi ile erken hassas hamilelik testi birmidir
Peki olurİnternette ovulasyon+gebelik testleri var eczaneden aldığından çok daha uyguna geliyor. Ben sana kendi aldığım testin linkini atayım bulabilirsem, onlardan alırsın.
canım silikse yenidir hayırlı olsun ama bide kan ver garantiye alKızlar bugün adet günüm test yaptım silik çizgi çıktı iki farklı marka aldim ikisi de silik çizgi di acaba hamilemiyim
Ben bugun ovulasyon testini denedim hamilelik testi yerine adet tarihim 18 mayis ve bugun ovulasyon testi yaptim busekilde ciktiGöğüs hassasiyeti, adet sancısında olduğu gibi bel ağrısı, öksürme ve hapşırma durumlarında kasıkta batma, namaz kılarken hafif baş dönmesi vardı.
Ben ovulasyon testinden anlamıyorum ama normal dönemde çift çizgi varsa hamile olabilsin yazıyorlar, bununla ilgili konular var. Konu aç istersen. Allah gönlüne göre versinBen bugun ovulasyon testini denedim hamilelik testi yerine adet tarihim 18 mayis ve bugun ovulasyon testi yaptim busekilde cikti
canım idrarı fazla akıtmışsın sanırım o sonuç sağlıklı değil bide ovülasyon testinde 2 saat idrarı tutup yapman lazım o 2saat boyunca fazla sıvı tketmemen lazım bu şekilde sağlıklı sonuç alırsınBen bugun ovulasyon testini denedim hamilelik testi yerine adet tarihim 18 mayis ve bugun ovulasyon testi yaptim busekilde cikti
Baska test yok sanırım elinde.hata vermiş fazla mı damlattin? Dikkatli bakınca var gibi sanki ama emin ddeğilim. Ben 8 gün kala çok çok silik çizgi görmüştüm normal testle.Kızlar varmı sizce Adetime 6 gün var kan da verdim pazartesi cıkar hafta sonu girdi arayaBarkod istedim vermedi cok merak ediyorum çünkü bütün hamilelik belirtileri var. Test böyle olunca bilemedim cvp lütfen Eki Görüntüle 2702260
3 tane damlatım. Dün rüyada cıkmştı bu gün evlilik yıl dönemimiz 12. Yıl 26 yşimdayım 9 senedir istyoruz aşilama tutu giti. Daha olmadı mevlam kerimBaska test yok sanırım elinde.hata vermiş fazla mı damlattin? Dikkatli bakınca var gibi sanki ama emin ddeğilim. Ben 8 gün kala çok çok silik çizgi görmüştüm normal testle.
Bide bu var
Doktora gittiniz mi hiç3 tane damlatım. Dün rüyada cıkmştı bu gün evlilik yıl dönemimiz 12. Yıl 26 yşimdayım 9 senedir istyoruz aşilama tutu giti. Daha olmadı mevlam kerim