Gebeliğe Hazırlık Adet tarihine 7 gün kala kan tahlili ile gebelik testi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki sizdede yumurtlamadan 4 5 gun sonra goguslerinizde hassayit oldu mh

Göğüs hassasiyeti, adet sancısında olduğu gibi bel ağrısı, öksürme ve hapşırma durumlarında kasıkta batma, namaz kılarken hafif baş dönmesi vardı.
Canim tam olark su var bende kasiklarda batna var ara ara ama bugn 5. Gun yumurtlamadn sonra goguslerm buraz isti ben 9 nisan da regl oldum 14 bitti ilidkiye girdik14 15 16 da ilidkiye girdk 17 18 de girmedik 19 20 21 de iliskiye girdik 22 yumurtlama donemi ondanda girdik 23 de de degrlndrdik ama bugun goguslernde sisme oldu sizce hamilelik den dolyimi yoksa reglmodir

Canım bilemiyorum ki, regl belirtisi için erken daha ama gebeliğin belli olması için de erken, 4 haftalık olduğu zaman belirti göstermeye başlıyor.
Regl belirtilerini ne zaman yaşamaya başlıyorsun normalde? Ben her regl dönemimde, 1 hafta önce göğüs hassasiyeti ve sancıyı çekmeye başlardım mesela, o yüzden gebelik belirtilerinden sadece batmayı yaşayınca acaba dedim.
Ovulasyon günlerini testle takip edersen daha sağlıklı olur, takvimler yanıltıcı olabiliyor, belki 22 si değil de 20 sidir yumurtlama tarihin, test yaparsam daha net sonuç elde edersin.

Yok ztn test ile.tamip etim bu ay 22 si di

Çok iyi o zaman, 1-2 hafta sonra belli olur hamilelik varsa. Ovulasyon testiyle de öğrenebilirsin gebeliği, forumda öyle öğrenenler vardı, bak istersen. Allah gönlüne göre versin.
Tsk ederm ama pvulasyon testsuan elimde yok eczaneden 5 tane almistim pemi bisey spruxam hamilelok testi ile erken hassas hamilelik testi birmidir

Tsk ederm ama pvulasyon testsuan elimde yok eczaneden 5 tane almistim pemi bisey spruxam hamilelok testi ile erken hassas hamilelik testi birmidir
İnternette ovulasyon+gebelik testleri var eczaneden aldığından çok daha uyguna geliyor. Ben sana kendi aldığım testin linkini atayım bulabilirsem, onlardan alırsın.

Buyuk ihtimalle hamilesin cnm, bnm de adetime 6 gun kala silik cikmisti. Ayni gun kan verdim beta hcg 31 cikti. Bence hemen kan ver.

Göğüs hassasiyeti, adet sancısında olduğu gibi bel ağrısı, öksürme ve hapşırma durumlarında kasıkta batma, namaz kılarken hafif baş dönmesi vardı.
Ben bugun ovulasyon testini denedim hamilelik testi yerine adet tarihim 18 mayis ve bugun ovulasyon testi yaptim busekilde cikti

Eklentiler

• IMG_0149.JPG
    19,8 KB · Görüntüleme: 577
Ben bugun ovulasyon testini denedim hamilelik testi yerine adet tarihim 18 mayis ve bugun ovulasyon testi yaptim busekilde cikti
canım idrarı fazla akıtmışsın sanırım o sonuç sağlıklı değil bide ovülasyon testinde 2 saat idrarı tutup yapman lazım o 2saat boyunca fazla sıvı tketmemen lazım bu şekilde sağlıklı sonuç alırsın

Kızlar varmı sizce Adetime 6 gün var kan da verdim pazartesi cıkar hafta sonu girdi araya Barkod istedim vermedi cok merak ediyorum çünkü bütün hamilelik belirtileri var. Test böyle olunca bilemedim cvp lütfen

Baska test yok sanırım elinde.hata vermiş fazla mı damlattin? Dikkatli bakınca var gibi sanki ama emin ddeğilim. Ben 8 gün kala çok çok silik çizgi görmüştüm normal testle.

Baska test yok sanırım elinde.hata vermiş fazla mı damlattin? Dikkatli bakınca var gibi sanki ama emin ddeğilim. Ben 8 gün kala çok çok silik çizgi görmüştüm normal testle.
3 tane damlatım. Dün rüyada cıkmştı bu gün evlilik yıl dönemimiz 12. Yıl 26 yşimdayım 9 senedir istyoruz aşilama tutu giti. Daha olmadı mevlam kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…