Beta hcg <0,2 çıktı ama reglim gecikti halen olmadım

İlk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim kızım 5 yaşında şuan 🥰 Şuan yine gebeyim ama bu gebeliğimi öğrenmeden önceki ay kan testim 2.03 çıkmıştı yükselir sandım ama 2 gün sonra adet olmuştum gebe değildim o ay
Yani demem o ki yarı yarıya şuan bi ihtimal var. Olada bilir, olmayada bilir. En kötüsüne hazırlayın kendinizi, gebeyim kesin diye düşünmeyin ki hayal kırıklığı yaşamayın
İnşallah gebesinizdir yazın , haber edin lütfen ❤️
Valla kötüsüne hazırladım sonra renk oldum zaten maalesef ki

Ben sağlık ocağında vermiştim adet günüm gelmeden 5 gün önce 0.2 çıktı şuan adetimin gecikmesinin 10 uncu günündeyim beta hcg yükseliyor ama şuan kese görünmüyor haftaya belli olacak beklemek bitiriyor insanı
Merhaba bende testlerde pozitif görüp beklenen adet gününden 2 gün önce kan verdim ama negatif 0.100 değer çıktı adetten 1 gün önce de kahveregi leke gördüm çamaşırımda fakat devamı gelmedi lekeyi gördüğüm gün belim ve kasıklarımda orta şiddette ağrı vardı daha sonra bu ağrılar da kesildi bugün beklenen adet günüm daha gelen giden yok ve işin ilginç tarafı tüm ağrılarım da kesildi sizce pozitife dönme ihtimali var mıdır

Back
X