- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.481
kayınvalidesi olanlar anneler günü için ne aldınız ya da alacakmısınız gerçi ay sonu paramda yok ama sorem dedim
Yok artık, o kadar da değil.
Msn bu yani.
Site filtreleri olabilir ama özel yazışma olmamalı.
Kanunları, hakları iyi bilmek lazım vallla artık şirketlerin ödü kopuyor çalışma bakanlığından, maliyeden
bi kaç yıl önce personellerin msn kayıtlarını çıkarıp ortaya serdi terbiyesizler
kayınvalidesi olanlar anneler günü için ne aldınız ya da alacakmısınız gerçi ay sonu paramda yok ama sorem dedim
bende netten çiçek yollasak dedim
yok artık kader...
peki bişeyi merak ediyorum,siz 3 kızkardeştiniz değil mi? aranızda ayıplı geyikler olmaz mı hiç,biz ablamla bayaa güleriz yanii..muhabbeti de açılır. arkadaşlarımla falan da ,geyik olur eğlenceli olur..
Onyüz bin yıldır evliyim, bir kere aldırmadım eşime,
ama görümcem beleş diye eşimle markete gittiğinde üçer beşer alırdı, tampon bile,
üstelik bekar
merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26:
exin kuzeni beni aramıştı geçen bebeği kuvözdeydi 3 aydır. şimdide arayayım sorayım dedim. başladı artistliğe bebeğim oldu hayatımda bilmem nede. oldu olası hava atmayı sever zaten bidahada aramam... yani tamam mutlusunda neticede de bizde ayrıldık mutluluğunu neden gözüme gözüme sokuyosunki...
ÇSGB karşınızda duruyobir tıkla çözerim
canım ayrı olan benim. orada alıntı yaparken bir yanlışlık olmuş. salak dediğide benim exin kuzeni.
haklısın zaten arayıp sormuyordumda kendisi aradı ayrıldınız diye benidemi sildin de bebeğim kuvözde çok mutsuuzmda. bundan snra zaten konuşmam asla da dedim yazık bebeğini sorayım. sormaz olaydım çok pişmanım.
Bu ne demek, ben evli olduğum halde kullanmaıdm demek o dediğinden ki bilmiyorum
ay bende çekinirdim annem alırdı hep hatta bi kere tek gittim markete sonu hırsızlık suçlamasına kadar giden şeyler geldi başıma
şikayetçiyim memure hanım eski işyerimden. zorlu holding. gidiniz bakınız
İpekçim çalışanlardan habersiz, verileri kayıt altına alıp,
birazda tehditvari konuşmak ne kadar doğru ona bakmak lazım.
Bundan sonrası için bir şey diyemem ama önce 1 ay kayıt alıp sonra haber vermek bundan sonra böyle diye
etik değil.
Durumu bilişim kaanunu bilen birine danışmak lazım
şu içindeki insan sevgisini insanların kişiliğine göre süzmen gerek piyonistim,
Belki zor alışkanlıklardan vazgeçmek haklısında ama yeni bir hayat için eski çevreyle irtibatı kesmen lazım diye düşünüyorum.
Ne kadar iyi olsalarda sonuçta yorgan gitti kavga bitti işte.
aynen Badenin tarif ettiği gibi ama senin lafın gittiği yere yakın bir yer için