AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ya ben birine cevap yazana kadar siz uçuyorsunuz. Sebatiye giderken enerjisini size mi dağıttı? Konuyu takip edemiyorum. Klavyem zayıflamış.:KK53:

Haklısın kitty de özel sektör çok garip. Bir arkadaşım vardı dış ticaret uzmanıydı. İşten olaylı ayrıldı ve şirket tüm mailleri silmiş kızın üstüne atmış. Giderken temizledi diye. Tazminat vermediler. Bizim şirket değil de böyle yerler var yani.

evet ama sıkı basmak lazım, gerçekten haklarını bilmek önemli.
Öyle kafalarına göre at oynatamazlar.
Muz Cumhuriyeti değil burası herhalde.:KK14:

Ey gidi Benipek sen bu hıza düşecek kız mıydın :2:

Hasretinize dayanamadım ve azcık azcık girmeye karar verdim.. az sonra uçarım.
Bir de senin ağzından alayım sebatiyeye noldu…koyu bir sebatiyeci olarak ne düşünüyorsun pat diye mi buharlaştı kadın gerçekten?

2.5 yıl evli kaldım. hiç kullanmadım görmedimde. ama tutmaz kayar gibi bir yer edinmiş aklımda nedense. fitillemi karıştırıyorum acaba :KK23:

AAy geberecem gülmekten ya
Fitilin yeri ayrı kızım bu sıvıyla şişiyor zaten, nereye kayacak töbe töbe

Son düzenleme:
Bir de senin ağzından alayım sebatiyeye noldu…koyu bir sebatiyeci olarak ne düşünüyorsun pat diye mi buharlaştı kadın gerçekten?

Ne kadar detaycı olduğunu unutmuşuz ipek böcüğü.
Bence özel hayatını çok açtı sonra pişman oldu.
Belki eşine yakalandı, sorun çıktı.
Ben bu iki ihtimal üzzerinde duruyorum.

Tampon genelde tatile giderken kullanılmıyo mu ben de mi cahilim yoksa :KK1: Akmasın kokmasın diye :KK1:

Bir varmış bir yokmuş:KK23:
Çizgi film kahramanı gibiydi
Bi baktım cıs oldu
Ama bi veda bi çıtlatma yapsa daha güzel olurdu

Ben öyle biliyorum, gelen merhaba giden hoşça kal der.

X