AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bir varmış bir yokmuş
Çizgi film kahramanı gibiydi
Bi baktım cıs oldu
Ama bi veda bi çıtlatma yapsa daha güzel olurdu

Ben öyle biliyorum, gelen merhaba giden hoşça kal der.

bence en kısa zamanda başka bir nickle aramıza katılacak bizi özler eminim

Alemsin :)

Spiralim yokken kullandım :)
Artık kullanmıyorum
Çok mu açıldım acaba

ya bu dediğiniz regl döneminde denize girmek için takılmıyomu aman ben bişimi bilmiyom çokmu cahalim yaarabbimmmmm...
ben bilmiyorum duydum sadece zamanında abilerden, ablalardan. abilerden garip geldi dimi banada garip geldi düşününce geri aldım. ama işim düşmedi almadım kullanmadım. yada belki neden kullanıldığını bilsem kullanırdım

valla kızlar ceza puanım 70 bigün gümleyebilirim haberiniz ola, ama gitmeyi hiç istemem Allah kısmet ederde bebeğim olursa en güzel günlerimide sizinle paylaşmak isterim ama kader kısmetten öte köy yok

Ne kadar detaycı olduğunu unutmuşuz ipek böcüğü.
Bence özel hayatını çok açtı sonra pişman oldu.
Belki eşine yakalandı, sorun çıktı.
Ben bu iki ihtimal üzzerinde duruyorum.

Ben de pişman olduğu ihtimali daha güçlü. Sebatiye eşini alt eder yakalansa da gam yemez.

ivit..dışarı sır vermiyor..
pedin daha içççsel hali haahah

ayy gebericem bugün gülmekten sır vermiyor mu ahahahahaha

valla kızlar ceza puanım 70 bigün gümleyebilirim haberiniz ola, ama gitmeyi hiç istemem Allah kısmet ederde bebeğim olursa en güzel günlerimide sizinle paylaşmak isterim ama kader kısmetten öte köy yok

niye ban yicekmişsin sen

ayıplı muhabbeti görünce dayanamdım bi bakayım dedim :124:

şimdi parkun da gelir en sevdigi sey

Şincik 1 dk 100 e varınca ne oluyor ceza puanın? Tamamen iptal mi üyelik. Yeni nick alırsın. Zor bir şey mi? Bu formülü de kapatmamışlardır herhalde devlet sitesi değil ya alalala.

ben de 70im..
artık bdv de okuyucuyum sadece..
takma dişlerimi suya koydum kenara çekildim bu puan yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…