- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.521
Bir varmış bir yokmuş
Çizgi film kahramanı gibiydi
Bi baktım cıs oldu
Ama bi veda bi çıtlatma yapsa daha güzel olurdu
Ben öyle biliyorum, gelen merhaba giden hoşça kal der.
şüphe mi çektin aceba
Alemsin :)
Spiralim yokken kullandım :)
Artık kullanmıyorum
Çok mu açıldım acaba
Alemsin :)
Spiralim yokken kullandım :)
Artık kullanmıyorum
Çok mu açıldım acaba
Tampon genelde tatile giderken kullanılmıyo mu ben de mi cahilim yoksaAkmasın kokmasın diye
Ne kadar detaycı olduğunu unutmuşuz ipek böcüğü.
Bence özel hayatını çok açtı sonra pişman oldu.
Belki eşine yakalandı, sorun çıktı.
Ben bu iki ihtimal üzzerinde duruyorum.
canım istanbuldan sana kargo yapalım istersen
boşver ya iyilikten maraz doğar derler ya...başkalarının mutsuzluğunan mutlu olan tipler bunlar..QUOTE]
aynen öyle zaten onlardan önce evlendik diye laf söyleyip duruyordu önümüze geçtinizde bilmem nede.. tatile gitmiştik evlenmeden bikaç ay önce beraber gitmiş resimleri bastırmış çeyiz serme günü ortaya sermiş bunlarıda koyalım evime asıcam diye. haliyle tüm sülalede gördü. ayarı yok hep böyle mallıkları vardı zatende yinede hastalık diyorum. erken doğum yaptı bu 2.5 ay mı ne; beni arıyo siz ayrıldınız diye erken doğurdum diyo, ex görümceyede diyomuşki senin bebeğin ölü doğunca stres oldum ondan erken doğurdum, başkasınada başka bişiler... atmasyonda sınır tanımıyor...
Bizim de şirket yasakları seviyor ama vpn ayarları ile oynadım ve bi program
indirdimnormalde indirmeye de izin yok ama bilgi işlemci çocuk
uzaktan bağlantıyla hard diskinden benim bilgisayara dosya atarken, ben de
onun hard diskini kurcalayıp bu programı kendime ışınladım
Artık onlar düşünsün
O zaman bu benim sandığım yerde kullanılmıyo
şirket hesabından yapılmadıysa o konuşmalar özel hayatın gizliliği çerçevesinde tam mahmekemeye verilmelikmiş canım... msn dediğine göre kişiye özel.
ivit..dışarı sır vermiyor..
pedin daha içççsel hali haahah
valla kızlar ceza puanım 70 bigün gümleyebilirim haberiniz ola, ama gitmeyi hiç istemem Allah kısmet ederde bebeğim olursa en güzel günlerimide sizinle paylaşmak isterim ama kader kısmetten öte köy yok
ayıplı muhabbeti görünce dayanamdım bi bakayım dedim :124:
valla kızlar ceza puanım 70 bigün gümleyebilirim haberiniz ola, ama gitmeyi hiç istemem Allah kısmet ederde bebeğim olursa en güzel günlerimide sizinle paylaşmak isterim ama kader kısmetten öte köy yok
ahahah ayy çok güldüm
kızam petin emmioğlu bu nereye kullanacaksın
kulağına tıkacak değilsin ahaha
bence en kısa zamanda başka bir nickle aramıza katılacak bizi özler eminim
Elmayra bile bilmiyorsa benim bilmiyor olmam çok doğal ki