- 11 Aralık 2012
- 1.571
- 0
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.501
Haklısın kitty de özel sektör çok garip. Bir arkadaşım vardı dış ticaret uzmanıydı. İşten olaylı ayrıldı ve şirket tüm mailleri silmiş kızın üstüne atmış. Giderken temizledi diye. Tazminat vermediler. Bizim şirket değil de böyle yerler var yani.
ahahah gidiniz bakınızhemen bilet alıyorum nilüfer turizmden D:
Ya ben birine cevap yazana kadar siz uçuyorsunuz. Sebatiye giderken enerjisini size mi dağıttı? Konuyu takip edemiyorum. Klavyem zayıflamış.
Araba tamponundan yola çıkarak nereye kullanıldığını anladım da, niçin kullanılıyo onu bilemedim
Yok Kader kızlar doğru tespit yapmış
Ben senin kadar değilim canım
En azından tamponu kullandım :)
Onuda burada anlatırsak trend topic oluruz valla
Ey gidi Benipek sen bu hıza düşecek kız mıydın :2:
2.5 yıl evli kaldım. hiç kullanmadım görmedimde. ama tutmaz kayar gibi bir yer edinmiş aklımda nedense. fitillemi karıştırıyorum acaba
2.5 yıl evli kaldım. hiç kullanmadım görmedimde. ama tutmaz kayar gibi bir yer edinmiş aklımda nedense. fitillemi karıştırıyorum acaba
AAy geberecem gülmekten ya
Fitilin yeri ayrı kızım bu sıvıyla şişiyor zaten, nereye kayacak töbe töbe
İT İT dediniz adam gelip bilgisayarıma bişiler yaptı :18:
AAy geberecem gülmekten ya
Fitilin yeri ayrı kızım bu sıvıyla şişiyor zaten, nereye kayacak töbe töbe
Hasretinize dayanamadım ve azcık azcık girmeye karar verdim.. az sonra uçarım.
Bir de senin ağzından alayım sebatiyeye noldu…koyu bir sebatiyeci olarak ne düşünüyorsun pat diye mi buharlaştı kadın gerçekten?
Hasretinize dayanamadım ve azcık azcık girmeye karar verdim.. az sonra uçarım.
Bir de senin ağzından alayım sebatiyeye noldu koyu bir sebatiyeci olarak ne düşünüyorsun pat diye mi buharlaştı kadın gerçekten?
bilmiyorum işte. hem içe kaçar diye değil, dışarı düşer diye korkuyorum ben:18: