AdAm OLaCaK KıZLaR...

canım etkileyen sebatye değil tmam oda baya etkıleyıcıydı ama sen kaçırdın herhalde sayfalar uçuyor temin ben 10 yıl önce aşık olduğum kişiyi gördum

Evet hızlanmışsınız ben yokken belli..
10 rakamında bir keramet var sanki. Çark mı ediyor ne? Ben de geçen anlatmıştım ya 10 yıl önce aşık olduğum biri vardı beni aradı diye. Hatta annesinin adını koymuş kızına: Rukiye.

urfada sağlık ocağında kadınlar utanmasın istediği kadar alsınlar diye
tekli paketlerde sepete koymuşlardı..gelen giden avuçluyodu..
çocuğun biri baktım şekeer diye almaya çalışıyo..
dedim 18ini doldur öyle alırsın yallah ahahaha..

nemiş kader gelince ondan iste göndersin sana
orkid almaya çekinen kondom nasıl alıcak bakalım

ay bende çekinirdim annem alırdı hep hatta bi kere tek gittim markete sonu hırsızlık suçlamasına kadar giden şeyler geldi başıma

aynen öyle zaten onlardan önce evlendik diye laf söyleyip duruyordu önümüze geçtinizde bilmem nede.. tatile gitmiştik evlenmeden bikaç ay önce beraber gitmiş resimleri bastırmış çeyiz serme günü ortaya sermiş bunlarıda koyalım evime asıcam diye. haliyle tüm sülalede gördü. ayarı yok hep böyle mallıkları vardı zatende yinede hastalık diyorum. erken doğum yaptı bu 2.5 ay mı ne; beni arıyo siz ayrıldınız diye erken doğurdum diyo, ex görümceyede diyomuşki senin bebeğin ölü doğunca stres oldum ondan erken doğurdum, başkasınada başka bişiler... atmasyonda sınır tanımıyor...[/QUOTE]

canım boşver ,yorgan gitti kavga bitti. boşadın adamı ailesini de boşa. hani deyecek tipler olsa neyse de deymiyo işte..
yeni yorganlara rüzgar aç sen :)

aslında bızımki 10 yılı aştı yuvarlak olsun dıye dedım en son 23 temmuz 2002 de görmüştüm tarıhı hatırlıyorum çünkü ozaman bı düğün vardı

benipek bizim burdada izliyormuş bilgi işlemciler ama giriyorum valla napiim:18:

Aynı yerde mi çalışıyoruz yoksa
Bizimki biraz kaçık?? Uçukluk da var. İşinde çok iyi tamam ama itici oluyor böyle. Adama sırf bu yüzden gıcığım. Ne derse tersini yapıyorum artık.

Kitty sen ne yapıyorsun.. pek gelmezdin sen… işler mi rahat? Tabe sizin bilgi işlemci dikizci değil.takılın canım..

Aynı yerde mi çalışıyoruz yoksa
Bizimki biraz kaçık?? Uçukluk da var. İşinde çok iyi tamam ama itici oluyor böyle. Adama sırf bu yüzden gıcığım. Ne derse tersini yapıyorum artık.

yok çalışmıyoruz bizimkiler kafile halinde tek kişi deil her şey yassah bi burası var girbileceğim

Daha neler neler duyacaksın sakin ol canım.

çok gülmüştüm unutmam:)))

a senin nickin başkamıydı elmişş ?
Bu nick sana çok yakışmış iiki değiştirdin Hatta meyra diyesim geliyor sana :)

umutefeydimm

yol gitsin..
üfürsen uçar zaten..ama haber ver bak yolarken izlemek istiyorum haha

Tabisi haber vercem herkese özel mesaj atıp yancılarımı cagırıcam

İki dedikodu bir geyik için açmış Nemesis başlığı
Ben bilmediğim için o gizli ajanları, acaba ben mi huzursuz ettim
kızları dedim birde

Siz kim olduğunu biliyorsanız sorun yok

Olur mu canım benim aşkolsun. O kendini biliyo

ahahah suriyeden geliyosa hepsi xl dir şimdi
ayy töbe neler diyorum ahahaha

adkalsdlaldlasdl pis edepsiz

canım boşver ,yorgan gitti kavga bitti. boşadın adamı ailesini de boşa. hani deyecek tipler olsa neyse de deymiyo işte..
yeni yorganlara rüzgar aç sen :)[/QUOTE]

Selam kızlar

Quarta kim o salak? Sen ayrımısın eşinden canım :26:

İpekçim çalışanlardan habersiz, verileri kayıt altına alıp,
birazda tehditvari konuşmak ne kadar doğru ona bakmak lazım.
Bundan sonrası için bir şey diyemem ama önce 1 ay kayıt alıp sonra haber vermek bundan sonra böyle diye
etik değil.
Durumu bilişim kaanunu bilen birine danışmak lazım

Son düzenleme:

bi kaç yıl önce personellerin msn kayıtlarını çıkarıp ortaya serdi terbiyesizler

Selam kızlar

Quarta kim o salak? Sen ayrımısın eşinden canım :26:[/QUOTE]

yok canım ya karışıklık olmuş..piyonistten alıntı o...
sen geldin ben gidiyorum ,öptüm seni ttalışım..

Son düzenleme:
Yok artık, o kadar da değil.
Msn bu yani.
Site filtreleri olabilir ama özel yazışma olmamalı.
Kanunları, hakları iyi bilmek lazım vallla artık şirketlerin ödü kopuyor çalışma bakanlığından, maliyeden

canım ayrı olan benim. orada alıntı yaparken bir yanlışlık olmuş. salak dediğide benim exin kuzeni.

haklısın zaten arayıp sormuyordumda kendisi aradı ayrıldınız diye benidemi sildin de bebeğim kuvözde çok mutsuuzmda. bundan snra zaten konuşmam asla da dedim yazık bebeğini sorayım. sormaz olaydım çok pişmanım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…