- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.461
benipek bizim burdada izliyormuş bilgi işlemciler ama giriyorum valla napiim:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım istanbuldan sana kargo yapalım istersen
boşver ya iyilikten maraz doğar derler ya...başkalarının mutsuzluğunan mutlu olan tipler bunlar..QUOTE]
aynen öyle zaten onlardan önce evlendik diye laf söyleyip duruyordu önümüze geçtinizde bilmem nede.. tatile gitmiştik evlenmeden bikaç ay önce beraber gitmiş resimleri bastırmış çeyiz serme günü ortaya sermiş bunlarıda koyalım evime asıcam diye. haliyle tüm sülalede gördü. ayarı yok hep böyle mallıkları vardı zatende yinede hastalık diyorum. erken doğum yaptı bu 2.5 ay mı ne; beni arıyo siz ayrıldınız diye erken doğurdum diyo, ex görümceyede diyomuşki senin bebeğin ölü doğunca stres oldum ondan erken doğurdum, başkasınada başka bişiler... atmasyonda sınır tanımıyor...
Gerizekalı yalama töbe töbe
pardon kızlar içimde kalmasın
canım etkileyen sebatye değil tmam oda baya etkıleyıcıydı ama sen kaçırdın herhalde sayfalar uçuyor temin ben 10 yıl önce aşık olduğum kişiyi gördum
nemiş kader gelince ondan iste göndersin sana
orkid almaya çekinen kondom nasıl alıcak bakalım
canım istanbuldan sana kargo yapalım istersen
boşver ya iyilikten maraz doğar derler ya...başkalarının mutsuzluğunan mutlu olan tipler bunlar..QUOTE]
aynen öyle zaten onlardan önce evlendik diye laf söyleyip duruyordu önümüze geçtinizde bilmem nede.. tatile gitmiştik evlenmeden bikaç ay önce beraber gitmiş resimleri bastırmış çeyiz serme günü ortaya sermiş bunlarıda koyalım evime asıcam diye. haliyle tüm sülalede gördü. ayarı yok hep böyle mallıkları vardı zatende yinede hastalık diyorum. erken doğum yaptı bu 2.5 ay mı ne; beni arıyo siz ayrıldınız diye erken doğurdum diyo, ex görümceyede diyomuşki senin bebeğin ölü doğunca stres oldum ondan erken doğurdum, başkasınada başka bişiler... atmasyonda sınır tanımıyor...
sıkışırsam isteyeyim bari
Evet hızlanmışsınız ben yokken belli..
10 rakamında bir keramet var sanki. Çark mı ediyor ne? Ben de geçen anlatmıştım ya 10 yıl önce aşık olduğum biri vardı beni aradı diye. Hatta annesinin adını koymuş kızına: Rukiye.
benipek bizim burdada izliyormuş bilgi işlemciler ama giriyorum valla napiim:18:
Gerizekalı yalama töbe töbe
pardon kızlar içimde kalmasın
Aynı yerde mi çalışıyoruz yoksa
Bizimki biraz kaçık?? Uçukluk da var. İşinde çok iyi tamam ama itici oluyor böyle. Adama sırf bu yüzden gıcığım. Ne derse tersini yapıyorum artık.
exin kuzeni beni aramıştı geçen bebeği kuvözdeydi 3 aydır. şimdide arayayım sorayım dedim. başladı artistliğe bebeğim oldu hayatımda bilmem nede. oldu olası hava atmayı sever zaten bidahada aramam... yani tamam mutlusunda neticede de bizde ayrıldık mutluluğunu neden gözüme gözüme sokuyosunki...
çok gülmüştüm unutmam:)))
a senin nickin başkamıydı elmişş ?
Bu nick sana çok yakışmış iiki değiştirdin Hatta meyra diyesim geliyor sana :)
yol gitsin..
üfürsen uçar zaten..ama haber ver bak yolarken izlemek istiyorum haha
İki dedikodu bir geyik için açmış Nemesis başlığı
Ben bilmediğim için o gizli ajanları, acaba ben mi huzursuz ettim
kızları dedim birde
Siz kim olduğunu biliyorsanız sorun yok
ahahah suriyeden geliyosa hepsi xl dir şimdi
ayy töbe neler diyorum ahahaha
İpekçim çalışanlarda habersiz, verileri kayıt altına alıp,
birazda tehditvari konuşmak ne kadar doğru ona bakmak lazım.
Bundan sonrası için bir şey diyemem ama önce 1 ay kayıt alıp sonra haber vermek bundan sonra böyle diye
etik değil.
Durumu bilişim kaanunu bilen birine danışmak lazım
canım boşver ,yorgan gitti kavga bitti. boşadın adamı ailesini de boşa. hani deyecek tipler olsa neyse de deymiyo işte..
yeni yorganlara rüzgar aç sen :)
canım boşver ,yorgan gitti kavga bitti. boşadın adamı ailesini de boşa. hani deyecek tipler olsa neyse de deymiyo işte..
yeni yorganlara rüzgar aç sen :)