Sizde de silik bir çizgi gördüm, pozitiftir umarımBenmde 6 gün var yaptım ama çok silik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde de silik bir çizgi gördüm, pozitiftir umarımBenmde 6 gün var yaptım ama çok silik
O zaman sabah yapsan canım daha belirgin olurAkşam
Akşam 20.40 gibi yapmıştım
YapacağımO zaman sabah yapsan canım daha belirgin olur
Ay İnşAllah hepimizin hayırlı sonuçlar alırız markası prodoctor inş yalanci çızgı değildirSizde de silik bir çizgi gördüm, pozitiftir umarım
Hangi markaMerhabalar, reglime 4 gün var ve bugün test yaptım. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 3501225 Eki Görüntüle 3501226
PredictorHangi marka
En iyisi ve en pahalısı ozman sizin kesin sonuç şimdiden gözüm aydın olsun canımPredictor
İnşallah öyledir umutlanmak istemiyorum ,hayırlısı olsun herkes içinEn iyisi ve en pahalısı ozman sizin kesin sonuç şimdiden gözüm aydın olsun canım
Aynı siliklik dewam adiyor koyulaşmadı lazım değilmiydi son 4 gün bataFabersuu ve zeyyy123 ikinizinde var gibi görünüyor hayırlısı olsun ne oldu durumunuz tekrarladınız mı testleri?
Canım hayır gerekmiyor sen erken öğrenmişsin zaten, benim bat 2 gün geçti çok silik gölge gibiydi 4.günde falan koyu çıktı, bat geçmesini bekle bence kötü düşünmeAynı siliklik dewam adiyor koyulaşmadı lazım değilmiydi son 4 gün bata
İnşAllah bakalım teşekkür ederim canımCanım hayır gerekmiyor sen erken öğrenmişsin zaten, benim bat 2 gün geçti çok silik gölge gibiydi 4.günde falan koyu çıktı, bat geçmesini bekle bence kötü düşünme
Yeniden yaptınmı kan veridnmi canımMerhabalar, reglime 4 gün var ve bugün test yaptım. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 3501225 Eki Görüntüle 3501226
Testlerini atabilirmisn canımCanım hayır gerekmiyor sen erken öğrenmişsin zaten, benim bat 2 gün geçti çok silik gölge gibiydi 4.günde falan koyu çıktı, bat geçmesini bekle bence kötü düşünme
Bugün doktora gideceğim net bir sonuç almak adınaYeniden yaptınmı kan veridnmi canım
Ekledim canım, silik olan 2 gün gecikmeyle yaptığım koyu olan 4.gün gecikmeyle yaptığımTestlerini atabilirmisn canım