AdAm OLaCaK KıZLaR...

bassaydın hemen hayırdır bir şey mi aradın diye
kimse hoşlanmaz ki karıştırılmasından oğlumun evi diye sahipleniyorlar her şeye hakları olduğunu düşünüyorlar.

bassaydın hemen hayırdır bir şey mi aradın diye
kimse hoşlanmaz ki karıştırılmasından oğlumun evi diye sahipleniyorlar her şeye hakları olduğunu düşünüyorlar.

Diğer kapı odanın kapısı açıktı, ordan misafirler görürdü yani ben gitsem bi de hesap sorsam
Ben çünkü kibarca soramam o durumda, dişimi zor sıktım
Oğlu konuşsun napim ya yüzsüzle yüzsüz olamam ama devam ederse eve bile almam
Ne o öyle hırsız gibi

kızlar günaydın,
ben sahalar dönmek istiyorum artık..
depresyondan çıkmam lazım sanırım..hem ülke durumu hem benim iş duırumları beni sıkıntıya sokmuştu iyice..
bu sabah karar verdim kendimi toplamam lazım...
hadi gelsin herkesler toplaşın..

elmiş sana süper haberim var hem gel de konuşalım

Ah benim miniğimmmmmmmmmm akış da gördüm, ne haberin var söyle bakalım. Çatlarım meraktan. Bol adonisli bi yakışıklı mı yoksa

Bu adonisliden daha güzel bir haberrrrr, hangi gün geliyosun? hemen program yapalım.

canım aslında şöyle oluyor.orda fuar varmış akm de..benim şehrin tanıtım günleri diye...saçma bi şekilde biz de tekstil olarak orda olucaz..ben de annemle atayı da getiriyorum..salı akşam geliyoruz. çarşmba günü fuara geçicem,işte hazırlık falan yaparız..ama çok uzun sürmez 1-2 saate biter.çarşamba görüşebiliriz.
fuar perş-cuma-cts pazar...daha sonra fuara da gelebilrsin..yeme içme bol olur güzel olur memleketin..:)

Ben de önümüzdeki iki hafta full nöbetciyim ama işten cıkınca yanına gelirim. Olmaz mı? Eğer ayarlayabilirsek haftasonu da görüşürüz.

Ayyy cok sevindimmm. Akmde dimi?

Ben de önümüzdeki iki hafta full nöbetciyim ama işten cıkınca yanına gelirim. Olmaz mı? Eğer ayarlayabilirsek haftasonu da görüşürüz.

Ayyy cok sevindimmm. Akmde dimi?

evet canım akm de...nöbetçi olunca kaça kadar kalıyosun??fuara 7-8 e kadar sürer diyorlar ama bilmiyorum...
cts akşam bir aile yemeğimiz var oraya gidiyoruz tatlım..onun dışında belli bir program yok..arkadaş akraba çok ama hepsini göremem...ama sana özel mutlaka zaman ayırıcam:)

Ortalama 18,30-19,00 gibi cıkıyorum cnm. En kötü sey yaparız, ben gelirim, bi yemek yeriz bahcelide seninle, tabi sen atayla anneni ayarlayabilirsen.

Ayarla tabi la :) Buralara kadar geldiğinde göremezsem catlarım :)

Ortalama 18,30-19,00 gibi cıkıyorum cnm. En kötü sey yaparız, ben gelirim, bi yemek yeriz bahcelide seninle, tabi sen atayla anneni ayarlayabilirsen.

Ayarla tabi la :) Buralara kadar geldiğinde göremezsem catlarım :)

tabi tabii,bişeyler ayarlarız la aşkolsun...
ayarlarım ben onları sorun değil..
ben sana özelden tel noyu da yazıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…