AdAm OLaCaK KıZLaR...

NeMeSiS98235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
6.316
85
Yeni konu dediniz açtık haydin bakalım dedikodular gülüşmeler ağlaşmalar dertleşmeler bundan böyle burdan devam etsin güzeller

Hadi bakalım hayırlı olsun

Ben İstanbul'dan 25 yıllık 1 adet Kadercik
16 aylık evliyim , çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İlk sayfaya topik sakinlerinin kısa künyesi yakışır dimi

Son düzenleme:
adam olma konusu açılınca hep aklıma ananemin günde 5 kere anlattığı hikaye gelir vali olmuşsun ama adam olamamışsın vari bişiydi aman neyse benim geyiğimde ne pismiş

eski konunun önce dert konusunu olmaktan çıkması sonrada şen şakrak bi konu olmasındaki en büyük etken sanırım hali hazırda bdv de kaynaşmamız ve çoğu konuda aynı fikirde olmamız benzer hayatlara sahip olmamız, ben kk'da birilerine bişeyler anlatmaya çalışmaktan bıktım ban yemekten bi hal oldum en iyisi böyle, dert varsa dertleşiriz şamata varsa koparız haydin bakalım hayırlı olsun

Ben de 30 yaşındayım
7yıllık evliyim.2yaşında bir oğlum var
Çalışmıyorum .
Haydi gelsin sıradaki

şişlide çalışan, bahçelievlerde oturan, 2.5 yıllık evli, 2 aylık boşanmış (dul demeye dilim varmadı) piyonist bendeeee.
hayırlı olsunnnnnnnn

efendim bende Batmandan nemesis ama gerçek adım özlem, kimseden yana çekincem yok adımıda yazayım
yakın zamanda Ankaradaydım ancak eş durumundan bu rezil yere geldim 27 yaşındayım 8 aylık evliyim inşallah çocuğumda olur

bende aranıza katılayım dedim ama. daha önce ki topikte hep berabermişsiniz sanırım. katılıp ktılmamak konusunda kararsız kaldım çünkü. sonradan dahil olduğum topiklerde fransız kalıyorum:26:

Sorma ya ceza puanım olmuş 60 :18:
Tırsık oldum valla

bende gofret :) yeni sayfaya hoşgeldik..
ama Sedef elti sayfasıda iyiydi hani: )))))))))))

bende aranıza katılayım dedim ama. daha önce ki topikte hep berabermişsiniz sanırım. katılıp ktılmamak konusunda kararsız kaldım çünkü. sonradan dahil olduğum topiklerde fransız kalıyorum:26:

bitanem belli bi muhabbetimiz yok, ha şu olur arada konu nerelere gitmiş diyebilirsin ama onu bizlerde diyoruz yemeğe gidip dönen şaşırıp kalıyo mesela

dilerim bundan sonra çoook mutlu olursun

teşekkür ederim canım. her konuda yazıyorum mutlaka boşandım diye. kendimi alıştırmaya çalışıyorum galibaa:44::44:
normalde dik duruyorum herkese falan ama içten içe hazmedemiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…