- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.421
naptı ki
döveceksen benide çağır çekirdek çitler kız kavgası izlerim nihaha
Kavga çıkacaksa kenardan izlemek istiyorum ya
Bade çekirdekler benden
femenim elmişim...ya ben de ,ben de,ama bende malzeme yok..yine memcük muhabbeti açıcam ama ne yapayım...sende varsa sen aç,badenin dediği gibi biz seni yakalarız
neyse ki kader yok:):)
ipekcim özledik seni yaa...o kadar da olur canım abartmasınlar..
şimdi cnaım sebatiye normal muhabbetteydi her zamanki gibi,sonra bi baktım üyelik iptali olmuş. ne alaka dedik,mune söyledi bize,amil atmış yönetime işle güçle ilgilenmiyorum,burda çok zaman harcıyorum,üyeliğimi kapatın demiş... kimseye de bahsetmemiş böyle biş olduğundan pat diye gitti yani...
özellikle kader çok kızdı ..
Ben de senin gibi düşünüyorumyaşın büyük ya önce sen yaz diye bekledim
Nemiş geçmiş olsun canım. Kaç gün kaldın mapuslarda?
Ben de senin gibi düşünüyorumyaşın büyük ya önce sen yaz diye bekledim
ahaaha :) pipiye boncuk taktınız mımavi kurdelalı :))))
yok canım estafurullah sen edisin
Öyle samur kürkte giysen söz büyüğün
Elmiş bir tek pat diye gittiğini biliyorum. Mune ye çok zamanımı alıyor falan demiş. Yani olamaz böyle bir şey. Muhabbet esnasında çok ilginç.. başka bir şey var mı bilmediğim kaçırdığım?
İpekçiim özledim seni nasılsın canım.
Kaç tabi arada ya.
Sebatye olayında ben yoktum , tam anlamadımda aslında.:26:
izleriz beraber..Kavga çıkacaksa kenardan izlemek istiyorum ya
Bade çekirdekler benden
bıngıl bıngıl memcükler hahafemenim elmişim...ya ben de ,ben de,ama bende malzeme yok..yine memcük muhabbeti açıcam ama ne yapayım...sende varsa sen aç,badenin dediği gibi biz seni yakalarız
..
ilk yıllaer çok düşünmüştüm karşılaşırsam dıye sonra eşimi tanıyınca unuttum gıttı
o nedne ebnı tanıyorki sinir oldum istemeyen taraf oydu ben plotnıktım
Öyle samur kürkte giysen söz büyüğün
ne oldi sağaa ne oldi boylee
Ne oldu Piyonist :44:
Katiee İpek Sebatiyenin neden gittiğini merak etti, bende ediyordum iyi oldu
mesele netliğe kavuştu.
ahahahha unutmamış deliiiiahahahah
Olur muu burdaki üyeler yokken sen vardın sen yclozl din ben umutefeydimilkgöz ağrımmm
Pofff valla cok fena ezdin beni D:
Bir şey var, bir gün önce ben sebatiyeye kızdım, ama ne olduğunu hatırlamıyorum, bozuldum bir oldu iki oldu, seninle iletişimimi azaltacağım haberin olsun dedim.
femenim elmişim...ya ben de ,ben de,ama bende malzeme yok..yine memcük muhabbeti açıcam ama ne yapayım...sende varsa sen aç,badenin dediği gibi biz seni yakalarız
ipekcim özledik seni yaa...o kadar da olur canım abartmasınlar..
şimdi cnaım sebatiye normal muhabbetteydi her zamanki gibi,sonra bi baktım üyelik iptali olmuş. ne alaka dedik,mune söyledi bize,amil atmış yönetime işle güçle ilgilenmiyorum,burda çok zaman harcıyorum,üyeliğimi kapatın demiş... kimseye de bahsetmemiş böyle biş olduğundan pat diye gitti yani...
özellikle kader çok kızdı ..
İtaat etmedi banasacını basını yolucam
aynı seyleri yazmışız
Ben seni yerim yerimmmmm bak işte can dediğin böyle olur, kimse huzursuz olmasın diye kendini hemen deşifre eder
Ben biliyorum balım kimin olduğunu, iyi ki geldin, sen de gel arada sohbetimize ortak ol.
sosyal bi olaya parmak basıcam Batmanda kondom bulamıyorum eczanelerde o bile kaçak saçma sapan şeyler var