AdAm OLaCaK KıZLaR...

bıyandan sebatıye bıyandan kürk bıde kuruyemiş iyicene kafam gıttı şuan kendımı bı ufak içmiş gibi hissedıyorum

Şişeyi görsen ne yapacaksın o zaman katie.:KK1:. sebatiye o kadar etkiledi demek son anlarında… burada da değildim ki ortam nasıldı acaba? Neden pat diye gitsin. Bir şey var.

AAAA enteresan, çocuk bolluğu bundan değildir herhalde.
Malın gideri yok demek.
Ankara'dan getirtin, internetten de olur yada
kendini takdi_i ilahiye bı:KK34:rak

canım Migroslarda falan varda onuda ben alamıyorum utanıyorum, geçen gene elim gitti gitti geldi kasaya gelince baktım önümdeki kız kayganlaştırıcı almış :KK1:

sosyal bi olaya parmak basıcam Batmanda kondom bulamıyorum eczanelerde o bile kaçak saçma sapan şeyler var :KK47:

nası yaaa,eczanede nasıl olmaz ki yuhh...:KK53:kuzum kaçak olanlar delik melik olmasın,sonra kazaya kurban gitme..:)

exin kuzeni beni aramıştı geçen bebeği kuvözdeydi 3 aydır. şimdide arayayım sorayım dedim. başladı artistliğe bebeğim oldu hayatımda bilmem nede. oldu olası hava atmayı sever zaten bidahada aramam... yani tamam mutlusunda neticede de bizde ayrıldık mutluluğunu neden gözüme gözüme sokuyosunki...

boşver ya iyilikten maraz doğar derler ya...başkalarının mutsuzluğunan mutlu olan tipler bunlar..

bu arada sebatiyenin eşi falan bu isteği yazmış olmasın..?? biraz paranoyakça ama ??:KK31:
bu arada tonla ziyaretçi var...

Şişeyi görsen ne yapacaksın o zaman katie.:KK1:. sebatiye o kadar etkiledi demek son anlarında… burada da değildim ki ortam nasıldı acaba? Neden pat diye gitsin. Bir şey var.

canım etkileyen sebatye değil tmam oda baya etkıleyıcıydı ama sen kaçırdın herhalde sayfalar uçuyor temin ben 10 yıl önce aşık olduğum kişiyi gördum :KK14::KK14:

Hakket nasıl yok ya batman da hiç büyük market yok mu?
Nüfusu kaç oranın? Şaka maka da kötü bir bölge tr de olan mayınların olduğu şehir sıralamasında 3-4. Gibi bir şey.

nemiş kader gelince ondan iste göndersin sana:KK60:
orkid almaya çekinen kondom nasıl alıcak bakalım:KK1::KK1:

Son düzenleme:
canım Migroslarda falan varda onuda ben alamıyorum utanıyorum, geçen gene elim gitti gitti geldi kasaya gelince baktım önümdeki kız kayganlaştırıcı almış :KK1:
canım istanbuldan sana kargo yapalım istersen :KK55::KK55:

boşver ya iyilikten maraz doğar derler ya...başkalarının mutsuzluğunan mutlu olan tipler bunlar..QUOTE]

aynen öyle zaten onlardan önce evlendik diye laf söyleyip duruyordu önümüze geçtinizde bilmem nede.. tatile gitmiştik evlenmeden bikaç ay önce beraber gitmiş resimleri bastırmış çeyiz serme günü ortaya sermiş bunlarıda koyalım evime asıcam diye. haliyle tüm sülalede gördü. ayarı yok hep böyle mallıkları vardı zatende yinede hastalık diyorum. erken doğum yaptı bu 2.5 ay mı ne; beni arıyo siz ayrıldınız diye erken doğurdum diyo, ex görümceyede diyomuşki senin bebeğin ölü doğunca stres oldum ondan erken doğurdum, başkasınada başka bişiler... atmasyonda sınır tanımıyor...

Hakket nasıl yok ya batman da hiç büyük market yok mu?
Nüfusu kaç oranın? Şaka maka da kötü bir bölge tr de olan mayınların olduğu şehir sıralamasında 3-4. Gibi bir şey.

bebeğim varda migrosta falan var eczaneler gerçekten satmıyo olanlar kaçak bildiğimiz markalar yok
migrostada kasada önünde arkanda insanlar oluyoya utanıyorum halbuki hiç huyum değildir, eşimi yalnız gönderiyorum :KK1:

X