AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yok artık, o kadar da değil.
Msn bu yani.
Site filtreleri olabilir ama özel yazışma olmamalı.
Kanunları, hakları iyi bilmek lazım vallla artık şirketlerin ödü kopuyor çalışma bakanlığından, maliyeden:KK51:

sonra bilen biri bize hotmailden yazarsanız okuyamazlar demişti önemli bişey yazarken ordan hallediyorduk

bi kaç yıl önce personellerin msn kayıtlarını çıkarıp ortaya serdi terbiyesizler

şirket hesabından yapılmadıysa o konuşmalar özel hayatın gizliliği çerçevesinde tam mahmekemeye verilmelikmiş canım... msn dediğine göre kişiye özel. :KK20::KK20:

İpek hoş geldin
Konu ayıplı olunca coşmuş burası :KK1:
yok artık kader...
peki bişeyi merak ediyorum,siz 3 kızkardeştiniz değil mi? aranızda ayıplı geyikler olmaz mı hiç,biz ablamla bayaa güleriz yanii..muhabbeti de açılır. arkadaşlarımla falan da ,geyik olur eğlenceli olur..:KK1::KK1:

4 kız kardeşiz :KK1: ben en küçüğüm, büyüğüyle aramda kuşak farkı var
Annem dahil kimse ayıplı konuşmaz benim yanımda :KK8:

Onyüz bin yıldır evliyim, bir kere aldırmadım eşime,
ama görümcem beleş diye eşimle markete gittiğinde üçer beşer alırdı, tampon bile,
üstelik bekar :KK51:

Bu ne demek, ben evli olduğum halde kullanmaıdm demek o dediğinden ki bilmiyorum :KK1:

merhaba kızlar hoop diye dalıyorum yaa o kaderin sapığını diet topiğinden tanıyorum hiç öyle biri deildi çok şaşırdım valla çoluk çocuk sahibi hatta biri ünv te de okuyordu:26:

Sana da öyle tanıttı demek kendini
Bize de bunalımda ergen modunda geldi, 20 yaşında sıkıntıları olan açıköğretimden okumaya çalışan bir kızcağızım diyordu
Hangisi doğru kim bilir, çok ta mühim değil

exin kuzeni beni aramıştı geçen bebeği kuvözdeydi 3 aydır. şimdide arayayım sorayım dedim. başladı artistliğe bebeğim oldu hayatımda bilmem nede. oldu olası hava atmayı sever zaten bidahada aramam... yani tamam mutlusunda neticede de bizde ayrıldık mutluluğunu neden gözüme gözüme sokuyosunki...

Boşver , ex ve akrabalarını geride bırak
Eşi varken bile insan mecburi bi muhatap oluyor, eşine yol vermişsin onlarla ne konuşuyosun boşver

canım ayrı olan benim. orada alıntı yaparken bir yanlışlık olmuş. salak dediğide benim exin kuzeni.

haklısın zaten arayıp sormuyordumda kendisi aradı ayrıldınız diye benidemi sildin de bebeğim kuvözde çok mutsuuzmda. bundan snra zaten konuşmam asla da dedim yazık bebeğini sorayım. sormaz olaydım çok pişmanım.

şu içindeki insan sevgisini insanların kişiliğine göre süzmen gerek piyonistim,

Belki zor alışkanlıklardan vazgeçmek haklısında ama yeni bir hayat için eski çevreyle irtibatı kesmen lazım diye düşünüyorum.
Ne kadar iyi olsalarda sonuçta yorgan gitti kavga bitti işte.

İpekçim çalışanlardan habersiz, verileri kayıt altına alıp,
birazda tehditvari konuşmak ne kadar doğru ona bakmak lazım.
Bundan sonrası için bir şey diyemem ama önce 1 ay kayıt alıp sonra haber vermek bundan sonra böyle diye
etik değil.
Durumu bilişim kaanunu bilen birine danışmak lazım:KK31:

Haklısın kitty de özel sektör çok garip. Bir arkadaşım vardı dış ticaret uzmanıydı. İşten olaylı ayrıldı ve şirket tüm mailleri silmiş kızın üstüne atmış. Giderken temizledi diye. Tazminat vermediler. Bizim şirket değil de böyle yerler var yani.

kayınvalidesi olanlar anneler günü için ne aldınız ya da alacakmısınız gerçi ay sonu paramda yok ama sorem dedim

Ben anneme gömlek, kayınvalideme penye aldım
Anneme göre penye yoktu, annem iri :KK1:
Kayınvalideme göre de gömlek yoktu, fazla büyük bedendi o gömlekler
Kırmızı renk severdi ama bulamadık, siyah aldık :KK6:

şu içindeki insan sevgisini insanların kişiliğine göre süzmen gerek piyonistim,

Belki zor alışkanlıklardan vazgeçmek haklısında ama yeni bir hayat için eski çevreyle irtibatı kesmen lazım diye düşünüyorum.
Ne kadar iyi olsalarda sonuçta yorgan gitti kavga bitti işte.

canım zaten ben onu hayatta aramazdım bidaha. hatta numarasını silmiştim. mesajada dönüş yapmadım ama işi gücü yok aradı bide üstüne, numarayı tanımayınca da açmış bulundum. sonrada bebeği yani neticede çıkmışmı sorayım dedim. zaten daha da asla aramam. numarasınıda silmiyorumki arayınca açmayayım. sinir oluyorum böyle insanlara ama uzun süreli takmıyorum Allah adaletini konuşturup cevabını veriyor nede olsa..

X