- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
kullandığınız düdüklü tencereyi bana yazarmısınız sovr86 korkmaz kullanıyo onu biliyorum .1:
Sebatiye abla her seni gördüğümde
Eltim yok diye şükrediyorum Allah'a
kullandığınız düdüklü tencereyi bana yazarmısınız sovr86 korkmaz kullanıyo onu biliyorum .1:
hiç sorma ben yedim demin
benide görümce hiddetlendiriyor, eltinin incilerini göremedim henüz :)
bernardo dan almıştım fissler. her ne kadar eski evde de kalsa süper ben çok memnundum. eski koca alsında fasülyeler yapsın kendine. te Allahım ya... bide bana diyorki param yok evin kredisini ödeyemedim. bende o benim o benim diyip duruyordum tencereleri sat öde borcunu banane dedim en son
neyinizi takip ediyo, neyi merak ederler ki
gofretto bi önceki mesajda seni atlamışım. seni çoooooooooookkkk seviyorummmiyiki varsın iyiki aktifsin. bitanesin sennnn
benide görümce hiddetlendiriyor, eltinin incilerini göremedim henüz :)
insanlar birbirlerini ayrılırken tanıyolar işte, bende ya fissler ya tefal alıcamda fisslerin yeri yoktur heralde batmanda bi bozulsa nereye götürcem
bişi itiraf edebilir miyim? ben hala görümce elti ayrımı yapamıyorum. arada öyle bi karıştırıyorum ki sanki ikiside eş kardeşiymiş gibi algılıyorumhele ki benim yanımda akraba konusu açılınca elti,yenge,görümceyi beynimde tanımlarken konuyu kaçırıyorum o derece soyutum akraba evliliğinin olduğu konular açılınca tam bir sudoku oluyo benim için. kim kimin neyi. çözmesi günler lıyor. utancımdan soramıyorumda
bernardo dan almıştım fissler. her ne kadar eski evde de kalsa süper ben çok memnundum. eski koca alsında fasülyeler yapsın kendine. te Allahım ya... bide bana diyorki param yok evin kredisini ödeyemedim. bende o benim o benim diyip duruyordum tencereleri sat öde borcunu banane dedim en son
Bende öyleydim de evlenince çözdüm
Bende olmayan şeye elti
Olana görümce deniyomuş
insanlar birbirlerini ayrılırken tanıyolar işte, bende ya fissler ya tefal alıcamda fisslerin yeri yoktur heralde batmanda bi bozulsa nereye götürcem
Bende öyleydim de evlenince çözdüm
Bende olmayan şeye elti
Olana görümce deniyomuş
yada benim gibi saflar hala tanıyamayıp üzülüyorlar. arkadaşlarım bana çok kızıyor o sana neler yaptı sen hala ona kıyamıyorsun diye. onları dinleyeceğim artık.
niye bozulsunki ?? ne amaçla kullanıcan kuzu sennhem bozulsada kargoyla gönderirsin. ama bozulmaz düdüklü yaaa