- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
sedef burda bir cins isim:kıskanç, haset, vb. özelliklere sahip eltilerin adı
yılan gibi biişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedef burda bir cins isim:kıskanç, haset, vb. özelliklere sahip eltilerin adı
Kader ekle herkesi gönül koymuşlar bak
Yeaa ıs bulsam evlenıcem artık bende gezdım ttozdum hayatımı yasadım vaktı geldı zıra hala gereklı kosullar olusmadı =))sevgılım var onun ısı ok ama benımkı tırt
kullandığınız düdüklü tencereyi bana yazarmısınız sovr86 korkmaz kullanıyo onu biliyorum .1:
kullandığınız düdüklü tencereyi bana yazarmısınız sovr86 korkmaz kullanıyo onu biliyorum .1:
yılan gibi biişey
Benim de henüz bir yıl olmadı
Bu şirkette face i engelledikleri gün buraya üye olmuştum
ahanda elti diyince sebatiye abla hiddetleniyo yine :)
ahanda elti diyince sebatiye abla hiddetleniyo yine :)
Gerçek sevgi budur işte, gelmeyeceğini bile bile beklemek
5 - 6 aylık üyeyim beni saran konulara yazıyorum da son zamanlarda aktiflştim diyebiliriz :)
o kadarda takipçi bi insanım nasıl rastlayamamışım sedef eltiye bu açığımı kapatmak adına geçmiş topikleri didik didik etmem lazım.
dukancıyım ben bunun yanı sıra. trampolin kullanıyorum. tabi biberiye yağı ve sauna şortumu geçirip yapıyorum. buraya kadar herşey güzel ama. duş alırken göbüşe popişe sıcak-soğuk şok etkisi yaratıyorum. sıcakken iyide soğukken anamm anammm çığlıkları kopuyo içimde
eltiyi facete bloklamıştım.kaldırdım yasağı ve çoğu şeyi de görebilecek hale getirdim.
başka yerlerden takip ediyordu.orayı da açtım.görsün bol bol diye.
eltiyi facete bloklamıştım.kaldırdım yasağı ve çoğu şeyi de görebilecek hale getirdim.
başka yerlerden takip ediyordu.orayı da açtım.görsün bol bol diye.