AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende aranıza katılayım dedim ama. daha önce ki topikte hep berabermişsiniz sanırım. katılıp ktılmamak konusunda kararsız kaldım çünkü. sonradan dahil olduğum topiklerde fransız kalıyorum:26:

Herkese yer var aramızda

İnşallah canım Allah nasip eder en kısa zamanda

bitanem belli bi muhabbetimiz yok, ha şu olur arada konu nerelere gitmiş diyebilirsin ama onu bizlerde diyoruz yemeğe gidip dönen şaşırıp kalıyo mesela

evet geyik konularında konuyu anlamaya çalışmayacaksın geldin mi ortadan dalacaksın konuya yoksa başa çıkılmıyor

Bende sevgı 29 yasımın ortalarındayım bekarım boktan bır ıste calısıyorum sukur kalıcı bı ıs bulsam evlenıcem off

teşekkür ederim canım. her konuda yazıyorum mutlaka boşandım diye. kendimi alıştırmaya çalışıyorum galibaa:44::44:
normalde dik duruyorum herkese falan ama içten içe hazmedemiyorum sanırım

canım hazmedemicek bişey yok, hayatta heveslenipte hüsrana uğradığımız biçok şey olmuştur bu yaşa kadar, sınava girersin mesela, istediğin puan olmaz, iş başvurusu yaparsın cevap gelmez vs, evliliğede böyle bakmak lazım, ille evli kalmak uğruna mutsuz olmayı seçenleri anlamıyorum asıl ben, 50 yaşında 70 yaşında bile olsan insan her daim sıfırdan tekrar başlayabilmeli

sen beni arkadaş listenden çıkartmışsın ondandır bu ban yemelerinnn

ahahah :) benimde arkadaşlık talebimi çok sonra kabul etti... Kader öyle hemen tamam demiyor piyonist :)

Puhaha ben mi yaptım bunları Kızlar cidden hiç hatırlamıyorum ?
Biz piyonistle arkadaş olmadık ki ?
Gofretto seni de ben kendim eklemedim mi? Özel albümü sormuştun diye
Erken mi bunuyorum töbe töbe

Ah bu kader yok muuu

Sen de varya taktın bana, hadi hayırlısı

Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun

bitanem belli bi muhabbetimiz yok, ha şu olur arada konu nerelere gitmiş diyebilirsin ama onu bizlerde diyoruz yemeğe gidip dönen şaşırıp kalıyo mesela

sevindim o halde. sedef elti konusunu merak ettim özet geçerseniz mutlu olurum

hemencik kendimi tanıtayım.
21 yaşındayım . 29 nisanda 22 olacağım
lanet olasıca ankarada yaşıyorum.
2 sene önce yüksek okulu bitirdim ama bitirdiğim bölümden memnun kalmadığım için mesleğimi apmıyorum. mümkün mertebede de bitirdiğim bölümü söylemek istemiyorum soruların ardı arkası kesilmiyor çünkü

tekrar okumak istiyorum başka bölümde.
1,5 senedir sevgilim yok bunun boşluğunu hisseder oldum son zamanlarda ama gelen teklifleride reddediyorum çnküüüü. takıntılı insanım önce kilo vercem sonra işten ayrılıp dershaneye yazılcam . dershane bitince tekrar işe başlayacağım (sonuçlar açıklanana dek) hayatımı bu şekilde düzene sokmazsam elin oğlu gelip mahvedecek ve bende buna izin vermemek adına sevgili moduna geçmek istemiyorum açıkçası

stresli bi yerde çalışıyorum part olmama rağmen. bu durumdan çok dertliyim.

kendimi tanıtmaktan çok biyografimsi bişi oldu eheh

şunuda ekleyeyim bi kaç gündür nişanlanmak istiyorum bu çeyiz nişan topikleri çok etkiliyor beni bi daha girersem ne olayım

bende bazen tanımadan etmeden kabul ediyorum istekleri listem 30u geçmesin diyorum gene alıyo başını gidiyo

evet canım zaten benim gelecekle ilgili bir sıkıntım yok. yeni başlangıçlar yapmayada açığım fikren. ama kendimi tanıtırken bu bir kusur herkes bilsin istiyorum. yani bilsin ama biri keşke olmasaymış dese aa iyiki olmuş derim. ya naısl gördüğümüde anlatamıyorum ama işte garip bişey.. hayırlısı d,yelim ve bana yeni aşk diyelim

hayatı erteleme sevgi adayın varsa bas nikahı :)

Aklıma bas tekmeyi'ci geldi puahah

Takılıyorum valla art niyetim yok

ben arkadaştık diye hatırlıyorum ama. acanba diildikte olmak için taktikmi uyguluyorummm
erkekler derya sizinle daha önce karşılaşmışmıydık, tanışıyormuyduk, sizi bi yerden çıkartıcama amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…