- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
bende aranıza katılayım dedim ama. daha önce ki topikte hep berabermişsiniz sanırım. katılıp ktılmamak konusunda kararsız kaldım çünkü. sonradan dahil olduğum topiklerde fransız kalıyorum:26:
efendim bende Batmandan nemesis ama gerçek adım özlem, kimseden yana çekincem yok adımıda yazayım
yakın zamanda Ankaradaydım ancak eş durumundan bu rezil yere geldim 27 yaşındayım 8 aylık evliyim inşallah çocuğumda olur
bitanem belli bi muhabbetimiz yok, ha şu olur arada konu nerelere gitmiş diyebilirsin ama onu bizlerde diyoruz yemeğe gidip dönen şaşırıp kalıyo mesela
bitanem belli bi muhabbetimiz yok, ha şu olur arada konu nerelere gitmiş diyebilirsin ama onu bizlerde diyoruz yemeğe gidip dönen şaşırıp kalıyo mesela
ahahah :) benimde arkadaşlık talebimi çok sonra kabul etti... Kader öyle hemen tamam demiyor piyonist :)
teşekkür ederim canım. her konuda yazıyorum mutlaka boşandım diye. kendimi alıştırmaya çalışıyorum galibaa:44::44:
normalde dik duruyorum herkese falan ama içten içe hazmedemiyorum sanırım
ahahah :) benimde arkadaşlık talebimi çok sonra kabul etti... Kader öyle hemen tamam demiyor piyonist :)
Bende sevgı 29 yasımın ortalarındayım bekarım boktan bır ıste calısıyorum sukur kalıcı bı ıs bulsam evlenıcem off
sen beni arkadaş listenden çıkartmışsın ondandır bu ban yemelerinnn
Ah bu kader yok muuu
canım hazmedemicek bişey yok, hayatta heveslenipte hüsrana uğradığımız biçok şey olmuştur bu yaşa kadar, sınava girersin mesela, istediğin puan olmaz, iş başvurusu yaparsın cevap gelmez vs, evliliğede böyle bakmak lazım, ille evli kalmak uğruna mutsuz olmayı seçenleri anlamıyorum asıl ben, 50 yaşında 70 yaşında bile olsan insan her daim sıfırdan tekrar başlayabilmeli
hayatı erteleme sevgi adayın varsa bas nikahı :)
Puhaha ben mi yaptım bunlarıKızlar cidden hiç hatırlamıyorum ?
Biz piyonistle arkadaş olmadık ki ?
Gofretto seni de ben kendim eklemedim mi? Özel albümü sormuştun diye
Erken mi bunuyorum töbe töbe
Sen de varya taktın bana, hadi hayırlısı
Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun
Puhaha ben mi yaptım bunlarıKızlar cidden hiç hatırlamıyorum ?
Biz piyonistle arkadaş olmadık ki ?
Gofretto seni de ben kendim eklemedim mi? Özel albümü sormuştun diye
Erken mi bunuyorum töbe töbe
Sen de varya taktın bana, hadi hayırlısı
Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun