- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kendimi tanıtayım izmirde yaşıyorum ,27 yaşındayım ,6 ay öncesine kadar bekardım ama şimdi başım bağlı
düdüklüm korkmaz çokda memnunum
eltim şimdilik yok , olmasını temenni ediyorum çünkü hiç renkli bir hayatım yok
Allahım yarabbim, ödeyemiyorsa satsın, hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle...
ahah ne alemsin sen yaa
taktıgımızdan değil canım ama geliyorlar bir şekilde gündeme.
Afiyet olsun.
Sen kahvaltıyı seviyordun dimi al sana şahane bir kahvaltı
o tarz konularda güvendiği insanları dinlemek daha çok işe yarıyor durumun içinde herşeyi açıkça göremiyor bazen insan ,
nems bende düdüklüğ alırken yani korkmazımı herkes eski usul bildiğinden al bunlar çabuk bozuluyo dedi ama ben çok memnunum ve kullananlardan da bozulan görmedim , çok içine sinmiyosa anam babamn usulu alabilirsin kullanan çoğunlukta bildiğim kadarıyla
evet yaa insanların eltisi oldu mu öyle bir renkleniyor ki hayatları hep kırmızı oluyor
hoppalaaaaaa bende atladım,geldim topiğe..
hayırlı olsun öncelikle
İstanbul'danım 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım 11 ay önce oluşan bi düşüğüm var,o zamandan beride hala uğraşılıyo bebiş için.. kk'yı da burdaki arkadaşlıkları da çok seviyorum.. yeni insanlar tanımayı,yeni arkadaşlıkları seviyorum müzik ve bovling en büyük hobilerimden..
aaay sanırım uzattım ben böyleyim işte kısacası...
aslına bazen düşünüyorum da bazı gereksiz kişileri ben gündeme getirdikçe takıyorum , gündeme gelmedi mi takmıyorum , ha diyceksin ki ben getirmiyorum ki onlar kendileri gündeme gelmek için sürekli bişiler karıştırıyolar o zaman da en güzeli ( çok zor ama ) görmezden gelmek böylece iyice çatlıyolar adam yerine konmadıkları için ...
aslına bazen düşünüyorum da bazı gereksiz kişileri ben gündeme getirdikçe takıyorum , gündeme gelmedi mi takmıyorum , ha diyceksin ki ben getirmiyorum ki onlar kendileri gündeme gelmek için sürekli bişiler karıştırıyolar o zaman da en güzeli ( çok zor ama ) görmezden gelmek böylece iyice çatlıyolar adam yerine konmadıkları için ...
valla daha yeni biskremle, kremalı bisküvi yedim çok şişim. çayı alırım ama kurupastaya katılamayacağım. afiyet olsun sizee. ayrıca ikramda bu kadarsa hiç hoş olmamışş
soracak çok şeyim varda birden sormak istemiyorum birinden başlıyım epidural sezeryan deneyimi olan var mı
bende kendimi tanıtayım izmirde yaşıyorum ,27 yaşındayım ,6 ay öncesine kadar bekardım ama şimdi başım bağlı
düdüklüm korkmaz çokda memnunum
eltim şimdilik yok , olmasını temenni ediyorum çünkü hiç renkli bir hayatım yok
hoşgeldin canım oyunlardan tanıyorum seni
Size de bişey beğendirilmiyo
Siz yapın da ben yiyim
İzmirin neresindensin balım
bizimkisi birazcık tetikte olma hali.
Size de bişey beğendirilmiyo
Siz yapın da ben yiyim
Kız şimdiden bunları mı araştırıyon sen
Ben genel anestezi ile sezeryan oldum.
Normal doğumdan tırsttığımdan sezeryn istedim.:18:
Doktorum epidural önermem dediydi.
İzmirin neresindensin balım
bacılarrrr buldum siziii
ay bugün çok yoğun bir gün arkamı döndüm bi baktım kaybolmuşsunuz hemen takıldım peşinize
hoşgeldin canım oyunlardan tanıyorum seni
evettt.. orda da takılıyorum sıkıldıkça doğru,bende hatırlıyorum seni..
hatta tburcu'yla biara 3'lü yazışıp durmuştuk hihihihihi