AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende kendimi tanıtayım izmirde yaşıyorum ,27 yaşındayım ,6 ay öncesine kadar bekardım ama şimdi başım bağlı :KK37:
düdüklüm korkmaz çokda memnunum
eltim şimdilik yok , olmasını temenni ediyorum çünkü hiç renkli bir hayatım yok

evet yaa insanların eltisi oldu mu öyle bir renkleniyor ki hayatları hep kırmızı oluyor :KK47:

Allahım yarabbim, ödeyemiyorsa satsın, hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle...

sorma yaa. parası yok ama altında 23binlik araba. dedikmi arabayı sat 15.000lik bişi al. onlarında çok arızası oluyormuş uğraşamazmıiş. e ben ne diyim yanii. zaten bana ödeyeceği parayı dedim bi kısmını ver ben kendi borçlarımı ödeyeyim snrasını taksitle ver. hala elimden geleni yapıyorum ama o hala bana saydırıyor. ne diyim yani artık...

taktıgımızdan değil canım ama geliyorlar bir şekilde gündeme.

aslına bazen düşünüyorum da bazı gereksiz kişileri ben gündeme getirdikçe takıyorum , gündeme gelmedi mi takmıyorum , ha diyceksin ki ben getirmiyorum ki onlar kendileri gündeme gelmek için sürekli bişiler karıştırıyolar o zaman da en güzeli ( çok zor ama ) görmezden gelmek böylece iyice çatlıyolar adam yerine konmadıkları için ...

bacılarrrr buldum siziii:KK3:

ay bugün çok yoğun bir gün arkamı döndüm bi baktım kaybolmuşsunuz hemen takıldım peşinize:KK1::KK1:

o tarz konularda güvendiği insanları dinlemek daha çok işe yarıyor durumun içinde herşeyi açıkça göremiyor bazen insan ,

nems bende düdüklüğ alırken yani korkmazımı herkes eski usul bildiğinden al bunlar çabuk bozuluyo dedi ama ben çok memnunum ve kullananlardan da bozulan görmedim , çok içine sinmiyosa anam babamn usulu alabilirsin kullanan çoğunlukta bildiğim kadarıyla

kesinlikle. ben çok duygusal davranıyorum. objektif kişilerden yorum almak daha iyi.

düdüklüdeki tercihim hala fissler. patlamama garantisi var. istesenizde patlatamazsınız yani. tehlikesiz ben ilk defa kullancaktım ondan güvenerek aldım çokta iyi kullandım.

evet yaa insanların eltisi oldu mu öyle bir renkleniyor ki hayatları hep kırmızı oluyor :KK47:

wwwwwuuuu kırmızıııııı :KK23::KK23: o zaman bende elti olcam aslında eltilerin iyi özellikleri bende olur , kötü özellikler karşı tarafta demekki iyi eltiler de olabilir:KK19:

hoppalaaaaaa bende atladım,geldim topiğe..
hayırlı olsun öncelikle :KK3:

İstanbul'danım 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım :KK34: 11 ay önce oluşan bi düşüğüm var,o zamandan beride hala uğraşılıyo bebiş için.. kk'yı da burdaki arkadaşlıkları da çok seviyorum.. yeni insanlar tanımayı,yeni arkadaşlıkları seviyorum :KK16: müzik ve bovling en büyük hobilerimden..

aaay sanırım uzattım :KK1: ben böyleyim işte kısacası...

hoşgeldin canım oyunlardan tanıyorum seni :KK8:

aslına bazen düşünüyorum da bazı gereksiz kişileri ben gündeme getirdikçe takıyorum , gündeme gelmedi mi takmıyorum , ha diyceksin ki ben getirmiyorum ki onlar kendileri gündeme gelmek için sürekli bişiler karıştırıyolar o zaman da en güzeli ( çok zor ama ) görmezden gelmek böylece iyice çatlıyolar adam yerine konmadıkları için ...

Evet bende bunu kast etmiştim
Merhaba-merhaba bi ilişkim var en başından beri
Pişman da değilim
Öyle inşallah maşallah gidiyor işte :KK1:

Sürekli anılacak kadar değer vermiyorum doğrusu kimseye..

bizimkisi birazcık tetikte olma hali.

valla daha yeni biskremle, kremalı bisküvi yedim çok şişim. çayı alırım ama kurupastaya katılamayacağım. afiyet olsun sizee. ayrıca ikramda bu kadarsa hiç hoş olmamışş :KK20::KK19:

Size de bişey beğendirilmiyo :KK19:
Siz yapın da ben yiyim :KK8:

soracak çok şeyim varda birden sormak istemiyorum birinden başlıyım epidural sezeryan deneyimi olan var mı

Kız şimdiden bunları mı araştırıyon sen :KK53:
Ben genel anestezi ile sezeryan oldum.
Normal doğumdan tırsttığımdan sezeryn istedim.:18:
Doktorum epidural önermem dediydi.

bende kendimi tanıtayım izmirde yaşıyorum ,27 yaşındayım ,6 ay öncesine kadar bekardım ama şimdi başım bağlı :KK37:
düdüklüm korkmaz çokda memnunum
eltim şimdilik yok , olmasını temenni ediyorum çünkü hiç renkli bir hayatım yok

İzmirin neresindensin balım :KK19:

Size de bişey beğendirilmiyo :KK19:
Siz yapın da ben yiyim :KK8:

Kız şimdiden bunları mı araştırıyon sen :KK53:
Ben genel anestezi ile sezeryan oldum.
Normal doğumdan tırsttığımdan sezeryn istedim.:18:
Doktorum epidural önermem dediydi.

İzmirin neresindensin balım :KK19:

aaa yoksa sende mi izmir :) ışıkentte çalışıyorum karşıyakada oturuyorum sık sık bornova da takılırım

evettt.. orda da takılıyorum sıkıldıkça doğru,bende hatırlıyorum seni..
hatta tburcu'yla biara 3'lü yazışıp durmuştuk hihihihihi :KK1:

evet canım memnun oldum tanıştığımıza. ne iş yapıyorsun nerde oturuyorsun? ben 27 yaşındayım. bankacıyım.

X