AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yeaa ıs bulsam evlenıcem artık bende gezdım ttozdum hayatımı yasadım vaktı geldı zıra hala gereklı kosullar olusmadı =))sevgılım var onun ısı ok ama benımkı tırt

asıl iş bulmadan evlenki rahat rahat hazırlığını falanda yap. ayrıca işyerleri evli insanları daha çok tercih ediyorlar düzenli yaşamları sebebiyle. nikahta keramet varya sende daha rahat iş bulursun

Kızlar walla cok sıkılıorum sureklı kozmetıkle ılgılenır oldum artık alısverıs yapmak hastalık oldu bu huyumdan kurtulmak ıcın buraları okuyorum

Benim de henüz bir yıl olmadı
Bu şirkette face i engelledikleri gün buraya üye olmuştum

ayy bu yöneticiler ne komik yaa sanki face olmazsa alternatif bulamıycaz. yakında bu siteyide eşfederlerse eski sisteme dönerek daktilo koyarlar önünüze vallahi

ahanda elti diyince sebatiye abla hiddetleniyo yine :)

eltiyi facete bloklamıştım.kaldırdım yasağı ve çoğu şeyi de görebilecek hale getirdim.

başka yerlerden takip ediyordu.orayı da açtım.görsün bol bol diye.

Gerçek sevgi budur işte, gelmeyeceğini bile bile beklemek

5 - 6 aylık üyeyim beni saran konulara yazıyorum da son zamanlarda aktiflştim diyebiliriz :)

bende yaptım ama bir kabız oldum anam. hayatımda öyle olmadım ben çok korktum sonra makat çatlağından falan bir arkadaşımda ameliyat olmuştu bu yüzden 2 kere bıraltım sonra. ama kendimce bişeyler yapıyorum mutlaka. tarmbolin, step tahtası, dumble, atlama ipi. hepsi mevcut. ama 1 aydır pek yapamıyorum. ama hayatım gerçekten hareketli ve yediklerime dikkat ediyorum hedefim 70 falan benimde. 7 kilo daha verdimmiydi tamamdır bu iş

gofretto bi önceki mesajda seni atlamışım. seni çoooooooooookkkk seviyorummm iyiki varsın iyiki aktifsin. bitanesin sennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…