- 27 Temmuz 2012
- 6.316
- 85
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun
sevindim o halde. sedef elti konusunu merak ettim özet geçerseniz mutlu olurum
hemencik kendimi tanıtayım.
21 yaşındayım . 29 nisanda 22 olacağım
lanet olasıca ankarada yaşıyorum.
2 sene önce yüksek okulu bitirdim ama bitirdiğim bölümden memnun kalmadığım için mesleğimi apmıyorum. mümkün mertebede de bitirdiğim bölümü söylemek istemiyorum soruların ardı arkası kesilmiyor çünkü
tekrar okumak istiyorum başka bölümde.
1,5 senedir sevgilim yok bunun boşluğunu hisseder oldum son zamanlarda ama gelen teklifleride reddediyorum çnküüüü. takıntılı insanım önce kilo vercem sonra işten ayrılıp dershaneye yazılcam . dershane bitince tekrar işe başlayacağım (sonuçlar açıklanana dek) hayatımı bu şekilde düzene sokmazsam elin oğlu gelip mahvedecek ve bende buna izin vermemek adına sevgili moduna geçmek istemiyorum açıkçası
stresli bi yerde çalışıyorum part olmama rağmen. bu durumdan çok dertliyim.
kendimi tanıtmaktan çok biyografimsi bişi oldu eheh
şunuda ekleyeyim bi kaç gündür nişanlanmak istiyorumbu çeyiz nişan topikleri çok etkiliyor beni bi daha girersem ne olayım
Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun
evet canım zaten benim gelecekle ilgili bir sıkıntım yok. yeni başlangıçlar yapmayada açığım fikren. ama kendimi tanıtırken bu bir kusur herkes bilsin istiyorum. yani bilsin ama biri keşke olmasaymış dese aa iyiki olmuş derim. ya naısl gördüğümüde anlatamıyorum ama işte garip bişey.. hayırlısı d,yelim ve bana yeni aşk diyelim
Puhaha ben mi yaptım bunlarıKızlar cidden hiç hatırlamıyorum ?
Biz piyonistle arkadaş olmadık ki ?
Gofretto seni de ben kendim eklemedim mi? Özel albümü sormuştun diye
Erken mi bunuyorum töbe töbe
Sen de varya taktın bana, hadi hayırlısı
ben arkadaştık diye hatırlıyorum ama. acanba diildikte olmak için taktikmi uyguluyorummm
erkekler derya sizinle daha önce karşılaşmışmıydık, tanışıyormuyduk, sizi bi yerden çıkartıcama amaaaa
Bende cesaret yok demeyın sadece mantık agır basıyo olmusken ıyısı olsun dıyorum
Kadişcim, bdv ve çeşitli sayfalardaki yorumlarından seni tutmuştum hacı, ekleme gönderdim tık yok :)
Dedim beni tutmadı bu bacı kabul etmiyor, :) Neyse sessiz kaldım ezik küçük emrah oldum :)
Sonra özel albümü görebilmem için sen beni ekledin, öyle arkidiş olduk :);
sevindim o halde. sedef elti konusunu merak ettim özet geçerseniz mutlu olurum
hemencik kendimi tanıtayım.
21 yaşındayım . 29 nisanda 22 olacağım
lanet olasıca ankarada yaşıyorum.
2 sene önce yüksek okulu bitirdim ama bitirdiğim bölümden memnun kalmadığım için mesleğimi apmıyorum. mümkün mertebede de bitirdiğim bölümü söylemek istemiyorum soruların ardı arkası kesilmiyor çünkü
tekrar okumak istiyorum başka bölümde.
1,5 senedir sevgilim yok bunun boşluğunu hisseder oldum son zamanlarda ama gelen teklifleride reddediyorum çnküüüü. takıntılı insanım önce kilo vercem sonra işten ayrılıp dershaneye yazılcam . dershane bitince tekrar işe başlayacağım (sonuçlar açıklanana dek) hayatımı bu şekilde düzene sokmazsam elin oğlu gelip mahvedecek ve bende buna izin vermemek adına sevgili moduna geçmek istemiyorum açıkçası
stresli bi yerde çalışıyorum part olmama rağmen. bu durumdan çok dertliyim.
kendimi tanıtmaktan çok biyografimsi bişi oldu eheh
şunuda ekleyeyim bi kaç gündür nişanlanmak istiyorumbu çeyiz nişan topikleri çok etkiliyor beni bi daha girersem ne olayım
ben memurum il sağlık müdürlüğünde çalışıyorumm
canım elti sedef bu forumda marka olmuş bi kız, ben konumu açarken dikkat çeksin diye öyle yazdım, benim eltimle olan muhabbetimde şu: kendisi 19 yaşında ama cin gibi maşallah ikide bi mesajlarla falan bana kv'yi kötüler lakin muhabbetide gayet sıkıdır 5 ay önce ne yapsam ne etsem diye konu açmıştım arkadaşlarda sakın mesajla falan kv'yi çekiştirme dediler bende araya mesafe koydum şu ara mesaj atmıyo şükür özetle benim konum buydu
Boşanmış olman bir kusur değil ki canım :26:
Karşına seni hakeden biri çıkmamış bu senin suçun değil.
Yanlış insanla zaten mutlu olamazdın.
Daha çok taze ayrılığın.
Zamanla atlatacaksın :13:
Değildik bence, hiç anımsamıyorum çünkü. Ayıp ediyosun ben seni ekliyim ya lafı mı olur
Taktikleri kapmışsın bakıyorumama benim başım bağlı bilesin
Yeaa ıs bulsam evlenıcem artık bende gezdım ttozdum hayatımı yasadım vaktı geldı zıra hala gereklı kosullar olusmadı =))sevgılım var onun ısı ok ama benımkı tırt
Gofretto nikini görünce canım çilekli gofret istiyo
olsun kadercim ben snei hep bekleyeceğimmm
Anladım, kusura bakma
Hatırlamıyorsam reddetmiş olabilirim, bu doğru
Ama sebepsiz yere sildiğim kimse olmadı
Sende sanırım eskiden epk yorum yapmıyordun, ondan hatırlamadım demek ki
Son zamanlar maşallahın var epey yorumcu oldun
ben memurum il sağlık müdürlüğünde çalışıyorumm
canım elti sedef bu forumda marka olmuş bi kız, ben konumu açarken dikkat çeksin diye öyle yazdım, benim eltimle olan muhabbetimde şu: kendisi 19 yaşında ama cin gibi maşallah ikide bi mesajlarla falan bana kv'yi kötüler lakin muhabbetide gayet sıkıdır 5 ay önce ne yapsam ne etsem diye konu açmıştım arkadaşlarda sakın mesajla falan kv'yi çekiştirme dediler bende araya mesafe koydum şu ara mesaj atmıyo şükür özetle benim konum buydu
canım maşallah baya kilo vermişsin. helal olsun yaaa. bende 83tüm 77 falanım şimdilerde. ama beni gören kilomu göstermediğimi söylüyor ama benim göbeğim çok var maelsefakşamları ve sabahları mekiğe başladım şimdi bakalım ne olacak son durumum..bölümünü de söylede rahat edelim yaaa
5 - 6 aylık üyeyim beni saran konulara yazıyorum da son zamanlarda aktiflştim diyebiliriz :)
Gofretto nikini görünce canım çilekli gofret istiyo