AdAm OLaCaK KıZLaR...

Çalışan bayanlar ne işlerle meşgulsünüz acaba
Piskolata sen hamile miydin canım hayırlı olsun

ben memurum il sağlık müdürlüğünde çalışıyorumm

canım elti sedef bu forumda marka olmuş bi kız, ben konumu açarken dikkat çeksin diye öyle yazdım, benim eltimle olan muhabbetimde şu: kendisi 19 yaşında ama cin gibi maşallah ikide bi mesajlarla falan bana kv'yi kötüler lakin muhabbetide gayet sıkıdır 5 ay önce ne yapsam ne etsem diye konu açmıştım arkadaşlarda sakın mesajla falan kv'yi çekiştirme dediler bende araya mesafe koydum şu ara mesaj atmıyo şükür özetle benim konum buydu

Boşanmış olman bir kusur değil ki canım :26:
Karşına seni hakeden biri çıkmamış bu senin suçun değil.
Yanlış insanla zaten mutlu olamazdın.
Daha çok taze ayrılığın.
Zamanla atlatacaksın :13:

Kadişcim, bdv ve çeşitli sayfalardaki yorumlarından seni tutmuştum hacı, ekleme gönderdim tık yok :)
Dedim beni tutmadı bu bacı kabul etmiyor, :) Neyse sessiz kaldım ezik küçük emrah oldum :)
Sonra özel albümü görebilmem için sen beni ekledin, öyle arkidiş olduk :);

ben arkadaştık diye hatırlıyorum ama. acanba diildikte olmak için taktikmi uyguluyorummm
erkekler derya sizinle daha önce karşılaşmışmıydık, tanışıyormuyduk, sizi bi yerden çıkartıcama amaaaa

Değildik bence, hiç anımsamıyorum çünkü. Ayıp ediyosun ben seni ekliyim ya lafı mı olur
Taktikleri kapmışsın bakıyorum ama benim başım bağlı bilesin

Anladım, kusura bakma
Hatırlamıyorsam reddetmiş olabilirim, bu doğru
Ama sebepsiz yere sildiğim kimse olmadı
Sende sanırım eskiden epk yorum yapmıyordun, ondan hatırlamadım demek ki
Son zamanlar maşallahın var epey yorumcu oldun

canım maşallah baya kilo vermişsin. helal olsun yaaa. bende 83tüm 77 falanım şimdilerde. ama beni gören kilomu göstermediğimi söylüyor ama benim göbeğim çok var maelsef akşamları ve sabahları mekiğe başladım şimdi bakalım ne olacak son durumum..bölümünü de söylede rahat edelim yaaa

sedef burda bir cins isim:kıskanç, haset, vb. özelliklere sahip eltilerin adı

Yeaa ıs bulsam evlenıcem artık bende gezdım ttozdum hayatımı yasadım vaktı geldı zıra hala gereklı kosullar olusmadı =))sevgılım var onun ısı ok ama benımkı tırt

orası öyle canım ama söyleye söyleye lendimi rahatlatıyorum heralde.. rahat 40 kere yazmışımdır yani gofretto bilir hepsini beğeniyor sağolsun inşallah atlatırım geçerr canım saolasın.

Değildik bence, hiç anımsamıyorum çünkü. Ayıp ediyosun ben seni ekliyim ya lafı mı olur
Taktikleri kapmışsın bakıyorum ama benim başım bağlı bilesin

olsun kadercim ben snei hep bekleyeceğimmm

5 - 6 aylık üyeyim beni saran konulara yazıyorum da son zamanlarda aktiflştim diyebiliriz :)

o kadarda takipçi bi insanım nasıl rastlayamamışım sedef eltiye bu açığımı kapatmak adına geçmiş topikleri didik didik etmem lazım.

dukancıyım ben bunun yanı sıra. trampolin kullanıyorum. tabi biberiye yağı ve sauna şortumu geçirip yapıyorum. buraya kadar herşey güzel ama. duş alırken göbüşe popişe sıcak-soğuk şok etkisi yaratıyorum. sıcakken iyide soğukken anamm anammm çığlıkları kopuyo içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…